Buimăcit

din nou de stufoșenia atîtor prezumții ref. la natura Vril-ului, conexe tot atîtor domenii care ar beneficia de (presupusa) utilizare/ghidonare a lui, repet convingerea mea - că Vrilul reprezintă
un gen de undă / informație structurantă.
Mai clar: io zic (ca să n-adorm

) că rolul Vril-ului pare a fi în primul rînd (sau în singurul rînd?) unul
morfogenetic și nicidecum unul favorizînd clarviziuni, super-puteri ori alte
siddhi-uri. Asta nu înseamnă însă că cizelarea / dirijarea energiilor brute omniprezente n-ar rămîne ispita cu iz luciferic care i-a fascinat dintotdeauna pe oameni - și mai ales p-ăia cocoțați pe etajul uman *elitist* de comandă prin diverse mecanisme, inclusiv karmice.
Practica meditației *vrilofililor* privind la semințe poate fi și ea un indiciu (pur speculativ, recunosc) în direcția asta. Ori aplecarea intensă - nu doar a nemților, pe care n-are rost să-i mai citez - spre studiul mecanismelor cuantice ale fotosintezei. Sau la fel de
top-secret-ele studii ale influenței *emisiei* cristalelor asupra ADN-ului și implicit a structurării materiei vii. Materie vie care apare, inexplicabil (pentru noi) pînă și-n reactoarele centralelor nucleare - aparent *din nimic*.

...Stranie rău așadar *simularea* în care ființăm pe planeta asta, care pare să posede ea însăși din proiect un
soft (ori și un
hard - dar mai contează?) special conceput-dedicat unui anume gen de testări în ambalaje fizic-materiale. Ambalaje extrem de diverse nu doar ca regnuri, dar care (cu excepția virușilor, OK - dar iarăși habar n-avem de ce) se bazează pe același mod de replicare ADN-ARN-istică.
...Plus doze / calități diferite de Vril. Posibil a fi fost deja clasificate, ori chiar și utilizate de către unii care se cred mici/mari zei (ajutați mai mult ca sigur de mici-mari

non-umani) - zic aici de fabricanții clonelor-PLF etc., dar nu numai.
Tot pe scurt, pînă și energia de extracție bio- presupusă a fi fost utilizată de savanții naziști pt propulsii neconvenționale (v. ipotezele experimentelor sinistrului dr Mengele, dar și ale unor japonezi la fel de sadici în WW-II) nu pare a fi identică cu cea care... convinge morula s-o ia la trap spre o anume blastulă. Și pe care
Gariaev & Co au reușit s-o *dreseze* la un mod aproximativ (atribut valabil evident doar pentru experimentele
non-black-ops-oide publicate, fiindcă... publicabile.

NU cred așadar că ... alunecosul Vril ar fi o formă de energie asimilabilă așa-zisei energii vitale de *bază* ZPE, Orgon, Qi, Prana etc. - cîți maeștri, atîtea denumiri, cum bine zicea și hîtrul @uforever -, ci cu totul altceva. Presupuneam mai demult c-ar fi un CEVA separat, dar influențîndu-le pe alilalte similar biților comandînd direcționarea energiei unei mașinării cu comandă numerică (repet, exemplu ales cam simplist-didactic fiindcă și biții de informație, și energia mașinii CNC folosesc același substrat purtător, adică cur. electric.)

Indubitabil însă că toate energiile astea au aceeași Sursă,

care totuși rămîne (încă) inaccesibilă unor analize în profunzime, oricît i-am scrijeli speculativ suprafața noi ăștia *normalos*.