jackie28t
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #15 : 25 Iulie 2006, 23:49:23 » |
|
No Alien No Cry  LOL 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
paleoastronaut
Senior
Deconectat
Sexul: 
OARE SUNTEM PREGATITI SA ACCEPTAM ADEVARUL?
|
 |
« Răspunde #16 : 26 Iulie 2006, 20:53:57 » |
|
Da..Poate a si fost FACUT SPRE A DA DE GANDIT...LA ASTA V-ATI...GANDIT???Cand m-ai citat TOMA...:"Ozneurile sunt niste farse grosolane"..Ai scos propozitia din context dand de inteles ca eu as fi afirmat ca nu exista ozeneuri si toate rapoartele sunt niste falsuri... :-(Dar departe de mine aceasta aberatie!OZNEURILE NE SURVOLEAZA DE MILIARDE DE ANI>>>si avem dovezi pentru ultimele zeci de mii de ani....Si nu filmari stupide cu dirijabile ci adevarate nave extraterestre!!!Dar este adevarat altceva...Ca nu prea ma hazardez sa atac subiectul marturiilor ozn ACTUALE...Datorita riscului extrem de a cadea in capcana unor falsuri rasunatoare...De aceea nickul meu nu este "ufo" sau "ozn"..Ci paleoastronaut...Imi plac dovezile arheologice...CARE DEALTFEL SUNT ZDROBITOARE!!!Si nu marturii despre inscenari de doi lei..sau de milioane de dolari...care de fapt de ce sunt platite?Pentru a le arata unora care NU SUNT DESTUL DE DOCUMENTATI ca daca e asa de usor de facut un fals...precis toate celelalte marturii sunt tot falsuri!!!Filmuletzele in care se demonstreaza atat de CLAR FALSITATEA unei aparente observatii ozn sunt MANIPULARI ORDINARE..Dar prind doar la cei naivi,care habar nu au de existenta muntilor de dovezi,deja publice care vin in sprijinul teoriei paleoastronautice!CONCURS pentru tine ciuciulete:"CATE OZNEURI APAR IN TABLOUL LUI BREUGEL?"Si-apoi ati vazut cat de arogant dadea explicatii expertul in efecte speciale"?El transmitea urmatorul mesaj..."Bai fraierilor vedeti ce usor sunteti de pacalit?Bagati la cap..TOATE rapoartele ozn sunt niste falsuri!"Si pentru a fi mai convingator in aroganta lui si-a mai pus si ditamai OSCARUL langa el...Sa vedeti cu totii ce tare e tipul....[pasaj scos de ryn (am sa modific toate posturile care contin astfel de fraze sau cuvinte de acest gen)
|
|
|
« Ultima modificare: 18 Decembrie 2006, 09:22:42 de către Skywalker »
|
Memorat
|
|
|
|
paleoastronaut
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #17 : 26 Iulie 2006, 21:08:00 » |
|
Iar in ce priveste lumina clipitoare a ozneurilor din rapoartele vechi..din ce am citit eu TOMA acele lumini pulsau NEREGULAT!!!Cand aparatul ateriza clipeau lent..cand decola se roteau si clipeau frenetic...uneori schimbandu-si rapid intensitatea si culoarea!!!!Ori ceea ce vad eu mereu pe cer noaptea...Sunt MEREU ACELEASI lumini alb rosu albastru care clipesc constant,in ritm de girofar..sunt culorile politiei!!!frecventa de clipire este absolut aceeasi..nu exista schimbari bruste de traiectorie,accelerari bruste sau altceva...deci in general rapoartele ozn spun cam acelasi lucru despre clipitul luminilor acestora:NEREGULATE<MULTICOLORE<FRECVENTA INCONSTANTA CU SCHIMBARI BRUSTE DE RITM PULSATORIU<CHIAR STINGERE TOTALA>>>>>Dar or fi si exceptii care confirma regula..nu zic nu.....
|
|
|
|
« Ultima modificare: 18 Decembrie 2006, 09:23:06 de către Skywalker »
|
Memorat
|
|
|
|
jackie28t
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #18 : 27 Iulie 2006, 20:52:03 » |
|
Trecand la pagina noastra comica  
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
paleoastronaut
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #19 : 28 Iulie 2006, 20:42:25 » |
|
|
|
|
|
|
jackie28t
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #20 : 28 Iulie 2006, 21:37:24 » |
|
mda...asa e jackie..nu mi-ai raspuns la MP... Tocmai ti-am raspuns la MP ''paleoastronaut'' scuze de intarziere 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
jackie28t
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #21 : 28 Iulie 2006, 22:05:09 » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
jackie28t
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #22 : 29 Iulie 2006, 14:06:32 » |
|
LOL  
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
pri3st3ss
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #23 : 29 Iulie 2006, 20:39:32 » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
Ii invat si ei se indeparteaza, Ascult si ei se se apropie.... Puterea mea, este tacerea mea.
|
|
|
udar
Senior
Deconectat
|
 |
« Răspunde #24 : 30 Iulie 2006, 21:16:39 » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke) 
|
|
|
|
Elvin
Vizitator
|
 |
« Răspunde #25 : 30 Iulie 2006, 22:27:48 » |
|
Uite ca si-ntro mahala mizerabila populata cu muncitori si fii de muncitori, se pot gasi fani Star Trek. Dar oare stie meshterul Ghitza ce-i acela 'warp" ?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
udar
Senior
Deconectat
|
 |
« Răspunde #26 : 31 Iulie 2006, 00:32:39 » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke) 
|
|
|
toma
Senior
Deconectat
|
 |
« Răspunde #27 : 01 August 2006, 13:33:07 » |
|
Buuuuune! PS. Stau si ma intreb de ce fras extraterestrii astia sin mereu perentati in ...piele goala! Ca dara la cit mi-s de destepti, or fi avut si niscai schneider-i pe linge ei!
|
|
|
|
|
Memorat
|
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)
|
|
|
jackie28t
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #28 : 06 August 2006, 14:28:20 » |
|
Daca ar juca SAH camarazii Osama Bin Laden si Georgica Bush cine credeti ca va castiga prin strategie?  Tocmai auzisem bancul recent de la un coleg din oficiu. Pai Osama Bin Laden pentru ca deja Georgica a pierdut doua turnuri 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
AdiM
|
 |
« Răspunde #29 : 06 August 2006, 17:56:51 » |
|
Buuuuune! PS. Stau si ma intreb de ce fras extraterestrii astia sin mereu perentati in ...piele goala! Ca dara la cit mi-s de destepti, or fi avut si niscai schneider-i pe linge ei!
Cred ca tine de faza lor de evolutie. Si oamenii evolueaza, de la dezbracat in antichitate (statui nude si apreciere deschisa la adresa nudului uman) la superimbracat in Evul Mediu si incheiat pina la git in China maoista, si mai nou la Playboy si nudismul de la Vama Veche...  ) Probabil ET sunt acum in faza mai fara haine. Alta poanta interesanta: Un pamintean de azi ajunge intr-un vis pe o alta planeta, unde locuiau tot oameni, inteligenti si naturali, dar care traiau complet goi. El avea ceva in jurul mijlocului, si cind l-au vazut, ceilalti l-au intrebat: Tu cu ce ai gresit de ai fost pedepsit sa porti asta?
|
|
|
|
|
Memorat
|
Toate cele bune! Oamenii spun multe, dar viata ta depinde in primul rind de ceea ce spui, gindesti si faci tu insuti. AdiM http://adim.astrele.ro
|
|
|
|