Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Autor Subiect: Constructie "OZN" personal  (Citit de 87058 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Toni

 • Junior
 • *
 • Mesaje postate: 29
 • Liked: 21
 • Likes Given: 19
Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #90 : 07 Iulie 2015, 13:32:01 »
       Revin la documentul Word....sa vedem ce tip de motor este descries si cu aceasta ocazie vedem si daca informatia ar fi plauzibila.. Textul spune referitor la cum functioneaza acest motor...
                                                                (La primele rinduri am sa revin mai tirziu,acum am sa insist asupra chestiunilor de baza..)
  La anumite intervale,în spaţiu,se află acele încrucişări în care se produc spoturile de energie.În momentul când nu sunt activate,ele nu apar......nu se disting,iar când sunt activate,încep să lumineze intens, primind energia (amplificată de celulele sferice şi hexagonale) din tabloul de comandă.
     Aceste spoturi de energie transmit o energie mărită la rândul ei,până când ajunge la ultimul spot luminos şi implicit la capătul canalului.Această energie creşte cum am văzut,în intensitate de mai multe ori...(....şi se poate spune că ea echivalează cu valoarea energetică pe care o dă o centrală bazată pe fisiune nucleară pe timp de 6 luni...)


     Cred ca aici ,in acest paragraf este descris cum se da energie particolelor ionizate...sau cum s-ar zice...aici este propulsia principala ....

 Inceputul textului spune...
... ca in interiorul „motorului” (camerei toroidale) se afla acele incrucisari...care cred ca sustine un electrod dispus axial...acesti electrozi sunt  dispusi la anumite distante intre ei si in momentul cind functioneaza produc o lumina puternica....Aceasta constructie ma duce cu gindul,la o insiruire de  motoare electrotermice...Fiecare motor trebuind sa transmita la urmatorul,particole ionizate cu viteza mai mare..
Cum ar functiona tot acest ansamblu....? Intr-un motor electrotermic, la nivel atomic,electronii care sunt emisi de Katod,in drumul lor spre Anod se ciocnesc cu moleculele de gaz si transfera prin urmare,impulsul lor,la fluxul de gaz……deci daca vrem particole ionizate cu viteza cit mai mare,ar trebui sa avem electroni cu viteza cit mai mare... Utilizam “un inel de electroni”în miscare relativista, cu ajutorul căruia sa acceleram ionii captati în inel.....Ar trebui sa cautam o metoda sa obtinem niste câmpuri acceleratoare deosebit de intense,în interiorul unor formatiuni stabile de electroni accelerati într-un câmp extern.

....Mai jos avem viteza electronilor si protonilor in m-tron in functie de diferite tensiuni de alimentare...

viteza electronilor si protonilor in m-tron -in functie de tensiune-.....(V=sqrt.2U0q/m)

tensiunea (V)                   10 000    50  000     200 000   300 000   400 000
Viteza electron(Km/s)     59 000   132 000     265 000   324 000   374 000
Viteza proton   (km/s)     1 000       3 000         6 000       7 500       8 500

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3843
 • Likes Given: 12296
Re: Constructie "OZN" personal - rememorari partiale
« Răspuns #91 : 07 Iulie 2015, 13:56:58 »
Adevar zic io ca graiesti, colega @Toni, ca OZN-urile (atit cele extra- cit si intra-terestre, inclusiv cele retro-engineered de tPTB :evil:) sint de multe feluri si nu doar apropo de forma (care urmeaza functia, apelind deci cu o mare probabilitate SI la propulsia reactiva atunci cind doar atit le trebuie.)

Repet insa: niste "sapaturi" mai adinci in arhiva forumului ramin recomandabile pentru orice nou-venit si pe tema asta, deja ras-discutata - fiindca nu doar JE n-am nici timpul, nici cheful sa toooot repet chestii ramase (e poate doar parerea mea si asta) absolut valabile si la destui ani distantza de postarea lor.

Exemplu (iegzact pe felia diverselor tipuri... plauzibile de Ozeniciuri - cu propulsie):
- magneto-electrica,
- toroidal-plasmatica de spin opus (similara experimentului nazi "Die Glocke" cu al sau XERUM-525, preluat prin paperclipare de "merigani - v. The Kecksburg Incident),
- biologica :-o (mai multe detalii ni le-ar putea da doar nea' Mengele :evil:)
- cu efect Biefeld-Brown complementar propulsiei reactive (aici tot nazi-'meriganii-s experti - v. B-2-urile)
- cu microunde "deranjatoare de eter" (ionico-polarizanta si asta)
- sau "doar" reactiva :rocket:
- ... ori "mixta", reactiv-plasmatica ("traspirata" deja cu o precizie maxima din dosarele Breakaway Civilization - v. TR-3B-urile operationale din "The Solar Warden") :star:
-...sau chiar cu elici :wink: dar bazate pe principii aero/hidrodinamice "stranii" (v. Coanda, Schauberger, Schumann ori RC- modelele uzuale deja - v. linkul JNL-Lab postat repetat si nu doar de mine)

... Deeeci, pornind de la o afirmatie la fel de valabila a colegului abyss ("Cred ca ar fi interesant si oportun de a se explica ce este aceasta energie qi si cum e ea prezenta peste tot , si totodata care este relatia dintre aceasta energie si simbolul miscarii respective."), reluam cindva fragmentar o postare mai veche de pe topicul "eteric", apropo de simbolistica vesnicelor zvastici "rotative". :lol: Si unde oclegul mm a postat si un f. plauziibl model de OZN cu propulsie exclusiv electrica" iamginat de un autor american mutl prea putin cunoscut.

Citat din: mm din  03 Noiembrie 2012, 14:11:33
[...] De abia de aici pot apare ideile. Respectiv: eterul este viu; diferitele fluxuri de eter sunt sufluri vii; functionarea unui OZN ff probabil se bazeaza pe aceste sufluri vii (si nu moarte , adica asa cum le consideram noi tehnicienii).
  Oare nu putem afla natura acestor sufluri transcendente si compunerea lor si apoi sa le folosim? Aceasta e intrebarea.


Intrebarea-i foarte bine pusa, ramine doar "micul" amanunt al raspunsului legat de interfatzarea notiunilor cu utilizarea concreta a interesantei teorii eterice mishiene... mai mult decit pur teoretice totusi, datorita masuratorilor efectiv realizate - si inca-n secolul trecut deja... Ceva ma face sa cred deci ca SI rusii au ajuns de multisor la aplicatii practice ale numitei teorii ale eterului "viu" - ramase-n continuare secrete, evident.  8-)

Clar ca pare de domeniul SF ipoteza aplicarii practice a ideii "suflurilor eterice vii" in tehnologia construirii unui eventual OZN "non-retro-engineered", dar cred ca fie si doar simpla placere 'telectuala a dezmortirii neuronului conteaza inca pentru unii, desi tot mai putini.
In orice caz, marota mea mai veche (a proiectelor negre naziste) m-a gadilat de la prima postare din topicul asta, fiindca-i clar ca germanii stiau destule pe exact aceeasi tema (la care inca sap nu doar eu fara mare spor, ci si altii mai destepti ca Joseph Farrell - inca enigmaticul "Die Glocke" cu-al sau "plasmoid rotitor" metalic-lichid Xerum-525 producator se pare chiar de vortexuri toroidale... ETERICE fiind doar una din directiile de studiu inca de nimeni lamurite).

Las acum deoparte alte studii R&D naziste si mai terifiante "ingropate" si mai adinc (ex.: cercetarile la care-a participat se pare si Dr. Mengele, :evil: privitoare la propulsii "pseudobiologice" utilizind energia cadavrelor "pre-fragezite" inca vii cu anumiti catalizatori), conexiunile cu Tesla&Co si presupusul lui automobil cu propulsie ETERICA, grila Hartman de care se leaga si Mishin cumva, dupa ce-l urecheaza un pic si pe relativistul Einstein etc etc) si mai adaug deocamdata la efortul meticulos-analiticului coleg mm traducerea frazelor finale din linkul postat mai sus:

"[...] the ether is an absolutely non-standard material medium, staying at the same time in three phase states, owing to disturbance from nonequilibrum systems, such as stars and elementary particles of substance."
Eterul e un mediu material non-standard la modul absolut, existind simultan in trei stari de agregare si caruia i se datoreaza disturbarea sistemelor "non-echilibrate" cum ar fi stelele ori particulele elementare ale materiei.

The first most stable phase of the ether is an absolute solid space ("die Feste des Himmels", according to the Holy Scripture), or the energy "bottom" of the Universe, whose elementary structure remains a mystery. In regard to the hierarchy of the vortical structures of the ether, not a single star, but a galactic vortex should be considered as analogue of a classic elementary particle.
Prima stare - si cea mai stabila - a eterului e analoga unui spatiu solid la modul absolut ("die Feste des Himmles", dupa Sfinta Scriptura) ce-ar reprezenta baza energetica a Universului - a carui structura ramine inca un mister. Legat de ierarhia structurilor vorticiale eterice, nu atit o singura stea, cit un vortex galactic ar trebui considerat un analog al clasicelor particule elementare.

Hence, the electron is an accumulation of "plasmic" subparticles ether; and the cause of the origin of the substance and the galaxies (supersubstance) is to be common. It is most probable that the rotary-and-progressive motion of the Universe as a whole is this cause.
Implicit, electronul ar fi o acumulare de particule "plasmatice" de eter, iar cauza originara a crearii substantei cosmice si a supersubstantei galaxiilor pare sa fie de aceea comuna - iar cea mai probabila ar fi deci miscarea rotativa si progresiva a Universului ca un tot unitar.
« Ultima Modificare: 07 Iulie 2015, 14:07:24 de Xanadron »
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline jean

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,776
 • Gen: Bărbat
  • DFI Recreativ
 • Liked: 367
 • Likes Given: 211
Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #92 : 07 Iulie 2015, 20:54:56 »
                       Ultimele imagini sunt luate din forumul....Pe ce sistem functioneaza ozn....si sint copiate de la userul....Anlleg...... 
Da de primele poze nu ne zici nimic? Are cumva legatura cu ASFAN-ul? Nu intreb doar ca sa ma aflu in treaba.
Adevarul este dincolo de noi

Offline alx

 • Administrator
 • MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 2,167
 • Gen: Bărbat
 • E greu sa vorbesti despre adevar...
 • Liked: 561
 • Likes Given: 667
Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #93 : 07 Iulie 2015, 21:25:09 »
@Toni


Pentru ca eu sunt una dintre...gazdele acestui forum,ma simt...obligat ;D  sa va urez: Bine ati revenit printre noi,domnule TVM!
 
Cat despre subiectul de discutie readus in atentia forumistilor,inca nu mi-e foarte clar ce e cu aceste intrebari.Sper sa ma lamuresc pe parcurs.


O seara buna!
alx

 
”O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit.”

Offline hanzo

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 148
 • as putea indrazni sa am curajul de-a cuteza...
 • Liked: 218
 • Likes Given: 286
Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #94 : 08 Iulie 2015, 07:41:54 »
asa cum mentionam aici, http://www.rufon.org/forum/diverse/limbajul-si-transmiterea-informatiei/msg90274/#msg90274

"suntem cateva sute de oameni aici, care cu matematica, care electronica, care mai stiu eu ce specialisti. toti cu intentii bune.
donez eu 50 ron lunar, pentru un proiect energie libera, sau alegem un proiect care ne-ar ajuta cumva. propuneti si voi.  :rainbow:"

reiau intrebarea.. construim si noi ceva? :rainbow:

facem un fond comun, donatii, pentru materialele necesare unui motor electric cu energie libera? :mrgreen:
Forum RUFOn

Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #94 : 08 Iulie 2015, 07:41:54 »

Offline fiulploii

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 3,708
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2620
 • Likes Given: 5422
asa cum mentionam aici, http://www.rufon.org/forum/diverse/limbajul-si-transmiterea-informatiei/msg90274/#msg90274

"suntem cateva sute de oameni aici, care cu matematica, care electronica, care mai stiu eu ce specialisti. toti cu intentii bune.
donez eu 50 ron lunar, pentru un proiect energie libera, sau alegem un proiect care ne-ar ajuta cumva. propuneti si voi.  :rainbow:"

reiau intrebarea.. construim si noi ceva? :rainbow:

facem un fond comun, donatii, pentru materialele necesare unui motor electric cu energie libera? :mrgreen:

:))))) "nu spera si nu ai teama " zis-a Eminescu cândva , la fel de potrivit si azi .
In mod public nu o sa se facă nimic , exemple sunt destule pe acest forum , nu mai caut acum paginile respective .
   Dacă vrei sa realizezi ceva singura șansa in Ro este in grup restrâns altfel, in loc de furtuna in creiere pt găsirea unor soluții de a realiza ceva , vei avea parte de o furtuna de creiere axate pe a-ți demonstra cat de fals gândești si cat de proasta e ideea.

   Ma contrazice cineva ? De abia astept ....

   In rest, suntem buni la aruncat cu " chiatra" in elite, la filosofari conspiraționiste si la găsit nodul in papura .
   Zicem ca avem minte deschisă, luptam sa atingem alte dimensiuni spirituale, mentale ori fizice si noi tot cu zâzania , cu hiclenia si zâmbetul superior pe fața nătângă .

  O săptămana superba in continuare si somn ușor in timp ce ne roadem unghiile in cotlonul nostru întunecos unde nu poate pătrunde nimeni sa ne fure mărețele idei .  :lol:
 :evil: :evil: :evil: Asta e adevarata conspirație ..

Doar părerea mea
« Ultima Modificare: 08 Iulie 2015, 12:30:41 de fiulploii »

Offline prodcomb

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 895
 • Liked: 402
 • Likes Given: 143
Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #96 : 08 Iulie 2015, 12:42:21 »
Să ne uităm la ARCA.

Și apoi motor electric (adică cu energie electrică) dar și cu energie liberă mi se pare tare complicat.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Offline hanzo

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 148
 • as putea indrazni sa am curajul de-a cuteza...
 • Liked: 218
 • Likes Given: 286
   Ma contrazice cineva ? De abia astept ....
Doar părerea mea
[/quote

bine bine, asta o stim, e veche, e cineva care vrea sa trecem peste? ca doar nu suntem toti asa.  descurajari sunt, important ca unii dintre noi sa faca ceva diferit.

citind pe forum, sunt destui care inteleg si isi dau cu parerea pertinent despre diverse dispozitive. mai facem un pas?

nu vad ca se ofera nimeni sa cotizeze, sa propuna ceva, un motor magnetic, 2 agrafe tesla etc  :rainbow:
deci grup restrans, cine se ofera? aici sau pe pm, fiecare cu competentele pe care le are.
facem grupul, alegem o idee si incercam sa fim normali la cap zic eu.
Offline fiulploii

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 3,708
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2620
 • Likes Given: 5422
Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #98 : 08 Iulie 2015, 19:53:04 »
@hanzo,

Spune-mi te rog, dacă ții degetele de la mâna lipite se vede lumina printre ele? Umbra ta, ei bine , mai ai Umbră?

Sunt unii care spun ca esența luminii este întunericul ...
Cum o fi oare?  :-)

Offline hanzo

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 148
 • as putea indrazni sa am curajul de-a cuteza...
 • Liked: 218
 • Likes Given: 286
Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #99 : 08 Iulie 2015, 22:11:37 »
@hanzo,

Spune-mi te rog, dacă ții degetele de la mâna lipite se vede lumina printre ele? Umbra ta, ei bine , mai ai Umbră?

Sunt unii care spun ca esența luminii este întunericul ...
Cum o fi oare?  :-)

intunericul este dincolo de o anumita materie, doar dintr-un anumit punct de vedere. altminteri ca e ba mov, ba albastra imi e tot una.

amara e cupa, dar aleg sa o beau.

inteleg ca esenta e sa vorbim mai putin si sa facem... dar poate bat la usi inchise.
e suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic.

putini de aici, putini din alta parte iese ceva pana la urma, chiar de verificam un "asa nu iese" poate mai contrinuie si universul cu ceva.

aferim bre  :mrgreen:


Offline Toni

 • Junior
 • *
 • Mesaje postate: 29
 • Liked: 21
 • Likes Given: 19
Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #100 : 09 Iulie 2015, 11:12:28 »
        TVM…????.... tiz,cum scrie Kndaon..Cind am citit ce ati scris,a fost momentul meu sa ramin masca..(pauzele sunt bune citeodata....asa poti lua pulsul)..acum inteleg de ce acest document a creat atitea contraziceri,iar cei care au scris despre el,considerati dusi cu pluta..In nici un fragment din acest text nu se vorbeste despre...free energy..Electricitatea de care are nevoie  motoarele acestui obiect si este de ordinul..sutelor de Megawati ...mii de gigawati,in functie de marime(motoarele MHD sunt energofage)provine de la doi convertori,unul MHD si celalalt termoionic legati in paralel(in acest moment obtin energii de ordinul zecilor de Kilowati...)
Confuzia cred ca a fost creata de modul cum se dau cele doua comenzi...subiect pe care voi incerca sa il dezbat mai spre sfirsit...chiar voi veti deduce despre ce este vorba,cind veti intelege cum functioneaza acest obiect...dupa ce va voi ajuta cu doua exemple pe care o parte dintre voi,le ve-ti ridiculiza....dar asa vin noutatile...
     Dar acum imi revine ingrata misiune,de a va plictisi putin,deoarece trebuie sa va arat cum este construit acest motor si cum functioneaza...si am sa incerc la un nivel mai babesc,ca sa vedeti idea..in mare.Treaba asta o pot face discutind cu voi fiecare parte din...cum ar functiona...lasindu-va pe voi sa deduceti...pot posta citeva pagini in care eu arat despre ce este vorba,dupa care urmeza criticile voastre sau daca acest subiect va enerveaza asa rau...putem sista ....il pot publica si in alta parte ..
Mi-ar fi placut sa pot copia un exemplu America,unde pe un forum,ce a avut ca subiect ...despre motoarele alimentate cu carburanti solizi...o perioada sa dezbatut acest subiect,apoi nu sa mai auzit nimic,iar...apoi a aparut un avion care producea niste efecte ciudate cind zbura...o vibratie destul de puternica a cavitatii toracice si jetul reactiv lasa in urma o dira de condensare asemanatoare unei sfori cu noduri....

Aaaa am uitat de imagini....de acolo sint luate....mai dam o verificare din cind in cind....
« Ultima Modificare: 09 Iulie 2015, 11:17:52 de Toni »

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3843
 • Likes Given: 12296
Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #101 : 09 Iulie 2015, 14:06:15 »
Alea cu "pufaieli in coada" sint alta mincare de peste (pulso-reactoare), colega Toni-  desi-s trecute tot la "classified ISOs" :ufo:

Pe de alta parte, nu trebuie neglijate tsunamiurile de probleme... practice cu care se confrunta constructorii celor mai simple "over-unity devices" :star:, chiar daca teoria nu pare complicata.

Ce-i drept, unele accesorii necesare de ex. invirtirii ametitoare a unor XERUM-uri 8-) pritocite eventual amatoristic in containere toroidale ("matisate" cu anumiti conductori, intr-o anumita arhitectura si alimentate c-un anumit curent - cine stie cunoaste... :wink:) au devenit accesibile-n ultima vreme - de ex. electromotoare brushless outrunner capabile de 50-60.000 rpm.
Zic asta ignorind totusi dificultatea (daca nu imposibilitatea) cumpararii mercurului necesar (Vimana someone?!)...

Nu pot fi deloc ignorate insa riscurile reale... si f. personale la care s-ar expune din partea Paznicilor Sistemului  :evil: eventualii inventatori geniali de pe RUFOn, in caz de reusita.
« Ultima Modificare: 09 Iulie 2015, 14:13:07 de Xanadron »
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline Toni

 • Junior
 • *
 • Mesaje postate: 29
 • Liked: 21
 • Likes Given: 19
Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #102 : 09 Iulie 2015, 19:48:24 »
     Te rog nu pomeni de mercur ca...nu am amintiri prea frumoase.Eu credeam cind eram copil ca...e de ajuns sa incalzesti mercur si ..gata,ai un motor OZN....Am avut prea multe experimente esuate..orce visam noaptea a doua zi experimentam,plus o problema cu Militia...Dar astea sunt amintiri...si m-au ajutat sa trec la alti combustibili...care nu dau asa multe probleme...
    Acum o intrebare scurta...cum functioneaza un motor arcjet in cimp magnetic...aproximativ...
« Ultima Modificare: 09 Iulie 2015, 19:49:25 de Toni »

Offline Toni

 • Junior
 • *
 • Mesaje postate: 29
 • Liked: 21
 • Likes Given: 19
Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #103 : 10 Iulie 2015, 17:05:15 »
       Doi electrozi cuaxiali intre care se produce un arc electric.....mai suprapunem un cimp magnetic...V perpendicular pe B....


                     http://www.myelectricengine.com/projects/mpdthruster/mpdthruster.html

Offline hanzo

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 148
 • as putea indrazni sa am curajul de-a cuteza...
 • Liked: 218
 • Likes Given: 286
Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #104 : 10 Iulie 2015, 21:22:53 »
Nu pot fi deloc ignorate insa riscurile reale... si f. personale la care s-ar expune din partea Paznicilor Sistemului  :evil: eventualii inventatori geniali de pe RUFOn, in caz de reusita.

si gata ne oprim?  :?

au niste functii, noi altele..  :rainbow:

daca folosim briciul lui Occam sa definim cine pazeste ce.. persoana care are cele mai simple explicatii de argumentat ar fi.. ??  :aliendance:

sa nu uitam si de fabula cu yoghinul care a stat in fata elefantului care alerga spre el, zicand ca ii vorbeste zeul daca e ceva, dar nu a bagat de seama strigatele celui care era pe elefant,si striga sa se dea la o parte. zeul pe acolo vorbise.

si totusi.. se invarte.  se restarteaza telefonul de numa numa..Forum RUFOn

Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #104 : 10 Iulie 2015, 21:22:53 »
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

 

Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...