Te intelegem ryn.Foarte bine ca ai trecut pe aici sa clarifici situatia ca si eu luasem o decizie cad vazusem acele nelamuriri penibile dar pana la urma ma hotarasem sa nu mai intru....in detalii. 
Mie mia placut foarte mult emisiunea si m-a bucurat foarte mult sa va vad pe amandoi adica pe tine si pe Spooky in acea emisiune interesanta.A fost o vizionare placuta si chiar foarte speciala.
Incaodata multe multumiri pentru timpul si munca acordata acelei emisiuni (la fel multumiri anticipate pentru invitatul special in acea emisiune) si asteptam cu drag cat mai multe materiale de acest gen.
Jackie28t,ma uimesti !Cred ca nici personalul corpului diplomatic nu s-ar fi exprimat
atit de elegant !Esti ambasador,reprezentant sau atasat cultural la vreo ambasada...?
Ai un talent deosebit in a-ti "camufla" parerile personale !Am remarcat din mesajele
expuse pe forum... Expresii si cuvinte "echilibrate","nepartinitoare","pacifiste"...
Un stil remarcabil-de admirat !-desi,personal,il gasesc cam "sec"...Chiar anost ,de multe ori...
Nu de alta,dar m-a mirat ca nu te-ai avintat in comentarea emisiunii,sa-ti expui propriul punct de vedere,intr-un mod original...Erai tare mihnit,te citez :
"Cam trist este sa vad ca unii membrii interesati de incidentele din romania nu prea se avanta la dicutii de acest gen cum ar fi subiectele din emisiunea pusa la dispozitie pe gratis pentru noi toti.Scuzati-ma dar tacuti mai sunteti..."
Mda...
Ma asteptam sa comentezi mai detaliat,cind colo,tu inchei in stilul purtatorilor de cuvint de la Presedintie
Te astept cu nerabdare la emisiunea urmatoare !
---LATER EDIT---
Ma hotarasem sa nu mai intru ... in detalii.
1. Traducerea a fost sub orice critica.
1.Eu gasesc ca e foarte important, nu "detaliu"...
Exista o expresie,in latina : Traduttore,traditore...
Iar in Romania post-revolutionara s-a nascut expresia :"S-a mintit poporul/Cu televizorul..
Nu toti stapinesc limba engleza...
2.Multumesc pentru "detalii"...
3.Nu ma deranjeaza folosirea ansei,nuielusii de alun,pendulului...Puteti intreba
si spiritele (o sedinta de spiritism...) sau arunca "sortii"...sau intreba Oracole...Ori citi horoscopul...
Sunt metodele voastre,pe care nu le-am comentat,din punctul meu-personal- de vedere...Am avertizat doar asupra impactului care-l poate avea asupra unei parti (eu zic numeroase...) a
publicului...Si nici nu va cred copii...Se poate improviza o cutie vopsita cu niste fire,
leduri,sonerii ca sa maschezi aparatura de investigatie...Sau "masca" din camera video
(un unghi din care nu distingi clar aparatura...) Multi vad,putini cunosc...
Cit despre comentariile despre tinuta ...ce sa spun : Sunt bucuros sa vad ca nu ti-ai pierdut simtul umorului !
In privinta filmelor...Nu te inseli !Am vazut multe...Unele au "subtilitati" strecurate...
Altele incearca sa reproduca-artificial-experiente din viata de zi cu zi...Mai tragi si
"foloase" din vizionarea acestora...