Mare e grădina Vril-ului !
Tot căutând eu diverse referințe, spre elucidarea unor dubii, peste ce dau ?
http://vrilology.org/index.htmlZic: hait ! O adevărată știință (
logie) a Vril-ului ! Ce poate cere omu' mai mult ? Ba chiar pagini intregi, inclusiv o secțiune Q&A, cu tot soiul de lămuriri ! Pleașcă de pleașcă, nu alta !
Intrând insă mai "in adânc", am ajuns la o dilemă : sunt ăștia niște măscărici inofensivi, sau niște dilii periculoși ? Căci, tot citind pe acolo, aflai că e vorba de o sectă, intitulată "Biserica Înălțãrii lui Balder" - garnisită cu tot ce trebuie : rune, grade de inițiere, "frății", etc ! O adevărată organizație (sau, după caz, un intreg salon de ospiciu )!
Cică, de vrei să nu mai fii un agarici/pogonici, si vrei să te șmecherești cu "vril", ei te bagă intr-un program ("
Yggdrassil Program), structurat pe grade ierarhice. Aici vei invăța taine din două ramuri (
"Galdor Science" si
"Seither Science"), prin care vei putea promova, pas cu pas, până ajungi Vril Lord/Lady !
Hopaaa ! Vril-lord ? Nu-i rău ! Hai să văd mai departe.
Cică...hm...nu-i ptr.oricine "Yggdrassil Program" - numai ptr arieni (?!). Văleu ! Adica cum ?
Ni se explică - măcar 50% puritate rasială, altfel....degeaba, Vrilul nu se lipește de tine !
Tocmai când mă speriam de-a binelea (nu de alta, dar parcă-s ilegale trăsnăile astea !) m-am mai liniștit...
Căci...frate arian, frate - da' Vrilu'- i pe bani fârtate ! Adică tre să dai taxă, să plătești cursuri (firește, cu cât mai "lord" poftești a fi, cu atât mai mulți euro tre' să scoți...hahahaha !)
Deci, cum spuneam...mare-i grădina ! Insă, cu toate astea, merită puricat un pic
site-ul ăsta, căci am găsit totuși 2-3 chestiuni interesante...ce ar merita putin comentate.