Am gasit pe net cautand un text despre kameswara chakra, un comentariu oarecum bizar in cache fiindca blogul pare inchis. Poate si din cauza ca erau scrise o gramada de vulgaritati... (
https://barceankarkaran.wordpress.com/author/karkaran/page/23/)dar, iata ce scria cineva acolo:
citez:
"Numai prin identificarea corecta poti transmuta SI12 (sa folosim terminologia lui Gurdjieff) in SOL12 (energia emotionala care apartine supraconstientului) si in MI12 (genialitatea/superintuitia supraconstientului) si mai departe spre LA6 si DO6.
Acesta este motivul pentru care orientalilor nu le iese pasenta deloc: nu isi pot accesa SOL12 si MI12, astfel incat dupa decenii de practica, nu prezinta puterile paranormale superioare: genialitatea in domeniul ales de activitate (rezultate de nivel mondial), superintuitia, si darul profetiei.
Asa ne-au pacalit si ne-au inselat pe noi occidentalii, mai ales la inceputului secolului trecut, cu puteri paranormale inferioare (clarvedere, mutarea vreunui obiect, oprirea batailor inimii) care insa erau obtinute printr-un pret cumplit, posedarea.
Dar nu le aveau pe cele superioare.
Sa presupunem ca o persoana va sublima corect, SOL12 si MI12, dar va eja_ula rar (sa zicem o data la cateva luni de zile): el va fi in avantaj net fata de practicantul care nu va eja_ula deloc, dar care nu ajunge niciodata in sferele superioare ale sublimarii. Identificarea cu zeitati hinduse/taoiste te va duce doar la astral, si nu mai departe.
Si mai putin cunoscut de cei care practica cultivarea este circuitul inima-glanda pineala.
Prin identificarea adevarata cu Dumnezeu, cu Iisus, atomii de calciu vor fi transmutati de inima, de supraconstient, de feminitatea divina adica sufletul lui Dumnezeu, in atomii eterici de calciu (implozia atomului), acestia ajungand la glanda pineala, oglinda divina, cu efect piezoelectric eteric, care va mentine nivelul energetic al corzii de argint prin care primim subquarks levogiri (kameswara chakra), dextrogiri (soma chakra) si bosoni (sahashara chakra).
Cel care sublimeaza cu adevarat deci isi va hrani glanda pineala si mai departe glanda pituitara, intregul sistem hormonal (...)
Si mai exista si tehnicile inventate de cei din Thule si Vril, aplicarea dublei torsiuni asupra kameswara chakra, chakra soarelui negru, sau ceea ce ei numeau projekt kronos, adica revitalizarea biochiralitatii spatiale ale moleculelor in mod mecanic, cu efecte miraculoase, insa insotite de urmari secundare mai putin dorite asupra corpului emotional.
Cei din Thule, nazistii, lucrau cu chakra #8, chakra kameswara, prin care corpul uman absoarbe tahionii levogiri si care repara efectele gravitatiei terestre dextrogire asupra aurei."