Cam toți aveți dreptate - ba chiar și eu.

Dar fiecare numai cu logica ipotezelor ne putem lăuda (zic și eu să n-adorm.) Plus că pe cîte-o singură secțiune a problematicii *energo-universale*, din care și prezentul topic taie doar o felie. Stăpînirea / înțelegerea întregului context pare f. grea... spre imposibilă - fie și fără integrarea lui în vreun sistem de ecuații sau elucubrații

(nicio aluzie răutăcioasă la nenumăratele teorii gen dipolii vortex-tricotex).
...Și totuși, unii inițiați *pe bune* (fie ei proto-egipto-valahi, templieri, masoni, rozicrucieni, ezoteriști, teosofi, alchimiști ori chiar
millenials transumaniști cipuiți subtil mai nou) par să știe / fi știut cu ce se mănîncă
substratul mișcător al Iluziei. 
Nu doar masterșii levitației deci.
Ba chiar apar semi-dovezi în sprijinul presupunerii că există deja
o ghildă a fizicienilor non-mainstream - ar fi și culmea să nu iegziste (inclusiv prin zona CERN), din moment ce restrîns-elitista
Omenire v 2.0 a Breakawayșilor e la un colț să-ți arate, în fine, colții.
(n.b.: Temă/topic care merită reactualizat/ă, c-au apărut destule noutăți *orionez-involutive*, dar și *andromedan-evolutive* - tot criptic și eu, dar n-am cum altfel acum.)
Că-i zice Vril sau altfel tipului de energie adus în discuție mai puțin importă. Mai ales în ipoteza posibil valabilă ca atîtea altele (e și-a ta, compadre @abyss) c-ar fi doar o sub-formă a unei *vibrații de fond* continue / omniprezente filtrată selectiv pe criterii an/organice. Dar și atunci ne-ar trebui un soi de
Tabel Energoclar al lui Men/women-deleev 
mai verde-n față lămuritor decît diverșii Pomi ai Vieții, Ying-Yanguri, Ceruri Etajate,
Malkhuto-sephirorătănii și alte goange hiper-criptice lăsate la vedere pentru Turmă (max. 1% din ea fiind interesată de fapt.)
Nici experimentările practice nu cred c-ar strica
feng-șuiu nimănui... deși parc-ar fi nevoie de expunerea măcar aluzivă a
scopului/rilor lor-experimentelor.
...(1) Să forțăm țarcul Matrixului încă din faza de trăitori în ambalaj densificat, cum sugera (nu doar) @fiulploii c-ar vrea mușchiu nostru subconștient măcar?
(2) Să schimbăm Lumea? (în bine, evident). Nu știu dacă merită, sincer

- nici efortul, nici Lumea/paradigma actuală să fie schimbată (alt subiect cam tabu). Ca să nu mai zic dac-ar fi și posibil prin sforțări individuale...
(3) Să ne schimbăm pe noi? - ÎN CE/CINE anume?
Ispita omnipotenței corupe și ea însă, en-gros chiar - altă cărare demnă de-o
defrișare.
(4) Să visăm mai colorat?

Glumesc, normal - să visăm deci *conștient* poate ca prim pas, iar apoi să ne *elementalizăm* visele?!
...și tot așa pînă s-o însera.
P.S. @Grifon: Bine găsite, stimabile, hiper-concisele indicii ale lui R Steiner (recunoști văd că nu prea vorbăreț nici el totuși) - dar nu pe ele mă bazam în presupuneri, chiar dacă destinația coincide... oarecum.
O să revin deci și cu alte bâjbâieli. (Iar glumesc; semi-serios acu, cineva f. informat mă informa

că ultimele-mi 2-300 postări sînt doar aparent hazardat-aiuristice -
Behold deci taman la firimiturile greu digerabile.

)