Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Autor Subiect: ⚡⚡ Vril  (Citit de 246919 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,398
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3137
 • Likes Given: 2207
Re: VRIL ⚡⚡
« Răspuns #525 : 06 Iulie 2018, 18:59:41 »
Dacă tot (re)veni vorba despre conexiunile dintre energii si OZN-uri, iată, cât de exact am putut extrage, ce opinii avea Steiner despre subiect:

"[....] În felul acesta, atlanteenii au putut să stăpânească ceea ce numim forţa vitală. Aşa cum astăzi noi putem extrage din cărbune energia calorică pentru a o transforma în forţă motrice, pe care o utilizăm în mijloacele de transport, tot astfel, atlanteenii au ştiut să utilizeze forţa de germinaţie a fiinţelor vii, în slujba tehnicii. Ca să înţelegem mai bine toate acestea, să recurgem la următoarea imagine. Să ne gândim la un bob de grâu. El conţine o energie latentă. Această forţă acţionează şi face ca din bob să răsară o tulpină. Natura poate să trezească aceste forţe latente din bob. Omul actual nu poate realiza aceasta prin propria sa voinţă. El seamănă bobul de grâu în pământ şi îl lasă acolo în seama forţelor naturii, pentru a da rod. Omul atlanteean, însă, putea să facă şi altceva. El cunoştea arta de a transforma în forţă tehnică energia cuprinsă într-o cantitate de grâu, aşa cum în prezent se poate face cu forţa calorică pe care o conţine cărbunele. În perioada atlanteeană, plantele nu erau cultivate numai pentru a produce alimente, ci şi într-un scop energetic: forţele latente din plante erau utilizate pentru a servi în industrie şi transporturi. Astăzi noi dispunem de instalaţii care transformă energia cărbunelui în forţa motrice din locomotive; atlanteenii aveau, la rândul lor, instalaţii pe care le puneau în mişcare cu ajutorul, putem spune, al seminţelor de plante, transformând energia lor vitală în forţă energetică, în scopuri tehnice. Atlanteenii au putut pune în mişcare, în felul acesta, unele vehicule care zburau la joasă altitudine. Înălţimea la care zburau era mai mică decât a munţilor existenţi în acea perioadă, dar vehiculele erau prevăzute cu dispozitive de conducere care permiteau să se înalţe deasupra munţilor”."
                                                            ("Din Cronica Akasha", capitolul "Strămoșii noștri atlanteeni")
Iar dincolo de această referire, primind din public la Leipzig (1906) întrebarea : "În descrierile Atlantidei citim despre aeronave care pot fi dirijate. Cum stau lucrurile cu acestea?", a răspuns, pe aceleași idei, că:
                                         [
"La atlanteeni se dezvoltase în mod remarcabil în primul rând al doilea organ al fiinţei omului, trupul eteric cu puterea de viaţă. În schimb raţiunea era foarte slabă. Memoria trebuia să-i ţină locul. Atlanteanul de exemplu nu socotea, el nu cunoştea valoarea numerelor, totuşi el ştia să aprecieze din memorie, cantitatea. El ştia, dacă aşeza la trei bucăţi, încă trei, ce cantitate ar da aceasta; astfel, de timpuriu, cazurile fixate în memorie îl ajutau la această reprezentare. Dar fiindcă el dezvoltase complet doar al doilea organ al fiinţei, puterea de viaţă, el ştia să-şi facă folositoare pentru sine puterea de viaţă din întreaga natură. Astfel, el cunoştea şi înţelegea să extragă şi să folosească puterea germinativă a seminţei. Şi ce putere se află într-o sămânţă! Câte se nasc din ea! Şi yoghinii ştiu să atragă afară într-un anumit fel puterea germinativă din sămânţă. Căci povestea despre punerea unei seminţe de mango în pământ şi despre dezvoltarea rapidă mai întâi a unui lăstar, apoi a copacului, frunzelor, florilor şi în final a fructului, nu este o poveste născocită, ci o realitate. Faptul că atlanteanul înţelegea să folosească puterile de viaţă la o aeronavă care poate fi dirijată, ca şi la alte lucruri, nu trebuie să ţină de domeniul fabulei.

Interesant e însă că Steiner nu a abordat însă niciodată, predilect, astfel de subiecte (care se pare că incitau curiozități și celor de la debutul sec. XX), ci doar când era întrebat - în afara conferințelor.
Igitur cogito

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,036
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2420
 • Likes Given: 5644
Re: ⚡⚡ Vril & SPIN
« Răspuns #526 : 07 Iulie 2018, 16:00:57 »
...Doar crezi că despre Vril perora Roerich - ori ești sigur, Waffenbruder? Eu n-aș prea fi. :wink:
Serios acu, uite ce cred și alții pe tema asta, ori pe unele tangente măcar.
Cum ar fi conexiunile dintre politicul ocultat și... oculții veritabili, făcuți să fie considerați *lunatici* :fullmoon: doar de ochii lumii:

https://www.youtube.com/watch?v=h7aup3BXLvQ
DARK JOURNALIST X SERIES LIVESTREAM 
Dark Journalist follows the enigmatic X Factor through the development of advanced technology and the secret aspects of the UFO File in the history of geopolitics and modern culture.
da, se pare ca Dark Journalist este de parere ca Factor-X este Vril => la min 2:01:56
https://youtu.be/h7aup3BXLvQ?t=7317
Si da, si el este de parere ca inainte de a intelege ce este vrilul si tehnologiile aferente este necesar un antrenament practic (il aminteste pe R.Steiner si toti cei deja mentionati pe acest topic precum si lucrarile de la sectiunea Biblioteca Ireala). antrenament menit sa creeze o stare de constiinta sporita combinata - trezvie (cum o numesc sfintii parinti) adica starea de atentie permanenta si constiinta superioara.
    E extraordinar de bun videoclipul, se mai spune ca aceste lucruri nu au legatura cu nivelul de constienta la care suntem supusi acum, fortati fiind sa inghitim mizeriile statutului paralel (Deep State cum il numeste Dark Journalist), stat prezent pretutindeni in opinia sa, opinand ca acum in 2018 e momentul sa reluam cercetarile teosofilor de acum 100 de ani.

   Dupa cum ai punctat Spin Master Xanadron, inseamna ca suntem pe drumul cel bun. Exercitii si foraje vril.


...Doar crezi că despre Vril perora Roerich - ori ești sigur, Waffenbruder? Eu n-aș prea fi. :wink:

Pai din ce reiese ascultand videoclipul de mai sus tocmai DJ pare foarte sigur. Eu nu sunt sigur de nimic, Spin Master, nici macar nu ma pricep dar cred ca e un subiect interesant?

Altii au spus si DJ raia ideea ca oricare organism viu (chiar si mineralele) sunt anvelopate de o carapace complexa de radiatii si campuri structurante (dupa cum domnia ta ne-a luminat) adica cibernetice. De aici ar reiesi ca Vrilul este un camp Bio-energetic ce inglobeaza si alte campuri fizice - electrostatice+electromagnetice+eterice.  Deci structurant = cibernetic = biologic vital = forţa vitală?
« Ultima Modificare: 07 Iulie 2018, 16:04:45 de abyss »

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,398
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3137
 • Likes Given: 2207
Re: ⚡⚡ Vril & SPIN
« Răspuns #527 : 07 Iulie 2018, 21:38:42 »
Dupa cum ai punctat Spin Master Xanadron, inseamna ca suntem pe drumul cel bun. Exercitii si foraje vril.
Să vedem, mai exact, pe ce drum ne aflăm.
Suma experiențelor (psi) pe care le-am relatat - confirmate si de dl.@abyss - nu este necunoscută nici științei...oficiale. Psihologii, si/sau celelalte categorii de neuro-cercetători au consacrat chiar si un termen - hypnagogia
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hypnagogia
Reproduc din descrieri, la categoria intitulată "simptome vizuale":
Sights   
Among the more commonly reported,[11][12] and more thoroughly researched, sensory features of hypnagogia are phosphenes which can manifest as seemingly random speckles, lines or geometrical patterns, including form constants, or as figurative (representational) images. They may be monochromatic or richly colored, still or moving, flat or three-dimensional (offering an impression of perspective). Imagery representing movement through tunnels of light is also reported. Individual images are typically fleeting and given to very rapid changes. They are said to differ from dreams proper
in that hypnagogic imagery is usually static and lacking in narrative content,[13] although others understand the state rather as a gradual transition from hypnagogia to fragmentary dreams,[14] i.e., from simple Eigenlicht to whole imagined scenes. Descriptions of exceptionally vivid and elaborate hypnagogic visuals can be found in the work of Marie-Jean-Léon, Marquis d'Hervey de Saint Denys.[/i]

Corespunde, nu ? Exact genul de senzații prin care am trecut și eu - ba chiar se menționează si senzația de "cădere în gol" sau paralezie (de asemenea, trăite si de...subsemnatul).
Cu toate acestea, am evitat să folosesc termenul (care, deși restrâns ca circulație între specialiști, este totuși consacrat). De ce am evitat ?
În primul rând pentru că "explicitarea" lui oficială îl duce în categoria "halucinații" (peiorativul fiind pe undeva pe acolo, abia camuflat sub scorțosenia savantă). Iar în al doilea rând ptr. că, deși fenomenul are legătură cu tranziția spre somn, nu asta îl definește - eu reușind, chiar dacă mai rar, să "explorez" zona fără a adormi.

Legătura cu somnul (conjuncturală) este de fapt legătura cu glanda pineală (precum am specificat și noi), dat fiind că șugubața "migdală" este răspunzătoare cu ritmul circadian.
Aici avem un exemplu clar cum, din rațiuni de abordare a cercetării, se pot face confuzii (chiar inversări) între cauză și efect. Știința contemporană, care nu acceptă "supranaturalul" pinealei, explică totul prin aceleași ridicări din umeri materialiste, precum "dacă visele sunt halucinații ale creierului, atunci si hynagogia e o halucinație...doar că așa...mai preliminară", hahahah !.

Concluzia mea ? Tocmai ptr.că, prin exerciții ca cele expuse, am atins starea hypnagogică fără a ne fi somn, ba chiar si (mai rar) fără să cădem în somn, atestă că da, dle @abyss, suntem pe un drum bun.
Igitur cogito

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,036
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2420
 • Likes Given: 5644
Re: ⚡⚡ Vril & SPIN
« Răspuns #528 : 08 Iulie 2018, 19:20:17 »
Aceste "halucinații" aparent lipside de continut real dupa cum parea sa creda colegul @fiulploii la un moment dat, pot oferi insa rezultate concrete , verificabile si repetabile. Anumite exercitii prezentate aici pot oferi de ex. raspunsuri imagistice mentale corecte, pe o linie temporala si spatiala in valoare de cateva minute. Un exercitiu simplu pe care des il faceam la un moment dat se referea la vizualizarea formei si culorii masinii in spatele careia ajungeam la urmatorul semafor/parcare/curba. Si functiona de cele mai multe ori.

Deoarece este necesar un antrenament practic in abordarea vrilului, eu personal voi continua lectura cartii dr Sagan, concomitent cu practicarea exercitiilor de acolo fiindca am simtit si o serie de beneficii. Apoi voi relua firul din biblioteca Ireala, finalizand cu Gongul prezentat de @uforever. Zilele trecute am urmarit un mare maestru qigong , cred ca era fondatorul (parea mai in varsta decat in fotografia oficiala) si spunea ca in esenta, marile realizari urmarite se obtin dupa ce mai intai vizualizam procesul si rezultatul scontat combinat cu o respiratie speciala. Deci tot la un soi de "halucinatii"/imagini/imaginatii controlate ajungem.

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,398
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3137
 • Likes Given: 2207
Re: ⚡⚡ Vril
« Răspuns #529 : 08 Iulie 2018, 22:43:06 »
Cei care au înțeles (sau măcar au intuit) că astfel de practici deschid o veritabilă poartă au perseverat, chiar în mod organizat. Unul din cei mai stăruitori a fost Salvador Dali.

https://www.psychologytoday.com/us/blog/dream-factory/201502/how-dream-salvador-dali

Destul de kinky, eh ? Mai ales că și eu spuneam, nu demult, că:
În rarele ocazii în care am reușit a menține starea de observație pasivă (acel seeingness), prin penetrarea violetului de "tranzit" am avut unele....viziuni (deși termenul e prea pretențios pentru experiență). Au fost mai degrabă niște secvențe foarte scurte, total neașteptate, și greu inteligibile.
Fețe - pe care nu le-am putut asocia cu nicio persoană cunoscută, peisaje - la fel, nefamiliare, sau (mai des) chestiuni abstracte, precum operele de artă postmoderniste.
[....]
Poate au fost (nu neg) impresii reziduale din primul "strat" al subconștientului. Chiar si așa însă a fost o experiență inedită - căci un "ochi" întors spre interior poate fi cel puțin la fel de interesant ca unul ce oferă remote view.

Ghiduș, nu glumă, Don Salvador ! Ca si mister Thomas Edison, practicant de șotii similare.
Băieții ăștia chiar se încărcau cu Vril, din căte văd. Sau cel puțin cu unele efecte ale sale...
Igitur cogito

Forum RUFOn

Re: ⚡⚡ Vril
« Răspuns #529 : 08 Iulie 2018, 22:43:06 »

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,036
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2420
 • Likes Given: 5644
Re: ⚡⚡ Vril & DALi
« Răspuns #530 : 09 Iulie 2018, 11:15:40 »
Colosal... asta e chiar culmea!
Habar nu am avut ca Dali a folosit aceste tehnici...

////Dali prescribes this afternoon slumber to fellow painters, as it provides both visual inspiration and the necessary rest for the mind, and hand, to stay sharp and steady for the labors of painting.  His instructions for the “slumber with a key” are as follows:

“You must seat yourself in a bony armchair, preferably of Spanish style, with your head tilted back and resting on the stretched leather back. Your two hands must hang beyond the arms of the chair, to which your own must be soldered in a supineness of complete relaxation. […]

In this posture, you must hold a heavy key which you will keep suspended, delicately pressed between the extremities of the thumb and forefinger of your left hand. Under the key you will previously have placed a plate upside down on the floor…. The moment the key drops from your fingers, you may be sure that the noise of its fall on the upside down plate will awaken you.”////
« Ultima Modificare: 09 Iulie 2018, 11:16:52 de abyss »

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,398
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3137
 • Likes Given: 2207
Re: ⚡⚡ Vril
« Răspuns #531 : 09 Iulie 2018, 13:09:57 »
Dali nu era doar un pictor. Aceasta era forma sa de manifestare exterioară, dar preocupările (si interesele) sale atingeau niveluri mult mai profunde.
Puțini cunosc legăturile sale cu un nucleu....discret, intitulat "Zodiac Group". Acest nucleu era format din 12 membri, toți bogați (si cam esoterici, așa), care îl finanțau pe Dali si care trebuiau să primească, în schimb, câte o lucrare pe an. Unul din membri era marchizul de Cuevas, primul soț al unei anumite Margaret....Rockefeller.
(știți, aceeași Rockefelleri care au finanțat și muralele alea din NY. U n' te' ntorci dai de din ăștia, ptiu drace !).

Iar explorările sale în ireal au fost adânci, înglobând concepte ce arată o anume cunoaștere. Iată, de pildă, faimosul tablou " Crucifixation" (pe care l-am mai evocat pe forum, la subiectul "A 4-a dimensiune"). Crucea devine, deloc întâmplător, un tesserakt desfășurat - adică multiplul cvadrimensional al cubului (figură imposibilă fizic în continuumul nostru spațiu-temporal, dar normală...dincolo)

Unii oameni (grupuri) chiar știu cu ce se " mănâncă" trăsnăile astea...
Igitur cogito

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,398
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3137
 • Likes Given: 2207
Re: ⚡⚡ Vril
« Răspuns #532 : 13 Iulie 2018, 15:35:20 »
Similar lui Dali, Edison folosea o tehnică apropiată - doar că pentru trezire întrebuința , în loc de cheie, bile de oțel.

https://davidcharles.info/2010/11/hypnagogia-how-to-dream-like-thomas-html/

O bună parte a invențiilor sale a provenit, prin urmare, dintr-un "izvor" inspirațional....para psi. Și dacă ne aventurăm puțin pe tărâm speculativ, putem presupune că și colegul (subalternul) său Tesla a întrebuințat asemenea tehnici.
Se știe că avea o memorie eidetică (putând reține exact orice flash de imagine) și se mai știe și că, precum declara uneori, invențiile sale proveneau din vizualizare imaginativă.
E drept, Tesla n-a lucrat mult sub bagheta lui Edison, ulterior născându-se și faimoasa lor rivalitate. Cu toate acestea, nu e prea hazardat de presupus că luase act de "trucul" lui Edison (fie direct, fie prin bârfe colaterale, Edison nefăcând un secret din micile sale "ghidușii").

Iar pe această filieră ne (re)apropiem de latura mai tehnică a subiectului (nuts & bolts, cum evoca mai devreme herr @Xanadron.).Căci prin Tesla ajungem la felurite născociri energetice, precum și posibile aerodine cu alt tip de propulsie.
« Ultima Modificare: 13 Iulie 2018, 15:42:47 de Grifon »
Igitur cogito

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,036
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2420
 • Likes Given: 5644
Re: ⚡⚡ Vril
« Răspuns #533 : 14 Iulie 2018, 16:45:20 »
« Ultima Modificare: 14 Iulie 2018, 19:42:10 de abyss »

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,398
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3137
 • Likes Given: 2207
Re: ⚡⚡ Vril
« Răspuns #534 : 15 Iulie 2018, 00:01:14 »
Nu se știe exact până unde ajunsese Tesla în materie de "zburătoare", însă e cunoscut faptul că, printre alte preocupări ale sale, crearea unor vehicule aeropurtate, neconvenționale, ocupa un loc important.
În teorie probabil imaginase modelele despre care se tot speculează, dar o realizare efectivă, practică, se pare că nu a apucat să ducă la capăt.
Iată totuși cum arăta unul din prototipurile realizate după ideile sale (atașament 1), si despre care se crede că nu a apucat să desfășoare niciun zbor (cel puțin nu oficial).
Iar dedesubt, spre comparație, două fotografii ce par a indica modelele germane din gama Vril - a doua fiind un presupus zbor al modelului evoluat Vril - 7 (dacă imaginea n-o fi trucată).
Se remarcă însă, oricum, o frapantă asemănare - chiar dacă e vorba doar (să zicem) de regizarea unor falsuri.

Bizar cum inspirația e aproape trasă la indigo, pe ambele maluri ale oceanului....
Igitur cogito

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,036
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2420
 • Likes Given: 5644
Re: ⚡⚡ Vril
« Răspuns #535 : 15 Iulie 2018, 15:06:44 »
Unii sunt de parere ca Tesla a fost ucis de catre conspirația Nazi-c!a.

http://www.human-resonance.org/veil.html

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,398
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3137
 • Likes Given: 2207
Re: ⚡⚡ Vril
« Răspuns #536 : 15 Iulie 2018, 22:07:36 »
Articolul ăsta, semnat de bizarul Putney, e o făcătură destul de ieftină (probabil din perioada propagandei împotriva familiei Bush). Se amestecă, de-a valma, date si personaje, bulversând orice logică și cronologie.
Se afirmă că Otto Skorzeny si R.Gehlen au conceput asasinarea și jefuirea lui Tesla în '43, ceea ce e o enormitate. Adevărat, ambii au colaborat cu OSS (predecesorul CIA), dar după WW2, în niciun caz înainte.
Apoi se afirmă că cei doi au creat OSS, ptr.a transfera tehnologie din Reich în SUA.
Haaahahhhaa ! E ca în filmele lui Tarantino, un puzzle spart si amestecat aiurea !
OSS s-a creat după Pearl Harbour, cu ajutor britanic (copie după SOE). Abia după '45 s-a implicat în tranferul de tehnologii (faimoasa operațiune Paperclip). Gehlen a fost recuperat dintr-un lagăr de prizonieri, dupa ce condusese exclusiv formațiunea FHO (pe frontul estic), iar Skorzeny a si evadat dintr-un lagăr, ajungând târziu să presteze pentru americani.
Cât despre cele două "alias"-uri pomenite ptr. G Scherf (George W.H Bush si Prescott Bush) ...hahahah...e evident că autorul acestui maglavais nu e un fan al familiei ....prezidențiale.

În concluzie, nu e un material serios. Dar se pot găsi altele...
Igitur cogito

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,036
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2420
 • Likes Given: 5644
Re: ⚡⚡ Vril
« Răspuns #537 : 17 Iulie 2018, 08:21:40 »
Asa pare sa fie.
Revenind la OTC-X1 sunt uimit cate informații au aparut in ultimii patru ani pe tarlaua internetului.

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,398
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3137
 • Likes Given: 2207
Re: ⚡⚡ Vril
« Răspuns #538 : 17 Iulie 2018, 18:22:40 »
Ei, orice "tarla" de Internet e sortită a crește, în timp - cu precădere cele ce generează senzațional.
Totuși, vis-à-vis de similitudinea clară între OTC-X1 si seria Vril (1 - 11), eu nu cred că e vorba de furt sau transfer.
Din ce se povesteśte (bârfe / șmenuri...șopârlițe), ar reieși, rocambolesc de-a binelea, că "membrii VrilGesselschaft, prin channeling, au primit planuri /schițe (?!?) de la o supercivilizație din....Aldebaran. Istoria asta tot circulă de ani buni, la fiecare reluare unii mai adăugând...garnitură sau picanterii.

Eu cred că e vorba de aceleași sondări para-psi (hypnagogice, dacă preferați), similare lui Edison (si, posibil, lui Tesla). Tot un soi de channeling ar fi, mai ales că unii din Vril aveau certe calități mediumice.
Diferența ar fi că cei din Vril / Thule /etc. nu practicau aceste sondări empiric, à la Edison, ci, după cum s-a văzut, cu sistematizare, studiu si asiduitate. E de bănuit că, după multe încercări (nu doar cele ale mult-discutatelor Orsitch si Sigrun), s-au putut pune cap la cap anumite "ponturi" abstracte, apte a fi cumva integrate - cu ajutor ingineresc.

Merită a fi aprofundată linia asta de discuție. Căci clar cineva presa nucleele oculte pentru invenții - războiul nemailăsând loc pentru filosofii, doctrine sau alte meditații strict spirituale
« Ultima Modificare: 17 Iulie 2018, 18:25:11 de Grifon »
Igitur cogito

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3844
 • Likes Given: 12296
Re: ⚡⚡ Vril fără granițe
« Răspuns #539 : 18 Iulie 2018, 10:46:34 »
Da, tarlaua internetului se dilată constant, deși unele date / ipoteze se mai și... contractă - spre zero (suficient de re-văzut topicuri mai vechi de 7-8 ani cu linkuri/clipuri *moarte* irevocabil.)

Cît depre similitudinile unor proiecte farfuridice :-D - reale ori presupuse - de pe ambele maluri ale Marii Băltoace, am mai disecat noi subiectul (cu sistematicul coleg @mm mai ales - unde-o mai fi oare? - eu cel puțin îi simt lipsa), pornind de la strania și presupus UFO-conexa aparatură germană produsă-n anii 30 - celebrul "Peiltochterkompass" = "PolarSlave-Compass" descoperit în gunoaiele unei firme americane -, plus datele confirmînd activitatea asiduă a unui anume Wernher von Braun :evil: prin aceeași zonă geografică și-n aceeași perioadă.

P.S.: Tema *Maria Orsic a existat de fapt?* e ceva mai nou descuscutată pe aceeași tarla, niciunul dintre experții feliei oculto-ufo-nazzi consultați nereușind totuși să-i dea un răspuns afirmativ, dar nici negativ (Joseph Farrell, Peter Levenda etc. - nici măcar recent răposatul Jim Marrs.)
Fiindcă, spre deosebire de activitatea solid documentată a unor societăți *discrete* gemane gen Thule și/sau dirijorii lor (Sebottendorf etc.), die Vril Geselllshaft rămîne o entitate mai mult anecdotică.

Ar merita deci poate un topic dedicat și - repet, presupusului - channeling orsicio-sigrunez. Deși poate vine donald duck trump c-un răspuns și la asta, după vaga disclojăr pe tema JFK, din care ar reieși la fel de vag sugestia unui *inside job* - deci n-aș prea crede, fiindcă și el e doar prizonierul unui sub-sistem din ăl mai mare.  8-)
« Ultima Modificare: 18 Iulie 2018, 10:58:55 de Xanadron »
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Forum RUFOn

Re: ⚡⚡ Vril fără granițe
« Răspuns #539 : 18 Iulie 2018, 10:46:34 »
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

 

Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...