Forum RUFOn
31 Iulie 2010, 23:27:27 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: 1 ... 8 9 10 11 [12]   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: Vampiri  (Citit de 21331 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
vladtheodor
Banned
Junior

Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

vlad.theodor
Vezi Profilul WWW Adresa de mail
« Răspunde #165 : 26 Februarie 2010, 20:13:22 »

De la copiii neastimparati si hyperdinamici se poate "fura" multa energie.
(Poate se mai potolesc odata...). Asa se "incarca" bateriile la oamenii in virsta. Cheesy
ECHILIBRU
Memorat

Eu!? - Vorbesc de unul singur. Ceilalti abereaza doar... Si altii chiar ne cred. Cheesy
R.I.P. Ronnie James Dio !!!
kindred
Observator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #166 : 27 Mai 2010, 01:24:30 »

Va pot asigura ca exista,iar eu sunt unul 'vapir energetic',cum se zice;)...pot sa cauzez dureri de cap ameteli,oboseala,sa schimb starea de spirit oricarei persoane normale...daca aveti intrebari va voi raspunde,app,stiu,e greu sa ma credeti insa nush cum v as convinge?daca vreti sa credeti bine daca nu NU
Memorat
Stefy1994
Junior

Deconectat Deconectat

Sexul: Femeie

Nothing happens without a reason.

stefy_stefy_1994
Vezi Profilul
« Răspunde #167 : 15 Iunie 2010, 12:53:02 »

Kindred,eu te cred pe cuvant.Si oricine a trecut prin ce-am trecut eu,te va crede.Nu ne-ai spus cum e felul tau de a fi:esti o persoana vesela,cu mult optimism,sau dimpotriva,depresiva,te plangi de orice?Depinde de starile tale,poti gasi si ''leac'' la ''boala'' numita vampirism energetic.
Memorat

Friendship is the greatest treasure
mr
Junior

Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

Vezi Profilul
« Răspunde #168 : 15 Iunie 2010, 13:47:56 »

Va pot asigura ca exista,iar eu sunt unul 'vapir energetic',cum se zice;)...pot sa cauzez dureri de cap ameteli,oboseala,sa schimb starea de spirit oricarei persoane normale...daca aveti intrebari va voi raspunde,app,stiu,e greu sa ma credeti insa nush cum v as convinge?daca vreti sa credeti bine daca nu NU

Iata ce zicea Lazarev despre aceasta "anomalie":
"Vampirismul energetic este o ocupatie nu tocmai inofensiva. Influnietarea oamenilor la un asemenea nivel al campului este cu mult mai dificila decat ne putem inchipui. Vampirismul inseamna nu doar furtul unei anumite cantitati de energie, incalcarea invelisului campului si crearea conditiilor pentru pierderile ulterioare de energie dar si prejudicierea structurii fine a campului care poate duce la deformarea liniilor karmice ale destinului, sanatatii, psihicului. Dupa un furt masiv de energie apar devieri psihice. Omului care incepe sa se foloseasca de energia altuia i se inchid canalele de comunicare cu Universul iar el este nevoit sa ia din ce in ce mai multa energie. Astfel pot aparea boli grave si chiar moartea. Inceputul acestui proces sta in egoismul exacerbat manifestat in ganduri, emotii sau fapte, in neintelegerea unitatii lumii. Aceasta blocheaza canalele de legatura cu cosmosul si provoaca o cadere energetica. Acest proces e greu de oprit. El condamna copii “vampirului” la niste boli grave intrucat acestia se nasc cu canalele de legatura cu Universul inchise si atunci fie ca sunt supusi vampirismului fie ei insisi vor deveni vampiri si vor continua ruinarea propriului suflet.

Cum procedeaza oamenii care au nevoie de energie? Ei infurie, chinuie victima, cauta diferite mijloace de a subjuga omul pentru ca a lua de la unul egal tie e complicat. E mai usor sa iei de la acela pe care l-ai subjugat."

Daca te regasesti in aceste explicatii...ar fi cazul sa te gandesti mult mai serios asupra acestui "dar" pe care-l ai, si mai ales asupra efectelor care le provoci celor din jur. Iti este dat cu un anumit scop...si ar fi un prilej f bun sa inveti sa te controlezi. Nu-l privi ca pe o povara ci ca pe un test al vointei tale Smiley
Memorat

"În fiecare om sunt doi oameni; unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină." Kahlil Gibran
Pagini: 1 ... 8 9 10 11 [12]   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
Dr. Hank Wessellman -inteligentele superioare: djini… spirite ale pamantului calator astral 9 672 Ultimul mesaj 24 Aprilie 2010, 02:45:44
de către calator astral
Ocolesc extraterestrii Romania? De ce? « 1 2 ... 9 10 » romulus 139 15118 Ultimul mesaj 29 Martie 2010, 12:27:45
de către romulus
EI sunt printre noi... « 1 2 ... 5 6 » Dreamy 82 12094 Ultimul mesaj 15 Iunie 2010, 11:18:00
de către Shadowman
Reptilienii « 1 2 ... 32 33 » sevastase 482 71307 Ultimul mesaj 03 Aprilie 2010, 17:45:48
de către lukind
Originea Omului « 1 2 » baaron 27 5026 Ultimul mesaj 26 Februarie 2009, 07:35:22
de către noua
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 0.394 secunde cu 25 cereri.

Google visited last this page 12 Iulie 2010, 22:39:15