Forum RUFOn
31 Iulie 2010, 23:28:47 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Sondaj
Întrebare: Vi se pare complicat formularul de raportare OZN de pe site? (raspundeti doar daca l-ati folosit)
Da, e ok. - 11 (42.3%)
Da, dar poate fi imbunatatit (elaborati) - 0 (0%)
Nu, trebuie modificat (elaborati) - 2 (7.7%)
Nu stiu / nu l-am incercat - 10 (38.5%)
Nu stiam ca exista asa ceva... - 3 (11.5%)
Numărul votanților: 22

Pagini: [1]   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: Formular de Raportare OZN  (Citit de 3778 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
spooky
Administrator
Senior
*
Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

The mind has no firewall.

spooky@rufon.org spookypd
Vezi Profilul WWW Adresa de mail
« : 31 Ianuarie 2007, 15:39:58 »

Pentru cei care nu l-au folosit, exista 2 metode de raportare, daca utilizatorul e autentificat si daca utilizatorul nu este autentificat. Daca doriti sa il testati, va rog sa mentionati la locatie TEST ca sa fac diferenta in baza de date.

Elaborati raspunsul vostru cu recomandari.
Memorat

Paul Dorneanu
Presedinte Romanian UFOnetwork
Tel: +40-722-643640
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

InfoCon.ro - Informatiile care Conteaza
Nox
Moderator Global
Senior
*
Conectat Conectat

Explore. Observe. Be here now.

bluemoon852004
Vezi Profilul
« Răspunde #1 : 31 Ianuarie 2007, 23:50:24 »

ar trebui sa pui si un buton de back...si implicit sa tina minte ceea ce este scris deja in campuri.
Memorat

Nu tot ce zboară și este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

Romanian UFOpedia: prima enciclopedie OZN din România - un proiect al RUFOn
Sirius13
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : 15 Decembrie 2007, 19:58:46 »

ar trebui sa fie si o echipa ce verifica zonele des oznite  grin dupa raport
Memorat

Most people think great God will come from the skies,take away everything and make everybody feel high.But if you know what life is worth,you will look for yours on earth. Bob Marley
http://video.google.com/videoplay?docid=6898983724739063805
Kymosabe
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : 20 Mai 2008, 19:15:33 »

Va salut. Inainte de a ma inregistra, am completat un formular . Dupa inregistrare, nu  mai gasesc sectiunea respectiva , implicit nici formularul .Ma puteti ajuta?

Îți recomand să deschizi un nou topic în secțiunea EVENIMENTE OZN ÎN ROMÂNIA , în care să prezinți fenomenul observat .

Memorat

Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)
marcone
Observator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #4 : 11 Februarie 2009, 13:03:17 »

cazul este vechi,cred ca 82=83.Am trait o experienta reala.Eram un grup de 6-7 soldati.In timp ce un bucurestean imi arata constelatiile,cand am ajuns la Ursa Mare a cazut o stea,dar nu s-a pierdut in spatiu,ci din spatele ursei mari pana la 50m de noi cred ca a facut 2-3 min,si,a ramas celebra sfera portocalie deasupra unei turme de oi.Ciobanul a raspuns firesc:Fac astia de la unitatea de aviatie experimente pe fiecare seara.Ce ma mira este ca de zona Calarasi,um.JEGALIA,MA ROG,ZONA CALARASI ,NU CRED SA FIE VRE-UN RAPORT OZN.SAU NU STIU EU
Memorat
Pagini: [1]   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
9/11 - Se planuia o extindere a ideii de "terorism" « 1 2 » LordDraid 17 2508 Ultimul mesaj 29 Ianuarie 2007, 11:41:56
de către LordDraid
TERRA Grumpy 2 643 Ultimul mesaj 26 Iunie 2007, 19:02:53
de către Nox
Cazul lui Billy Meier « 1 2 ... 6 7 » baaron 103 10635 Ultimul mesaj 15 Octombrie 2006, 00:12:07
de către Interesent
Săgețile « 1 2 ... 5 6 » APOLLO 76 14044 Ultimul mesaj 25 August 2008, 02:14:48
de către Nox
Planeta Eris/Nibiru, încălzirea globală și 2012 « 1 2 ... 15 16 » Leonard 239 42324 Ultimul mesaj 09 Iunie 2010, 22:21:44
de către jean
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 0.336 secunde cu 27 cereri.

Google visited last this page Astăzi la 17:42:33