Forum RUFOn
31 Iulie 2010, 23:22:17 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 26   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: Pagina Comica  (Citit de 38369 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
jackie28t
Senior

Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

Vezi Profilul
« Răspunde #15 : 25 Iulie 2006, 23:49:23 »

No Alien No Cry grin LOL

Memorat
paleoastronaut
Senior

Deconectat Deconectat

OARE SUNTEM PREGATITI SA ACCEPTAM ADEVARUL?

Vezi Profilul
« Răspunde #16 : 26 Iulie 2006, 20:53:57 »

Da..Poate a si fost FACUT SPRE A DA DE GANDIT...LA ASTA V-ATI...GANDIT???Cand m-ai citat TOMA...:"Ozneurile sunt niste farse grosolane"..Ai scos propozitia din context dand de inteles ca eu as fi afirmat ca nu exista ozeneuri si toate rapoartele sunt niste falsuri... :-(Dar departe de mine aceasta aberatie!OZNEURILE NE SURVOLEAZA DE MILIARDE DE ANI>>>si avem dovezi pentru ultimele zeci de mii de ani....Si nu filmari stupide cu dirijabile ci adevarate nave extraterestre!!!Dar este adevarat altceva...Ca nu prea ma hazardez sa atac subiectul marturiilor ozn ACTUALE...Datorita riscului extrem de a cadea in capcana unor falsuri rasunatoare...De aceea nickul meu nu este "ufo" sau "ozn"..Ci paleoastronaut...Imi plac dovezile arheologice...CARE DEALTFEL SUNT ZDROBITOARE!!!Si nu marturii despre inscenari de doi lei..sau de milioane de dolari...care de fapt de ce sunt platite?Pentru a le arata unora care NU SUNT DESTUL DE DOCUMENTATI  ca daca e asa de usor de facut un fals...precis toate celelalte marturii sunt tot falsuri!!!Filmuletzele in care se demonstreaza atat de CLAR FALSITATEA  unei aparente observatii ozn sunt MANIPULARI ORDINARE..Dar prind doar la cei naivi,care habar nu au de existenta muntilor de dovezi,deja publice care vin in sprijinul teoriei paleoastronautice!CONCURS  pentru tine ciuciulete:"CATE OZNEURI APAR IN TABLOUL LUI BREUGEL?"Si-apoi ati vazut cat de arogant dadea explicatii expertul in efecte speciale"?El transmitea urmatorul mesaj..."Bai fraierilor vedeti ce usor sunteti de pacalit?Bagati la cap..TOATE rapoartele ozn sunt niste falsuri!"Si pentru a fi mai convingator in aroganta lui si-a mai pus si ditamai OSCARUL langa el...Sa vedeti cu totii ce tare e tipul....[pasaj scos de ryn (am sa modific toate posturile care contin astfel de fraze sau cuvinte de acest gen)

* triumful verii breugel 1566.jpg (81.44 KB, 629x410 - văzut 184 ori.)

« Ultima modificare: 18 Decembrie 2006, 09:22:42 de către Skywalker » Memorat
paleoastronaut
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #17 : 26 Iulie 2006, 21:08:00 »

Iar in ce priveste lumina clipitoare a ozneurilor din rapoartele vechi..din ce am citit eu TOMA acele lumini pulsau NEREGULAT!!!Cand aparatul ateriza clipeau lent..cand decola se roteau si clipeau frenetic...uneori schimbandu-si rapid intensitatea si culoarea!!!!Ori ceea ce vad eu mereu pe cer noaptea...Sunt MEREU ACELEASI lumini alb rosu albastru care clipesc constant,in ritm de girofar..sunt culorile politiei!!!frecventa de clipire este absolut aceeasi..nu exista schimbari bruste de traiectorie,accelerari bruste sau altceva...deci in general rapoartele ozn spun cam acelasi lucru despre clipitul luminilor acestora:NEREGULATE<MULTICOLORE<FRECVENTA INCONSTANTA CU SCHIMBARI BRUSTE DE RITM PULSATORIU<CHIAR STINGERE TOTALA>>>>>Dar or fi si exceptii care confirma regula..nu zic nu.....
« Ultima modificare: 18 Decembrie 2006, 09:23:06 de către Skywalker » Memorat
jackie28t
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #18 : 27 Iulie 2006, 20:52:03 »

Trecand la pagina noastra comica

Memorat
paleoastronaut
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #19 : 28 Iulie 2006, 20:42:25 »

grin grin grin mda...asa e jackie..nu mi-ai raspuns la MP...Ceea ce ai prezentat tu ca gluma ar putea fi un mare adevar...cam asa ni se prezinta si rapoartele ozn..ca glume,farse,si escrocherii de facut bani..dar unele sunt TRAGIC de adevarate

* alien.jpg (16.95 KB, 410x308 - văzut 166 ori.)

« Ultima modificare: 18 Decembrie 2006, 09:23:28 de către Skywalker » Memorat
jackie28t
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #20 : 28 Iulie 2006, 21:37:24 »

mda...asa e jackie..nu mi-ai raspuns la MP...
Tocmai ti-am raspuns la MP ''paleoastronaut'' scuze de intarziere  grin
Memorat
jackie28t
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #21 : 28 Iulie 2006, 22:05:09 »

Memorat
jackie28t
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #22 : 29 Iulie 2006, 14:06:32 »

LOL  grin

Memorat
pri3st3ss
Senior

Deconectat Deconectat

Sexul: Femeie

Vezi Profilul
« Răspunde #23 : 29 Iulie 2006, 20:39:32 »

grin grin grin cheesy
superbe,jackie
Memorat

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.
udar
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #24 : 30 Iulie 2006, 21:16:39 »

Dragute. Hai sa vin si eu cu una, autohtona de data asta cheesy cheesy cheesy

Memorat

Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

Elvin
Vizitator
« Răspunde #25 : 30 Iulie 2006, 22:27:48 »

Uite ca si-ntro mahala mizerabila populata cu muncitori si fii de muncitori, se pot gasi fani Star Trek. Dar oare stie meshterul Ghitza ce-i acela 'warp" ?
Memorat
udar
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #26 : 31 Iulie 2006, 00:32:39 »

Ma gandesc ca stie, din moment ce le repara...  cheesy grin cheesy
Memorat

Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

toma
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #27 : 01 August 2006, 13:33:07 »

Buuuuune!
PS. Stau si ma intreb de ce fras extraterestrii astia sin mereu perentati in ...piele goala! Ca dara la cit mi-s de destepti, or fi avut si niscai schneider-i pe linge ei!
Memorat

Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)
jackie28t
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #28 : 06 August 2006, 14:28:20 »

Daca ar juca SAH camarazii Osama Bin Laden si Georgica Bush cine credeti ca va castiga prin strategie? rolleyes
Tocmai auzisem bancul recent de la un coleg din oficiu.
Pai Osama Bin Laden pentru ca deja Georgica a pierdut doua turnuri
Memorat
AdiM
Senior

Deconectat Deconectat

Pace, Lumina, Iubire!

39063777 adim63@hotmail.com adi0din0buzau adi_din_buzau
Vezi Profilul WWW Adresa de mail
« Răspunde #29 : 06 August 2006, 17:56:51 »

Buuuuune!
PS. Stau si ma intreb de ce fras extraterestrii astia sin mereu perentati in ...piele goala! Ca dara la cit mi-s de destepti, or fi avut si niscai schneider-i pe linge ei!

Cred ca tine de faza lor de evolutie. Si oamenii evolueaza, de la dezbracat in antichitate (statui nude si apreciere deschisa la adresa nudului uman) la superimbracat in Evul Mediu si incheiat pina la git in China maoista, si mai nou la Playboy si nudismul de la Vama Veche... Smiley)
Probabil ET sunt acum in faza mai fara haine.

Alta poanta interesanta: Un pamintean de azi ajunge intr-un vis pe o alta planeta, unde locuiau tot oameni, inteligenti si naturali, dar care traiau complet goi. El avea ceva in jurul mijlocului, si cind l-au vazut, ceilalti l-au intrebat: Tu cu ce ai gresit de ai fost pedepsit sa porti asta?

Memorat

Toate cele bune!
Oamenii spun multe, dar viata ta depinde in primul rind de ceea ce spui, gindesti si faci tu insuti.
AdiM
http://adim.astrele.ro
Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 26   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
Tavistock Institute – un secret intunecat. Renovatio 1 751 Ultimul mesaj 16 Noiembrie 2009, 14:11:17
de către @biss
Criza financiara globala « 1 2 3 » Urban 42 6989 Ultimul mesaj 13 Iunie 2009, 21:17:34
de către lylyt_ice
Sunteti pregatiti? « 1 2 ... 9 10 » Arckadii 135 26259 Ultimul mesaj 11 Iunie 2010, 20:41:10
de către adrian75
Universul - Big Bang sau creație inteligentă « 1 2 ... 8 9 » bluestar3 127 16756 Ultimul mesaj 28 Februarie 2009, 13:02:09
de către adelinn
Decembrie 1989 (pentru cunoscatori) « 1 2 ... 24 25 » baaron 367 46241 Ultimul mesaj 29 Octombrie 2009, 20:44:21
de către comisarul
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 0.621 secunde cu 30 cereri.

Google visited last this page 25 Iunie 2010, 01:31:14