Dosarele “X” - România: Un interviu cu Paul Dorneanu, preºedintele RUFOn
1 iunie 2008
http://www.romanianvip.com/2008/06/02/interviu-cu-paul-dorneanu-presedintele-rufon/
Am citit interviul tau.
Te citez : "Cea de-a doua observatie, si cea mai importantã, s-a petrecut în noiembrie 1999 în jurul orele 22. Am fost chemat de colegii de cãmin sã vãd un obiect gigant ce se deplasa în afara Bucurestiului pe directia sud – nord, la vest fatã de Bucuresti. Obiectul pãrea sã fie o sferã extrem de mare cu dimensiuni relative cât un bloc de 10 etaje (estimez cã obiectul avea un diametru de în jur de 100 de metri). Observatia a durat câteva zeci de minute pânã când obiectul nu a mai fost vizibil din cauza blocurilor. Am fost cel putin 4 oameni care am vãzut obiectul respectiv.Observatia a avut loc din zona Crângasi. Anul trecut am descoperit alti martori ale aceluiasi eveniment, fenomen pe care l-au observat din zona Giulesti."
Am rugamintea sa trasezi traiectoria care a urmat-o obiectul (sfera ) pe o harta,cu ajutorul programului Google Earth.Mai multe detalii,daca-ti mai amintesti,impreuna cu descrierea observatiei si fotografia (fotografiile) pe care ai trasat traiectoria,le-ai putea prezenta intr-un topic, pe forum.Deschide un topic,fa-i reclama,poate mai gasesti si alti martori ! Poate isi vor aminti data exacta,poate aflam alte amanunte.
Ai putea expune fotografii facute din Cringasi...Sau o scurta filmare,pentru reconstituire...N-ar fi greu,Cringasiul si Giulestiul sunt in Bucuresti,nu in Alaska sau Australia...!