Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Autor Subiect: Constructie "OZN" personal  (Citit de 88179 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tib

 • Vizitator
Raspuns: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #60 : 22 Ianuarie 2008, 09:07:18 »
        Buna tuturor.....Nu sunt Contele Inccapuciato dar,am vrut sa scot in evidenta asemanarea acestui text cu navele Vimana.
               Am atasat un document....asa trebuia sa incep.

Tib

 • Vizitator
Raspuns: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #61 : 22 Ianuarie 2008, 09:26:23 »

OK am inteles...a fost o greseala sa intru aici pe aceasta pagina,de aceea rog pe cel ce se ocupa de acest forum,sa-mi stearga prezenta aici.                        Va multumesc.

Offline Nox

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,883
 • Gen: Bărbat
 • Explore. Observe. Be here now.
  • openUFOs.ro
 • Liked: 63
 • Likes Given: 356
Raspuns: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #62 : 22 Ianuarie 2008, 12:12:53 »
OK am inteles...a fost o greseala sa intru aici pe aceasta pagina,de aceea rog pe cel ce se ocupa de acest forum,sa-mi stearga prezenta aici.                        Va multumesc.

Extras din regulament:
4.3. Nu se va da curs cererii de stergere a mesajelor unui utilizator decat in situatii exceptionale sau in situatiile in care mesajele nu sunt conforme cu celelalte prevederi din regulament. Daca un utilizator doreste sa se retraga sau nu mai doreste ca anumite mesaje sa apara, cererea lui de stergere a mesajelor nu va fi acceptata.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Offline alx

 • Administrator
 • MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 2,169
 • Gen: Bărbat
 • E greu sa vorbesti despre adevar...
 • Liked: 528
 • Likes Given: 668
Raspuns: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #63 : 22 Ianuarie 2008, 20:02:01 »

OK am inteles...a fost o greseala sa intru aici pe aceasta pagina,de aceea rog pe cel ce se ocupa de acest forum,sa-mi stearga prezenta aici.                        Va multumesc.

...daca vei continua sa iti bazezi argumentatiile pe descrierile aparute intr-o carte,care descrieri nu au fost credibile nici la momentul aparitiei acelei carti...vei fi doar unul dintre multii meteoriti de pe FORUMUL RUFON...adica sclipiri de moment,urmate de topirea in neant...
  mai trebuie sa spun ceva?
”O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit.”

Offline prometeus

 • Cool Junior
 • **
 • Mesaje postate: 72
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 16
 • Likes Given: 2
Raspuns: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #64 : 01 Februarie 2008, 17:12:34 »
Propun sa nu-l descurajam pe Tib,aflat la inceput de drum pe acest forum si sa-l invitam sa-si incerce puterile pe un subiect mult mai concret[inventie inregistrata la OSIM in febr.2000], 'Procedeul...'postat tot la Ozn-generalitati de Urban la 30.11.'07- si pe care nu prea reusim sa-l deslusim;poate ne da o mana de  ajutor. :ufo:PS:mai are cineva noutati despre Toma?N-a mai 'aparut' de o vreme.

Forum RUFOn

Raspuns: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #64 : 01 Februarie 2008, 17:12:34 »

Offline jean

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,774
 • Gen: Bărbat
  • DFI Recreativ
 • Liked: 298
 • Likes Given: 206
Raspuns: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #65 : 30 Iulie 2009, 23:15:32 »
   S-a  tot discutat pe forum, cum se poate construi un OZN si daca sunt persoane interesate in legatura cu aceast proiect.
  Pentru ca este foarte greu daca nu imposibil de construit un OZN, eu propun realizarea pentru inceput a unei machete nefunctionale a unui OZN. Sa fie amplasata intr-un loc public (parcul Herastrau) pt. a fi admirata de oameni. Este mai mult un exercitiu, sunt aproape sigur ca nu se va realiza nimic.
  Cum mi-a venit aceasta idee?....Din pasiune pt. OZN-uri si asi fi bucuros daca se va stii ca este o realizare  si o idee a unor membri RUFOn.
Nu stiu daca in sud-estul Europei a mai facut cineva asa ceva. Foarte multi oameni, copii ar dori sa o vada si sa faca poze langa ea. Vizitatorii straini ar fi incatati sa vada si sa fotografieze asa ceva. Se duce vestea nu? Doar mai avem un OZN in piata de langa parc.
  Pentru acest proiect am ales doua locatii (A si B) de amplasare a OZN-ului. Vezi prima poza atasata. Amplasarea lui in aceste locuri se poate face fara distrugerea vegetatiei existente in parc. Iar daca se renunta la ea, se poate reveni rapid la situatia anterioara fara a strica nimic. Inainte de inceperea montajului in parc zona se poate inchide cu panouri usoare pe care se poate face publicitate anumitor firme, iar banii rezultati sa fie folositi in proiect.
Montajul executandu-se in spatele acestor panouri, urmand ca dupa terminarea lucrari panourile sa fie indepartate pentru a fi un element surpriza. Ansablarea OZN-ului si subansamblelor sa va face in alta parte. In parc se va face numai fixarea lor pe pozitii.

 Constructie OZN
Acesta va fi facut pe un schelet metalic, probabil cornier, va fi acoperit cu placi de fibra de sticla sau plexiglas alb mat, sau in cel mai ieftin caz cu folie de polivinil, pentru a se putea monta niste lumini in interior. Da bine noaptea. Va trebui sa aiba un dimetru de 2-4 m. Poate fi facut si din doua antene de satelit din acelea de fibra de sticla  de 2m diametru, acoperite cu staniol, puse fata in fata si la care s-a stricat partea metalizata devenind nefunctionale. Am ales trei modele de machete:
1) OZN prabusit. Vezi desenul Ufo1. In jurul sau se poate construi si o diorama sa para                         intradevar prabusit.
2) OZN stationand pe sol. Vezi desenul Ufo2.
3) OZN planand la mica distanta de sol. Ar fi cel mai interesant. Da bine la public si lasa impresia ca ar plana. Vezi Ufo3. Pentru aceasta macheta trebuie facut un studiu in legatura cu magnetii pt. sustinerea machetei.
   Daca magnetii pot genera o asmenea forta.
   Daca se pot gasi asemenea magneti si cat costa?
   Daca se pot instala in mediu si ce efecte pot avea. Ma gandesc spre exemplu daca un  pusti trece cu o bicicleta pe acolo. Personal cred ca macheta din desenul 3, nu este realizabila.Cel mai simplu de realizat este macheta de la punctul 1 si 2.
OZN-ul  poate avea diverse lumini pe partea exterioara discului. Sursa de curent pt. aceste lunini poate fi niste panouri solare ce se pot monta pe suprafata machetei OZN-ului, sau sub cupola. Ar fi foarte interesant si ar da o nota de real daca langa OZN  vor fi si 2-3 ET. De preferinta genul cenusiu, fiind de mici dimensiuni, 1-1.20 m  si usor de realizat, cu ochi luminosi si o lumina pulsatoare pe piept (cu LED-uri). Acestea fiind alimentate tot cu celule solare. Instalatia cu celule solare de la stalpii ce se gasesc de cumparat la supermarket. Aceasta este ideala deoarece de la lasarea seri si pana in jurul orei 00.00 se viziteaza parcul, exact cat tin acei acumulatori. Extraterestrii pot fi construiti din fibra de sticla sau dupa modelul piticilor de gradina care se gasesc peste tot in jurul orasului.
  De asemenea ar fi interesant daca zona din jurul OZN-ului ar fi securizata cu 4 stalpi de 1 m inaltime ce emit flash-uri de lumina albastra din partea superioara alimentati tot din celule solare. Consumul este mic pt flash-uri scurte a unor LED-uri.
Pentru realizarea acestui proiect este nevoie de o echipa pluridisciplinara. Acesti oameni, trebuie sa fie pasionati si sa doreasca realizarea acestui lucru. Este bine ca in echipa sa fie tehnicieni care sa se priceapa la mai multe. Sa gaseasca solutii simple si eftine la anumite probleme. Spre exemplu: eu sunt electrician, electronist, strungar,  Ma ocup si m-am ocupat cu modelism si mecanica fina sunt pasionat de aeromodelism etc.
   In echipa trebuie sa fie cineva care sa se priciapa si sa se ocupe de design, probabil cineva care sa se ocupe de fixarea pe sol a constructiei fara sa prezinte nici un pericol, un constructor ceva. O persoana sau mai multe care sa se ocupe de obtinerea de fonduri deoarece vor fi si ceva costuri. Sa discute cu primaria si cu administratia parcurilor pt. aprobari.
   Macheta trebuie sa se poata indeparta la nevoie fara distrugerea vegetatiei din locul unde a fost amplasata. Cam acesta a fost prezentarea proiectului. De ce am postat aici?  Pentru o discutie publica si a vedea in ce masura proiectul este realizabil. Poate mie mi-a scapat ceva si altii vor veni cu idei noi, dar atentie la costuri. Pentru a gasi persoanele interesate sa participe, pe cineva capabil sa conduca un asemenea proiect sa fie dus la indeplinire cu succes in scurt timp si in bune conditii. Astept parerile voastre.

Mai jos am schitat cativa pasi de urmat in realizarea acestui proiect:
-Intalnirea celor interesati si discutii.
-Stabilirea cadrului legal. Daca se poate realiza un asemenea proiect.
-Stabilirea echipei. Aceasta trebuie sa cuprinda oameni bine pregatiti si capabili sa faca fata sarcinilor ce le revin. Sa faca acest lucru din pasiune fiind constienti ca opera lor va fi vazuta de multa lume. Sa aiba timpul necesar, probabil in afara orelor de serviciu. Numarul de participanti la proiect sa nu fie foarte mare. Ideal cat mai putine persoane si cat mai pregatite, inseamna costuri mai mici.
-Stabilirea conducatorului de proiect.
-Intocmirea documentatiei.
-Realizare proiect OZN. Ce materiale se folosesc, costuri materiale, cumparare si transport.
-Realizare macheta, nu este obligatoriu in cazul unei simulari bine facute pe PC.
-Stabilire costuri proiect, donatii. Cine finanteaza. Modalitati de plata etc.
-Cine face montajul in parc.
-Timpul de executie. Nu este important pana la inceperea constructiei machetei. Pana atunci se poate lucra pe echipe fiecare trimitand datele, proiectele si notele la un anumit centru, locul de centralizare si interpretare a lor.

Vedeti cat de greu este sa faci numai o macheta, dar un OZN care sa zboare. Dar poate voi aveti idei mai bune.
Adevarul este dincolo de noi

Offline jean

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,774
 • Gen: Bărbat
  • DFI Recreativ
 • Liked: 298
 • Likes Given: 206
Raspuns: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #66 : 30 Iulie 2009, 23:17:51 »
Continuare, desenele Ufo1, Ufo2, Ufo3
Adevarul este dincolo de noi

Offline Urban

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,847
 • Gen: Bărbat
 • Sic Mundus Creatus Est
 • Liked: 383
 • Likes Given: 1238
Raspuns: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #67 : 30 Iulie 2009, 23:52:03 »
Foarte interesanta ideea, s-a marcat.
I-am trimis dnei Elena Udrea un e-mail...acum asteptam sa vedem daca raspunde sau nu, in fond si la urma urmei ar fi o atractie turistica a Bucurestiului.
Bravo, felicitari !

Offline Shadowman

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,210
 • Gen: Bărbat
 • "Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba."
 • Liked: 42
 • Likes Given: 0
Raspuns: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #68 : 04 August 2009, 09:35:33 »

"Un grup de studenþi braºoveni lasã moºtenire viitoarelor generaþii proiectul neterminat al unei farfurii zburãtoare "
http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=tematic&s_id=23217
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Offline jean

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,774
 • Gen: Bărbat
  • DFI Recreativ
 • Liked: 298
 • Likes Given: 206
Raspuns: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #69 : 06 August 2009, 21:57:38 »
  Interesant articolul despre studentii Brasoveni. Cu mult timp  in urma am citit o carte din seria ,,Savantii Nostrii" cu toate inventiile lui Henri Coanda. Cartea era ilustrata, avea desene si formule de calcul pentru diverse inventii. Acolo era descrisa si aerodina lenticulara, insotita de formulele de calcul a curburi suprafetelor respective pt. un efect maxim. Atunci m-am gandit sa fac si eu una dar timpul a trecut si nu am facut nimic. Nu mai gasesc cartea si nu am nici formulele. Nu am gasit nimic pe net, ma refer la formule. Dar ar fi interesant un model la scara mica pt. fotografie aeriana.
Foarte interesanta ideea, s-a marcat.
I-am trimis dnei Elena Udrea un e-mail...acum asteptam sa vedem daca raspunde sau nu

NU cred ca va raspunde, nu va lua in serios. O sa zica ca : Astia sunt nebunii aia care vad numai OZN-uri. Nu-i luati in seama.  :lol:
Si vad ca nu prea se arunca lumea nici la constructia unei machete, da a unuia functional. De fapt eram aproape sigur ca asa se va intampla. Poate trebuia un topic separat denumit ,,Constructie macheta OZN in parcul Herastrau". Sigur era citit de mai multe persoane si erau mai multe comentarii.
Adevarul este dincolo de noi

Offline i1414xy

 • Cool Junior
 • **
 • Mesaje postate: 61
 • Liked: 2
 • Likes Given: 0
Raspuns: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #70 : 09 August 2009, 11:59:45 »
     Salut  si eu vreau sa fac un OZN dar inca nu am banii necesari, cam 25-30000 ron pentru o farfurie zburatoare cu 2 locuri. Planurile le gasiti pe UFo How-TO.com, trebuie sa cumparati o carte cu una din cele sase sisteme de propulsie in care va spune pas cu pas cum sa construiti o farfurie zburatoare, costa 50 $.

sudituc

 • Vizitator
Raspuns: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #71 : 16 Octombrie 2009, 12:13:09 »
Insist cu întrebarea:   
   ARE CINEVA ALTE ALTERNATIVE DE PROPULSIE ???[/color][/glow]
as vrea sa pun in discutia forumistilor un subiect . si anume hai fratilor sa facem cumva si sa folosim geniul creator romanesc , in sensul de a incerca sa multiplicam si sa marim ceea ce un ROMAN -NICOLAE VASILESCU CARPEN ne-a lasat mostenire-pila vasilescu carpen.
parerea mea este ca prin multiplicarea si marirea acestei pile umanitatea poate scapa de energiile poluante utilizate actualmente

Offline mm

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 614
 • Liked: 590
 • Likes Given: 291
Raspuns: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #72 : 17 Octombrie 2009, 20:51:23 »
Pilele Karpen produc curent electric pe baza diferentei exclusiv de structura a celor doi electrozi. Unul din aur compact, celalalt din aur poros. Cel putin asa am citit. In mod normal, acelasi lucru ar trebui sa se intample si la folosirea altor metale, mai ieftine. Mai ieftine, in ideea ca pentru producerea unei puteri mai mari, de ordinul Kilowatilor, ar fi necesare cantitati mai mari de metal, in baterii cu mii de electrozi.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Offline Toni

 • Junior
 • *
 • Mesaje postate: 29
 • Liked: 13
 • Likes Given: 19
Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #73 : 14 Iunie 2015, 15:29:17 »
        Am venit din alt forum,pentru ...a vedea postarea user-ului Tib....Acel user Anlleg din forumul,Pe ce principiu functioneaza OZN,ne recomanda... sa vedem primul document word...acest faimos document... care,desi are foarte multe vizualizari de-a lungul timpului,vad ca a stirnit atitea controverse .....la inceput...
Eu sincer,cred ca ....ca nu afost lasat sa spuna ce avea de spus,a fost gonit...desi a fost on topic.Recomand....fiti mai ingaduitori cu noii veniti...nu-i mai speriati...lasatii sa-si expuna ideile...ca de asta cred ca sa inchis acesta fereastra...
           As dori sa pot lua legatura cu acest user....ai fost singurul care a prezentat  ceva concret....
« Ultima Modificare: 14 Iunie 2015, 18:39:00 de Toni »

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,037
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2242
 • Likes Given: 5663
Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #74 : 15 Iunie 2015, 11:53:17 »
Reacțiile adverse sa zicem, fac parte inerenta din viața pe un forum . E un fenomen natural poate chiar "magnetic".... care înțeles și deviat, condensat și canalizat oferă de la nemurire toată gama de posibile manifestări creatoare ... în detrimentul planurilor gandite pe următoarele sute de ani de către niște oameni lipsiți de imaginație și potența creatoare.
 

Forum RUFOn

Re: Constructie "OZN" personal
« Răspuns #74 : 15 Iunie 2015, 11:53:17 »
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

 

Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...