cunoastem toate tipurile de aparate de monitorizare
cine le cunoaste? tu? sau sunteti un grup care va ocupati cu lucruri slabe...?
da-ne si noua ceva exemple...ca sa nu afirm din nou ca esti off-topic,cu raspunsuri laconice si complet fara legatura cu subiectul...
Alx,nu l-ai inteles pe antoniu.El da raspunsuri laconice si evazive.Nimic explicit. Evita linkurile, explicatiile,detaliile .Are stilul acela insinuant ( de care sunt plictisit pina peste cap,vad aproape zilnic...) cum ca ,vezi Doamne,ar stii ceva,ar spune ceva,ar face ceva...Atitudine specifica scamatorilor,care-ti palmeaza cu iscusinta obiectul,iti provoaca mirarea si te face sa-l intrebi cum a facut-o ! Dar,pentru a-i asculta poliloghia si a-i intelege filozofia trebuie sa-i urmezi sfaturile si "indicatiile pretioase" ! Banuiesc ca nu "moca" !

Forumul RUFOn e o adevarata "casa de binefacere" pentru cei ca el ! Informatii interesante,gratuite,lucreaza altii la stringerea si centralizarea lor,altii pierd timpul pentru documentare,traducere,cautare.
Nu te astepta la mesaje prea lungi din partea lui.
Il citez :
"mi-ati dat , prin reactiile dvs ,posibilitatea de a face cercetarea in domeniul monitorizarii unui grupului tinta omogen ca preocupari, necesara in perfectionarea continua a metodelor de lucru pe care le voi atasa la cursul meu. oricum nu voi mai posta pentru ca deja am multi prieteni aici cu cre voi comunica in privat.
" (
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,212.msg28416.html#msg28416 )
El e cu monitorizatu',cu cititu',analizatu',cu stringerea "informatiilor pivot" de pe forum.Ori cu "fitile"...
Nu cu "ancore" ori informatii interesante .
Asta e...E forum public,"popular", fiecare cu ce stie,cum vrea ori cum poate.Din pacate,unii scriu doar ca sa-si intareasca articulatiile degetelor...