Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Autor Subiect: 2020 - Macaz la paradigmă  (Citit de 15229 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline SLEAH19

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 921
 • Gen: Bărbat
 • cine n-are sabie, să vândă haina şi să-şi cumpere
 • Liked: 644
 • Likes Given: 3067
Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« Răspuns #60 : 15 Aprilie 2020, 16:36:17 »

 Atunci mă fac eu un pic avocatul diavolului:

 E clar că Trump  (care este un fel de ,,50 de becali într-unul  singur,,) , când a vorbit prima oară de SARS-2, l-a etighetat ca fiind  -  ,, virusul acesta chinezesc,,  nici măcar nu bănuia amploarea damageului provocat de Covid-19. Asta denotă că avea pe birou rapoarte despre originea man made chinezească dar nu aveau încă date asupra periculozității pandemiei.

 Faptul că astăzi  Trump i-a suspendat finanțarea și a acuzat OMS și organizația ONU că a gestionat greșit şi a mușamalizat răspândirea coronavirusului după ce acesta a fost depistat în China şi a declarat că trebuie trasă la răspundere, denotă și faptul că OMS - chiar a vrut să facă un blat cu China probabil pe bani grei așa cum este stipulat și în film că OMS și alte organisme internaționale, sunt acum coruptibile și obediente Chinei, recte nu mai sunt aservite doar SUA.

Revin asupra faptului că The Epoch Times ajunge la aceleași concluzii precum Academicienii Indieni ai lui abyss în ce privește recombinările genetice ale coronavirusului iar din 2007 încoace specialiștii chinezi prezintă prin congrese și conferințe progresele lor în ce privește un coronavirus care poate produce la om o pneumonie teribil de mortală.

Din datele de până în acest moment tind să cred că chinezii au scăpat accidental coronavirusul din laborator, în sprijinul acestei ipoteze vine faptul că în cursul lunii februarie Institutul/Laboratorul virusologic din Wuhan a fost preluat și i s-a atribuit conducere militarizată, deci în viziunea Partidului Comunist Chinez, acolo era haos și a venit armata să pună ordine, cam ca în spitalele românești manageriate de acoliți politici.
Pierderile Chinei în ce privește viețile umane sun sigur altele decât cele declarate iar ,,Tăcerea ,, Institutului Virusologic din Wuhan care nu a venit cu nici o declarație/lămurire deși virusul a pornit din proximitatea lor este iarăși seminificativă.

Reacția Chinei la acuzațiile internaționale despre declanșarea pandemiei din vina ei este anemică, au spus ceva despre americani dar nici ei nu cred, dovezile de astăzi și cele ulterioare vor dovedi clar că ei s-au jucat cu producerea virusului ucigaș. Accidentul scăpării lui în teren s-ar putea să fie o altă poveste mai ales că el acționează cu precădere și damage maxim în UE și SUA.

Nu avem dovezi dar pe canale diplomatico/financiare cred că se solicită deja Chinei sume imense pentru pierderi, deja există un curent de declarații la nivel de state (Australia de ex.) privind boicotarea pe toate planurile a Chinei.

Și dl Grifon în această perioadă economia SUA nu dădea rateuri, ba din contra era pe val taman în detrimentul Chinei, Trump are de 30 de ani un discurs de condamnare a deficitului comercial dintre SUA și China , este militant plenar cu privire la întoarcerea locurilor de muncă înapoi în SUA și a taxării suplimentare a relațiilor comerciale cu China.

Folosirea contextului Pandemia de către SUA  este by default, până la urmă toate națiunile o vor face!

                                                                                                                                         Părerea mea !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Offline SLEAH19

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 921
 • Gen: Bărbat
 • cine n-are sabie, să vândă haina şi să-şi cumpere
 • Liked: 644
 • Likes Given: 3067
Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« Răspuns #61 : 15 Aprilie 2020, 19:41:32 »
Și dovezi că americanii erau îngrijorați de cel puțin 5 ani de posibilitatea ca în mod accidental chinezii ar putea genera o pandemie!

Astăzi, lui Josh Rogin, despre care se spune că este la fel de conectat la Departamentul de Stat ca la orice colaborator din Washington Post , i s-au arătat documente din 2015 care dezvăluiau cum guvernul SUA era îngrijorat de standardele de siguranță din laboratorul din Wuhan. De fapt, erau îngrijorați că, într-o zi, unul dintre aceste experimente - inclusiv cel pe coronavirusuri de lilieci - ar putea scăpa și a deveni un coșmar global.


„În ianuarie 2018, Ambasada SUA la Beijing a făcut pasul neobișnuit de a trimite în mod repetat diplomați științifici din SUA la Institutul de Virologie Wuhan (WIV), care a devenit în 2015 primul laborator al Chinei care a atins cel mai înalt nivel de siguranță internațională în domeniul bio-cercetării (cunoscut sub numele de BSL-4). WIV a emis un comunicat de presă în limba engleză despre ultima dintre aceste vizite, care a avut loc la 27 martie 2018. Delegația americană a fost condusă de Jamison Fouss, consulul general din Wuhan, și Rick Switzer, consilierul ambasadei de mediu, știință, tehnologie. și sănătate. Săptămâna trecută, WIV a  șters  această declarație de pe site-ul său web, deși rămâne arhivată pe internet. ”


https://www.forbes.com/sites/kenrapoza/2020/04/14/the-washington-post-goes-rogue-china-lab-in-focus-of-coronavirus-outbreak/?fbclid=IwAR2sKFxKicPdfVNLNi4xePid0FZwLnSyOaoXx3xgO7K8S0NCm3lBR6oAGiw#2daa6d8d1ee1

Și articolul din Washington Post pe aceleași temeri :

https://www.washingtonpost.com/opinions/2020/04/14/state-department-cables-warned-safety-issues-wuhan-lab-studying-bat-coronaviruses/?fbclid=IwAR2VJAn9il52ZyRic-Y0KHYtYIKFcRxauesfji18PCXryF4utciQZyqnm0U
« Ultima Modificare: 15 Aprilie 2020, 19:46:19 de SLEAH19 »
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,390
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3107
 • Likes Given: 2201
Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« Răspuns #62 : 15 Aprilie 2020, 20:05:20 »
Da, există adevăr și în aceste afirmații. Rolul (și prestația OMS) în toată tevatura ridică mari dubii, într-adevăr (doar că eu nu-i suspectez că "au minimalizat", ci că au umflat teribil gogoașa. Să nu uităm aserțiunile alea difuzate la știrile ProTv din 2019, care preluau teza OMS cà "în curând vine pandemia".

China sigur făcea experimente bio-chimice la Wuhan, asta e indubitabil. Deci, teoretic, nu ar fi exclus ca un virus sà fi scăpat, chiar și accidental.
Doar că un accident înseamnă ceva neprevăzut.. Ori cum se face că OMS lansa știrea, profetic, din 2019, iar în același an 2019, spre final, aceeași Universitate J. Hopkins (care acum e "vioara întâi" la comunicare în timp "real" a situației) simula pandemia prin octombrie - noiembrie ? EVENT 201...s-a postat și aici.

Păi cum...neprevăzutul era prevăzut și de OMS și de "J.Hopkins" de un an ?!
De asta nu cred că a fost un accident de laborator. Și nici o intenție secretă a Chinei.
Eu nu cred de regulă nici în coincidențe minore, darămite în de-astea mari...

E clar că OMS și Universitatea Hopkins and fost (cel puțin) 2 din entitățile care știau ce va urma. Simularea Hopkins e aproape la indigo cu realitatea, și ca zonă s-a fàcut pe New - York, taman mega-focarul de acum.

Mda...

Și aici nu s-a gàsit urma lui Sörös (din garda old money) ci a lui Bill Gates (tabăra new money). Avem deci "sifonàri" diametral opuse. Unele ne ímping spre ipoteza "China + Söros", altele spre "SUA + Gates".

Greu, deocamdatà, de tranșat. Poate mai sunt și alte variante.
Dar accident sigur nu a fost. Măcar ín privința asta ími permit să fiu convins.
Igitur cogito

Offline panta_rh_ei

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 415
 • Liked: 407
 • Likes Given: 1384
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,390
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3107
 • Likes Given: 2201
Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« Răspuns #64 : 18 Aprilie 2020, 12:19:43 »
Această suită de filmulețe reprezintă, integral, ideația Q-Annon - și se pare că la noi MISA se raliază curentului.
Pe linia acestei evoluții, există posibilitatea ca, în timp, toate nucleele conspiro să se aglutineze sub acest stindard, amplificând masa curentelor extremiste de "dreapta".
Cum postula acum vreo 30 de ani autorul William Cooper, "nu contează cât de adevărată e o idee, contează cât de mulți cred în ea". Dacă procentul aderenților "Q" ar atinge o "masă critică", atunci, teoretic, această masă ar putea dezvolta un curent socio - revoluționar.

Totuși, nu cred că asemenea melanj excentric s-ar putea coagula într-un curent amplu. Cred însă că includerea acestor mesaje în meta-propaganda  lui Trump va avea drept consecință adoptarea unor tactici similare și de către oponenții săi politici, fapt ce va duce, in crescendo, la o radicalizare de ansamblu a comunicării sociale, deschizându-se astfel calea ascensiunii oricărui nucleu dur.

Atmosfera generală începe a semăna cu climatul tulbure din Germania interbelică, iar gravitatea contextului nici nu a ínceput íncă. Dacă recesiunea economică preconizată va deveni chiar depresiune, milioanele de șomeri vor alcătui un segment eminamente radical.
Igitur cogito

Forum RUFOn

Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« Răspuns #64 : 18 Aprilie 2020, 12:19:43 »

Offline panta_rh_ei

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 415
 • Liked: 407
 • Likes Given: 1384
Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« Răspuns #65 : 18 Aprilie 2020, 20:36:01 »
"Această suită de filmulețe reprezintă, integral, ideația Q-Annon" - de aceea am postat. Pentru cine are timp si surse de informatii cuprinzatoare si relativ sigure poate face un exercitiu de integrare in "realismul ofensiv" care spune printre altele: "Raporturile dintre state sunt raporturi de forta. Orice stat va incerca sa-si maximizeze puterea pentru a-si asigura supravietuirea. Istoria relatiilor internationale este istoria luptei pentru hegemonie. "Interesanta teoria care explica intr-un fel situatia actuala si, repet, cineva informat care stie sa citeasca printre randuri si sa vada dincolo de tot ce inseamna declaratie publica, are o privire de ansamblu a situatiei internationale poate vedea scopul, cui foloseste, cine pierde si cine castiga, cum va arata lumea post criza/e. (John J. Mearsherimer - Tragedia politicii de forta. Realismul ofensiv si lupta pentru putere.)
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,390
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3107
 • Likes Given: 2201
Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« Răspuns #66 : 20 Aprilie 2020, 16:52:50 »
Cred însă că includerea acestor mesaje în meta-propaganda  lui Trump va avea drept consecință adoptarea unor tactici similare și de către oponenții săi politici, fapt ce va duce, in crescendo, la o radicalizare de ansamblu a comunicării sociale, deschizându-se astfel calea ascensiunii oricărui nucleu dur.

De fapt, acest lucru s-a întâmplat deja. Uitasem de scenariul "The Family", difuzat pe Netflix - tentativa echivalentă de răspuns a taberei neoliberale.
Acolo se íncearcă acreditarea ideii că Trump & Co sunt exponenții unei societăți secrete de tip fundamentalist creștin, ce acționează subteran și eficient pentru a consolida o conducere teocratică a lumii.
Ín pofida audienței platformei Netflix (cunoscută cu agendă neo-liberală), aceastà încercare n-a prea avut răsunet, fiind mai slabă decât Q-Anon. Deși ambele "povești" sunt șubrede și forțate, cea pro-Trump e mai de impact emoțional (combinația sataniști / pedofili / canibali ridicând oricui părul "măciucà").

Pătrunderea acestor "narațiuni" ín zona mainstream va avea ca efect (dincolo de beneficiile unei tabere sau alteia) amplificarea curentelor conspiraționiste și pràbușirea íncrederii ín limbajul moderat. Chiar și cei tentați să echilibreze extremele vor conchide că "ceva ocult sigur este" și vor alimenta, involuntar, același curent.

E foarte posibil ca de pe urma unor asemenea  "semințe" propagandistice sà profite alte forțe, cu adevărat (și nu doar mimat) anti-sistem. Terenul le va fi pregătit, culmea ironiei, chiar de propaganda mainstream.
Igitur cogito

Offline SLEAH19

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 921
 • Gen: Bărbat
 • cine n-are sabie, să vândă haina şi să-şi cumpere
 • Liked: 644
 • Likes Given: 3067
« Ultima Modificare: 22 Aprilie 2020, 21:40:08 de SLEAH19 »
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,390
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3107
 • Likes Given: 2201
Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« Răspuns #68 : 23 Aprilie 2020, 13:01:24 »
Este clar că noua paradigmă ce se prefigurează va fi caracterizată de multipolarism.
Și aici nu e vorba doar de mai mulți poli geopolitici (SUA, Rusia, China, etc), ci de o multipolarizare chiar și în cadrul sistemelor consacrate.
Ín America asistăm la o divizare fără precedent (sau cu precedent índepărtat, precum chestiunea aboliționistă). Politica lui Trump adâncește clivajele, asta e limpede, și va fi interesant de urmărit cât de mult se va accentua radicalismul în perioada septembrie - decembrie, pe fundalul alegerilor prezidențiale.
Precum arată și elemente din articolul postat de dl.@SLEAH19, competitorii (China, Rusia) toarnă cu elan "gaz pe foc" ín acest segregaționism, paralel cu radicalizări tip Q-Anon - ceea ce pune și mai multă presiune în societatea americană.

În opinia mea, indiferent cine va câștiga Biroul Oval, tensiunile vor rămâne adânci cel puțin încă 4-5 ani. Și dacă "virusul" va "recidiva", climatul va deveni de-a dreptul exploziv, mai ales că : https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.dailymail.co.uk/news/article-8116579/amp/Nervous-Americans-start-panic-buying-GUNS-amid-coronavirus-panic.html&ved=2ahUKEwjK2v_bo_7oAhWylosKHdgOBZ4QFjAEegQIAxAB&usg=AOvVaw18z9MQFQHxz_KZdsGRXiAL&ampcf=1
Igitur cogito

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,390
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3107
 • Likes Given: 2201
Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« Răspuns #69 : 14 Mai 2020, 16:35:48 »
După cum anticipam, conflictul cu China se amplifică. S-a trecut de la insinuări aparent disparate prin presă la acuzații aduse de oficiali (de rang 2 sau 3), iar acum se trece la represalii economice.
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/en/china-bans-beef-from-australian-slaughterhouses-in-feared-tit-for-tat-move/a-53403414
Deja e clar că lumea anglo-saxonă s-a mobilizat unitar contra galbenilor (unde mișcă SUA e și UK, iar unde-i UK obligatoriu vin Canada și Australia).
Iar asta pe fundalul unor tensiuni în continuă radicalizare la yankei, care-s atât de divizați încât apar riscuri secesioniste.

Dar cel mai ciudat lucru e tăcerea Rusiei, ce n-a făcut nicio mișcare de la începutul așa-zisei "pandemii". Putin stă în expectativă...își dă seama că de manevrele de acum va depinde întreaga paradigmă 2020 - 2040.

(de UE n-are rost să vorbim...ori va sta speriată, ori va vota, inerțial, cu americanii)
Igitur cogito

Offline Indra

 • Junior
 • *
 • Mesaje postate: 6
 • Liked: 2
 • Likes Given: 0
Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« Răspuns #70 : 14 Mai 2020, 18:48:47 »
D-le Grifon, mi se pare mie, sau chiar aveti o "obsesiune" impotiva USA, indiferent de tema abordata?

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,390
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3107
 • Likes Given: 2201
Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« Răspuns #71 : 15 Mai 2020, 15:01:34 »
Să nu exagerăm termenii - s-a exagerat destul cu "pandemia".
Disprețuiesc însă ipocrizia americană (ce-și camuflează la infinit imperialismul sub devize de "libertate" și "democrație"), și mai ales imbecilitatea presei autohtone care trâmbițează - abia ei "obsesiv" - parteneriatul "strategic".
Păi parteneriat cu adevărat strategic are doar Israelul sau Coreea de Sud, unde SUA varsă miliarde de dolari anual - țările fiind vitale pentru control ín Orientul Mijlociu și Asia.
Pe noi doar ne mulg constant, iar ăstuia de s-a dus de 2 ori pe acolo i-au dat..o șapcă.
Și mă mai irită și "romgleza", uzitată excesiv și prostește - toți nătărăii se cred "cool" dacă se exprimă pestriț și "americănește", boțind limba română (avem și pe forum vreo câțiva).

Dar ar fi mai bine să revenim la subiect - care e despre majora schimbare de paradigmă la care asistăm , nu despre simpatiile sau antipatiile mele.
Igitur cogito

Offline socrate

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 175
 • Gen: Bărbat
 • Dreptatea, Nu a fost, Nu este si NU va fi religie
 • Liked: 48
 • Likes Given: 507
Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« Răspuns #72 : 15 Mai 2020, 23:22:48 »
      D-le Grifon,ai spus o fraza cat 1000 de cuvinte,citez;E foarte posibil ca de pe urma unor asemenea  "semințe" propagandistice sà profite alte forțe, cu adevărat (și nu doar mimat) anti-sistem. Terenul le va fi pregătit, culmea ironiei, chiar de propaganda mainstream. Fi amabil,la care "alte forte" cu adevarat anti-sistem faci referire ? Sau e vorba de "alte forte" necunoscute din cadrul  sistemului ... ?  :wink:                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,390
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3107
 • Likes Given: 2201
Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« Răspuns #73 : 16 Mai 2020, 01:48:10 »
E-hee...bună íntrebare. Chiar profundă.
Părerea mea este că, fiind cunoscută perspectiva unor schimbări de ansamblu, forțele "anti-sistem" nu pot fi íntru totul străine de sistem. Ele vor contribui la transformarea actualului sistem...nu la modificări de profunzimi insondabile.
Posibil să par eliptic, dar nu sunt. Neînțelesul s-ar diminua dacă am fonda raționamentele pe clarificarea premisei bazale. Ce este sistemul ?
Dacă îl concepem a fi peren, cu existență milenară, atunci e clar că nu se va modifica în urmātorii ani.
Dar eu vorbesc de "sistem" în sensul paradigmei neoliberale care a dominat ultimele decenii, nu la sisteme precum banul sau religia, care rămân, în esențā, neschimbate, și-și modificā doar interfața dupā aspirațiile noilor generații.

Iar ca să rāspund cât mai la concretul întrebārii, sunt ferm convins că existā elemente ale actualelor structuri de putere care lucreazā la fabricarea unor "forme" noi, sau la infiltrarea (ulterior cāpușarea) acestora.
Cam la fel cum securiștii abili dinainte de '89 s-au "integrat" bine în noul peisaj de "după".

Dar...chiar și cu menținerea unora la butoane, nu înseamnā cā la precedenta revoluție nu s-a schimbat sistemul. El s-a modificat substanțial, și asta e unicul motiv pentru care mai pot denumi tragedia din 1989 "revoluție". Chiar și cu Ilici & Co la putere, lumea din anii '90 n-a mai fost deloc cea din anii '80.

 Să nu fim însă pesimiști. Unica garanție că în noua pradigmā nu vor domina majoritar cei "vechi' poate fi clăditā doar de cei cu adevărat "noi". Pe principiul : nu suntem proști când greșim, dar am fi cu adevărat nătărăi dacă repetăm.
Igitur cogito

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,032
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2409
 • Likes Given: 5628
Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« Răspuns #74 : 16 Mai 2020, 22:45:48 »
Să nu exagerăm termenii - s-a exagerat destul cu "pandemia".
Disprețuiesc însă ipocrizia americană (ce-și camuflează la infinit imperialismul sub devize de "libertate" și "democrație"), și mai ales imbecilitatea presei autohtone care trâmbițează - abia ei "obsesiv" - parteneriatul "strategic".
Păi parteneriat cu adevărat strategic are doar Israelul sau Coreea de Sud, unde SUA varsă miliarde de dolari anual - țările fiind vitale pentru control ín Orientul Mijlociu și Asia.
Pe noi doar ne mulg constant, iar ăstuia de s-a dus de 2 ori pe acolo i-au dat..o șapcă.
Și mă mai irită și "romgleza", uzitată excesiv și prostește - toți nătărăii se cred "cool" dacă se exprimă pestriț și "americănește", boțind limba română (avem și pe forum vreo câțiva).

Dar ar fi mai bine să revenim la subiect - care e despre majora schimbare de paradigmă la care asistăm , nu despre simpatiile sau antipatiile mele.
Nu sunt deloc de părere că s-a exagerat cu pandemia. Însă nu mai intru in detalii. Nici măcar nu s-a rezolvat... Vad aici două variante valabile. Ideea că pandemia e o minciună e lansată de șefii mici ai sistemului care au rămas cu buza umflată (gogoserii, terase,hoteluri,  transporturi, importuri exporturi...ma rog , "micile gainarii") văzând că șefii mari s-au înțeles și au împărțit tortul din februarie. Si atunci încurajează expunerea la virus sa stoarca și ei un ban. Iar șefii mari acceptă fiindca vor avea motiv la vară toamna sa mai bage un lockdown pandemic pe fondul temerii vizavi de foarte posibile mișcări sociale.

Am ajuns sa nu mai disprețuiesc pe nimeni și nimic. Pe principiul că dacă ceva merge si e folosit legal fie și la limită,  atunci bravo lor. Vina o poartă cei care nu se adaptează, nu se informează, nu caută să exploreze variante noi, nu au un ideal clar in viața.

Presa autohtonă e TOATĂ aservită...intereselor proprii și ...  așa că ce sa mai zicem. Cred ca ne mulgem singuri in timp ce ii lasam pe altii din afară sa ne jupoaie, ca vad ca la categoria asta de jupuitori intră mai toate imperiile.

Normal că i-au dat lui mastermond von sibiu șapca. Ca doar nu era să i-o dea lui Dragnea comunistul. Chit ca si psd.ul are democrat în titulatura iar pnl.ul e grefat pe STANGA amerlocilor aia democrată ha-ha. Ar fi strigat aia acolo ca tru,p e cu stanga in romania... el fiind de candidatul  dreptei. Dar coceanul românesc oricum confunda la greu ce se întâmplă acolo.
  Poate asistăm la o schimbare poate ca nu. Depinde de unde ne informăm. Inclin insa sa cred ca da, va veni o schimbare. La noi insa in rău. Ca de obicei.

Forum RUFOn

Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« Răspuns #74 : 16 Mai 2020, 22:45:48 »
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

 

Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...