Forum RUFOn
31 Iulie 2010, 23:30:56 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: 1 ... 4 5 6 7 [8] 9   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: 21 decembrie 2012  (Citit de 27291 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
@biss
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

Vezi Profilul
« Răspunde #105 : 18 Septembrie 2009, 01:50:14 »

anul 2012 reprezintă un moment de stabilire al unui curs nou. Nimeni nu "vede" dincolo de el pt că realitatea aceea nu s-a stabilit încă. Pt cei care reușesc să străbată cu percepția fluxul temporal este clar că  acțiunile oamenilor și conjuncturile faptelor lor schimbă deznodământul din acea dată prevăzută de mayași. Imaginea viitorului se schimbă din ce în ce mai des, ceea ce înseamnă că tot mai mulți se trezesc și simt că existența nu e trăită în armonie, dar mai înseamnă că și cei care doresc să păstreze modul actual de viață întreprind ceva. O lumină puternică naște și umbre puternice. Faptul că tot mai mulți încep să se informeze, să pună întrebări și mai ales să simtă, la nivelul rutinei globale reprezintă introducerea unui element disonant ce va duce la un colaps al modului de viață cu care ne-am obișnuit. Asta e varianta frumoasă din 2012... Însă poate fi și mai dramatic. Noi alegem. Este un fapt că terra era un paradis până să apară omul cu a sa conștiință pervertită. Planeta ne-a oferit tot ce aveam nevoie dar noi a trebuit să luăm mai mult decât era necesar. Sau mai bine zis "unii"....câțiva doar.       
« Ultima modificare: 18 Septembrie 2009, 02:02:01 de către @biss » Memorat

"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit" - Buddha
extraterrestre
Observator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #106 : 27 Septembrie 2009, 11:11:49 »

în orice caz, eu nu cred că Apocalipsa va veni în 2012, pentru că pământul și-a trăit doar jumătate din viață, iar peste câteva miliarde de ani se va distruge, nucleul lui răcindu-se treptat, din câte am citit eu pe un alt site - am citit într-o revistă veche de la ziarul Dracula că Apocalipsa trebuia să vină în 1999, dar nu a venit, pentru că erau doar niște aiureli, aiureli care sunt dezbătute foarte mult, dar și înflorite. desigur, există și teorii adevărate printre cele care au fost scrise din imaginația unora, dar care, din păcate, oamenii nu le pot selecta din lipsa unor cunoștiințe care pot fi asemuite doar 'omuleților verzi' sau entităților spirituale (da, și nu vreau să vă jignesc).
în 2012, 21 decembrie nu va veni Apocalipsa, dar, în orice caz, dacă aceasta va sosi, sper că vom putea supraviețui în alte medii (mai sunt câțiva ani până atunci), cum ar fi Marte dacă ar fi posibilă aterizarea unor nave care ar aduce niște materiale, ca să poate construi ceva acolo, un mediu cu oxigen și toate cele, ca și în filmele SF, lol.
să sperăm doar că e o păcăleală și că Apocalipsa va veni peste câteva miliarde de ani, când va fi sigur că nu vom mai exista și vom putea trăi în pace, fără meteoriți în 2012 sau vulcani sau furtuni etc. care mai decare dezastruase.
nu am citit postările voastre, nu mă leg de ele, dar dacă cineva va crede că această postare este eronată, e liber să o comenteze după propriile criterii.
Memorat

darksid3
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #107 : 27 Septembrie 2009, 12:04:35 »

Fratilor, ideea de Apocalipsa in 2012 este o idee primitiva care nu face altceva decat sa dovedeasca stadiul real la care suntem. Avem pretentii ca suntem oameni??? Haideti s-o dovedim, nu sa ne comportam ca o turma.
Memorat

Miturile in care credem au tendinta de a deveni realitate
dacian
Junior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #108 : 27 Septembrie 2009, 22:26:37 »

@extraterrestre, schimba-ti semnatura aia, e prea mare poza...
Memorat
@biss
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #109 : 28 Septembrie 2009, 00:19:26 »

măi fraților, "Apocalipsa în 2012"..... Ne referim aici la Judecata de Apoi?
 Sau la anul nou mayaș care începe pe 22.12.2012 (0.0.0.0.1)?
  Apocalipsa din biblie e rezultatul unor revelații... pe când calendarul e rezultatul a sute poate mii de ani de observații astronomice foarte exacte. Cum au devenit mayașii așa de obsedați de timp, în jungla aia a lor și pe podișurile pe care trăiau? Totuși nu aveau u.f.o.-uri de prins, mesaje de trimis și nici nu prea călătoreau...   
Memorat

Nox
Moderator Global
Senior
*
Deconectat Deconectat

Explore. Observe. Be here now.

bluemoon852004
Vezi Profilul
« Răspunde #110 : 13 Octombrie 2009, 23:09:21 »

http://www.romanialibera.ro/a167226/miturile-despre-sfarsitul-lumii-in-2012-dezavuate-de-maiasi.html

Miturile despre sfarsitul lumii in 2012, dezavuate de maiasi

http://www.msnbc.msn.com/id/33261483/ns/technology_and_science-science/

http://news.yahoo.com/s/ap/20091011/ap_on_re_la_am_ca/lt_mexico_apocalypse2012

Maiașii insistă: 2012 nu este sfârșitul lumii

Memorat

Nu tot ce zboară și este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

Romanian UFOpedia: prima enciclopedie OZN din România - un proiect al RUFOn
mistic
Senior

Deconectat Deconectat

warrior of light

power.imortal
Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #111 : 12 Noiembrie 2009, 21:22:44 »

în orice caz, eu nu cred că Apocalipsa va veni în 2012, p
depinde ce intelegi prin apocalipsa care defapt inseamna revelatie si nu sfarsitul lumii
exista sfarsitul lumii oare?
depinde ce intelegm prin sfarsitul lumii. ce inseamna defapt sfarsitul asta?
Memorat
padme
Senior

Deconectat Deconectat

Sexul: Femeie

Vezi Profilul
« Răspunde #112 : 12 Noiembrie 2009, 22:03:22 »

are dreptate mistic! nu's de unde faza (de fapt stiu, de la mijloacele media de senzatie) ideea cu apocalipsa= sfarsitu' lumii, cand asa cum zice si el, apoc. inseamna revelatie, eu am intalnit exprimarea - sfarsitul lumii asa cum o stim noi- si pana si apoc. dupa ioan vorbeste despre un pamant nou si un cer nou! poate ca trecerea de la una la alta sa fie... mai uratica, in rest....

depinde ce intelegm prin sfarsitul lumii. ce inseamna defapt sfarsitul asta?

poate sa fie sfarsitul unei civilizatii si inceputul alteia, doar nu ar fi prima oara...
« Ultima modificare: 12 Noiembrie 2009, 22:04:30 de către padme » Memorat
Tayka
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #113 : 12 Noiembrie 2009, 22:50:14 »

PADME-s.mâna-dacă ai timp să recitești tot ce scrie pe aici vei constata că de fapt nimeni nu a scris despre sfârșitul lumii în sensul morții fizice a lumii adamice-nici chiar Mayașii ci sfârșitul unei lumi și începutul alteia exact așa ca și apusul unei zile și răsăritul-dimineața alteia.Căci așa cum o nouă zii se naște din rotirea complectă a Terrei în jurul axei o nouă lume se naște din rotirea complectă a sistemului solar în galaxie,diferența constă doar în timp.Dar ce mai contează Padme timpul atunci când avem iată marele privilegiu de a fii în viață și a vedea MAREA SCHIMBARE-Începutul unui nou ciclu cosmic după 26000 de ani!!!
sântem martori în viață la revelionul lumilor(asta dacă n-om murii de pandemie până atunci).Ori cum la sfârșitul acestei lumi:21 dec.2012 nu se moare ci dimpotrivă se sărbătorește răsăritul noii lumi.
Memorat
padme
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #114 : 13 Noiembrie 2009, 08:08:51 »

da, ai dreptate, poate ca am si citit si am uitat Cheesy, cred ca mi-a captat atentia ceva din ultimele postari!
Memorat
Tayka
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #115 : 13 Noiembrie 2009, 17:11:29 »

da, ai dreptate, poate ca am si citit si am uitat Cheesy, cred ca mi-a captat atentia ceva din ultimele postari!
Ce n-aș da să-ți fi captat atenția vreunul din umilele mele posturi...
Memorat
@biss
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #116 : 13 Noiembrie 2009, 22:38:12 »

dacă cele mai întunecate scenarii privind momentul 2012 devin reale și catastrofa se produce sau doar ne mângâie puțin, la mustață, cei care au știut de ea încă de acum 2000ani adică mayașii, vor avea locuri în primele rânduri la revelionul lumilor...
 Poate nu ar trebui să neglijăm și aspecte elementare - mâncare, adăpost, îmbrăcăminte și aparate radio.
  Conform unor relativ recente cercetări următorul vârf al însumării atracției gravitaționale exercitate de fiecare planetă asupra soarelui (radiația poate ieși la suprafață printr-o fisură sau o bombare negativă conform lui Thomas Burgess) va apărea în finele lui 2012. Maximul petelor solare e prevăzut tot pt atunci. Stresul astrului în 2012 va fi extrem de mare având în vedere că polii săi magnetici își vor inversa locurile cum o fac la fiecare 22 ani tot în acel an. Deci sinergia rezultantă a presiunilor gravitaționale și electromagnetice asupra soarelui îi va deforma suprafața favorizând erupții colosale ale radiației prizonieră în interior.  Mai e și norul energetic spre care ne îndreptăm cu tot sistemul și care deja a început să se manifeste și în interiorul heliosferei încălzind sistemul solar și crescând activitatea solară prin fluxuri mai mari de materie, energie și informație după cum afirmă Alexei Dimitriev. Tot el afirmă că pământul și-a pierdut capacitatea de a absorbi excesul de energie din atmosferă și de la suprafață prin exploatarea agresivă a minereurilor metalice timp de 150 de ani. Așa că suntem expuși la surplusul de electricitate, căldură, lumină, și radiație electromagnetică.
  Se pare că unii se pregătesc în sud-vestul statului New Mexico, adică vestita conspirație francmasonică și neofascistă condusă în umbră de vatican prin intermediul "agenturilor" secrete, care încearcă a elibera sute de miliarde din conturi murdare pt a cumpăra pământ și a construi în subteran...   
Memorat

padme
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #117 : 14 Noiembrie 2009, 17:00:31 »

Ce n-aș da să-ți fi captat atenția vreunul din umilele mele posturi...

WOW! mi-au captat atentia si posturile tale Smiley)))))))))))))))))))))))))))
Memorat
CHIP
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #118 : 17 Noiembrie 2009, 22:55:21 »

Dupa isteria provocata de sfarsitul lumii in "2012", NASA ne asigura ca nu vine Apocalipsa

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-11-18&id=45098
Memorat
@biss
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #119 : 18 Noiembrie 2009, 01:40:54 »

Dupa isteria provocata de sfarsitul lumii in "2012", NASA ne asigura ca nu vine Apocalipsa

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-11-18&id=45098
Infirmă coliziunea cu planeta x și alinierea. Nu și celelalte aspecte... 
Memorat

Pagini: 1 ... 4 5 6 7 [8] 9   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
Tobias si saltul cuantic din 18 septembrie 2007 « 1 2 » loreley 15 2033 Ultimul mesaj 15 Noiembrie 2007, 19:48:48
de către romergan
universul si extraterestrii cassandra2008 6 2319 Ultimul mesaj 24 Aprilie 2008, 02:06:25
de către antoniu
Adevaratul Eminescu « 1 2 » baaron 24 3979 Ultimul mesaj 22 Ianuarie 2010, 10:33:20
de către Schneider
Agenda OZN a guvernului din umbra Urban 7 1287 Ultimul mesaj 17 Iunie 2010, 17:17:00
de către Xanadron
Programul Terra Urban 8 1532 Ultimul mesaj 13 Iulie 2010, 17:08:18
de către padme
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 0.871 secunde cu 24 cereri.

Google visited last this page 25 Iunie 2010, 06:46:54