https://secretelezeilor.wordpress.com/2012/09/08/hitler-mesia-sau-antihrist/...e linku' spre un [cam lung] material de sinteza al unui blogger care atinge unele laturi sensibile si de obicei evitate-n orice discutie despre al treilea Reich si imprevizibil-haoticul lui promotor - mai ales spre finalul WW-II. Fara sa fie nici pe departe infailibile, concluziile autorului pushca

totusi cu unele din ideile vehiculate si p-aici. Inclusiv ca britanicii au pierdut cumva rezbelu' - si nu doar fiindca Rover + Rolls Royce sint acum ale lui BMW ori Bentley al lui VAG/Audi.
Ori ca pina si industria aerospatiala 'merigana (nu doar aia de fatzada, evident) are-n continare si proiectanti, si executanti germano-japonezi... cind nu-s rusi. [si astia post-paper-clipuiti, clar.]
(n.b.: Mitsubishi-San, de ce-n sabia mea si-a samurailor matale ai zbircit booster-ele navetei aleia spatioase
fabricate pe santierele tale?)...Desi
The City of London stim ca-i in aceleasi gheare,

asa ca radacinile iluziilor camerei cu oglinzi a Cabalei Globale sint ceva mai profund detectabile (v. si ipoteza "purificarii semitilor de impuri".)
Vriloid-ontopic acu', nici detectarea cararilor ducind spre decriptarea "energiei" Vril nu-i deloc simpla, da-n orice caz saparea alora batute de Crowley & Co. nu-mi pare nici mie productiva (ca si tie, compadre abyss). Ideile lui
W. Pauli si
C. Jung pe tema
sincronicitatilor sau teoriile
Schroedingen-Gerlach-iene despre
delocalizarea cuantica fac deci cit 1001 Crowley-isme. Ca sa nu mai zic de "aberatiile" proto-gnosticilor pe tema cordonului de argint, dovedite insa tangential prin nazi-channelizarile valabile, dar exclusiv feminine ale vrilezoaicelor Mariei Orsic (am mai atins noi p-aici subiectul "portalului feminin" responsabil pare-se de capabilitatea asta unica.)
Hiper-concis / schematic deocamdata, eu cel putin cred asadar ca Vrilul - sau mai ales posibilitatea manipularii lui - face parte taman din capabilitatile umane "adormite" pentru care noi, umilii saci de piele plini de zemuri ganditoare, sintem "invidiati" si implicit extrem de ...interesanti pentru anumite entitati ET (sau
criptoterestre, cum mai nou s-a aflat ca-s denumite variile caprarii de "intrusi"

in bio- si noosfera Terrei.)
Ceva mai clar, ar fi vb. de "trivalentza" noastra potential
structurant-creativa care se vrea a fi manglita

prin hibridizari si/sau manevre transumaniste in plina expansiune de catre entitati AI nanotubo-cristalo-siliconice sau ce raza-mortii-mamei-lor or mai fi

- bivalente, capabile doar de existentza si replicare
ad nauseam. Evident insa ca si ele-s
create - dar nu de acelasi Moloch (Cronos?) care ne-a "devorat" deja pe majoritatea, regurgitindu-ne apoi in
Iluzia Matriciala cu citeva "talente" lipsa - in sens de anesteziate.
Miturile sa traiasca deci, desi preferabil ar fi ca pseudo-zeitatile de prin ele sa nu se mai ascunda de noi, asa cum o fac de prin 1.030 e.n. (alta tema inepuizabila.)
Revenind insa la behaieleile noastre,

pina si spilul ca traim in containere/ambalaje majoritar "lichide" sustine banuiala mea - fiindca atomii nostri "plutitori" favorizeaza misculatiile cuantice - si NU newtoniene - ale suportului fizic/organic al spiritului uman (recent s-a demonstrat natura cuantica al intregii noastre biochimii, care-n caz de control profund duce la
siddhis, iar in caz contrar la autocombustii

de ex., ca sa nu mai pomenesc bolesnitzele, care ar merita vreo suta de topicuri separate.)
Despre asta insa si ale citeva - cum ar fi convingerea ca nu doar memoria fiecaruia, ci si sufletzelele noastre-s localizate
nu doar aici), in episodul urmator.