Vechi proverb kârghistanez :
Cine scoate primul tastatura....pică singur în ea.. ..sau cam aşa ceva...
Isabela Vasiliu-Scraba-eseist, filosof, istoric al filosofiei, profesor - a scris articolul din link-ul dat de fiulploii. Nu ştiam de ea dar aştept acum ca discipolii lui Silviu Mănăstire de pe aici să vină cu avalanşa de dezvăluiri ... e o jidovă , agentă a serviciilor străine ..alea alea.. cam ca în cazul lui GVV, cînd i-am publicat numele, am detonat capsa..-păi stai frate, GVV nu mai era securist în ora şi minutul cînd a fost asasinat IPC, e evreu .... e aia , .. e aialaltă.. da nu cumva securitatea.
Ete .. din ce scrie fata asta ( cu respect Doamnă) reiese că sub oblădiure sovietică securitatea se ocupa de exterminarea culturii române şi înlociurea ei cu surogate, iar IPC ar fi făcut parte din program, ar fi fost lansat cu bursa din Italia şi cu toate că era disident i se publicau lucrări şi interviuri unele chiar la radio ..în plin sezon comunist, iar IPC este folosit şi după moarte, i se ,,umflă,, opera de către HR Patapievici si Liiceanu, probabil şi ei produse ale programului sovietic, program care nu a încetat nici după 89
Această tactică a ne-prietenilor noştri, folosiţi de ocupantul sovietic pentru consolidarea
stăpânirii, a luat un nou avânt după abolirea comunismului, divulgată de perseverenţa
atacurilor (nedrepte fiindcă mincinoase, folosind termeni improprii, satanizaţi vreme de
peste şase decenii) îndreptate împotriva lui Mircea Eliade
după 89...când .... vai de capul lor securişi .... numai la asta nu se gândeau .. când erau ocupaţi să organizeze mineriade, nu tată, cei din divizia mineriade organizau mineriade iar cei din divizia cultură îl ucideau pe Culianu, pentru că voia să schimbe macazu sau să bată câmpii de la linia perincipală cu alte prostii cum ar fi primirea familiei Regale chiar în Divinity School al Universităţii din Chicago, atunci când Regele Mihai s-a dus la Chicago precum mohamed la munte ...
In campania, să-i spunem “românească’ (pentru cã n-are şanse în altã parte!), de înlocuire
a lui Eliade (acuzat pe nedrept de compromisuri politice) cu Ioan Petru Culianu, - pe care
compromisurile politice l-au costat viaţa , si umilirea din momentul executării sale în
WC ca ...trãdãtor al celor cărora le făcuse (din tinereţe) jocul.
Deci este posibil ca un securist din securitatea aia rea şi ticăloasă a securităţii să-l fi ucis pe Culianu ?
PS. of topic - Nu ţi-am dat like, fiulploii pentru că mi-ai bulit agenda cu articolul ăsta ..în loc să mă duc la Sfânta Biserică Ortodoxă, am stat să-l citesc şi prin asta răspund fofârloaiei de fată mare a lui tamerlan care ...-au religie pe forum,parcă era interzisă ....nu am făcut reclamă vreunui cult ci am recomandat să asculţi un minut mărturisirile unui securist rău care a trecut la cei buni, că unde să-i asculţi, vine vreunul să se destăinuie în direct la tv .. nu, poate la vreo spovednie mai spun ei dar acolo nu se publică că e secret de serviciu.
Nu e interzis nimic pe forum dacă are legătură cu tematica, înainte de 2012 am umplut pagini întregi discutând despre grădinărit... de ăla post cataclism.
Nu te lua după apelativul frate cu care mă apelează Maestrul, eu am avut un bunic în Garda Regală, el a avut un bunic mason cu atribuţiuni administrative pe domenii ale Curţii Regale, aşa că .. frate, ar putea avea oricând alte conotaţii.
Nu te baza că dacă îmi dai una peste obraz o să întorc îl întorc şi pe celălalt , nu am ajuns la un aşa nivel spiritual, o să te pocnesc şi eu peste obraz sau dacă îmi ceri haina o să-ţi dau şi cămaşa, nu , o să te pocnesc şi pe celălat obraz ..poate că dacă deschizi topicul ăla prin care o să ne expui cele două securităţi, aia rea şi aia bună şi îmi ceri să te însoţesc pe subiect o milă, te voi însoţi două mile.
,, Mă îngrozeşte ceia ce înţeleg din biblie nu ceia ce nu înţeleg,, a spus un mare scriitor, eu citesc biblia şi o interpretez de-a droanga, cum vreau eu pentru că o găsesc fascinantă nu pentru că am vreo misie sau vreun har, sunt un păcătos la bază!
Toate marile descoperiri ale zilelor noastre erau nişte cunoştinţe by default pentru Adam, Bunul Creator nu i-a interzis accesul la cunoaştere cum se tot manipulează, ci i-a recomandat să nu se atingă de Pomul Cunoaşterii Binelui şi Răului, ..îţi dai seama tamerlane, că dacă protopărinţii nu ar fi accesat fructele nu ar mai fi existat nici Marele Manipulator nici securitate bună, nici securitate rea, normal că la scara Universului, Creatorul a creat şi crează civilizaţii dar, doar pe Terra răul are putere.
Toate civilizaţiile de care pomeniţi, generate de cunoaşterea lipsită de Dumnezeu sunt astăzi o ruină şi latră cânii pustiei şi ,,civilizaţia tribală arabă,, peste ele, hoarde care se îndreaptă după cum vedem, spre noul Babilon care încearcă să se relocheze acum în Europa dar cum am mai spus, geana pe profeţii , eu am crezut multă vreme că ...,,lutul şi fierul,, din profeţia care se referă la UE, nu se pot amesteca din motive economice , greşit în noul Babilon naţiunile nu se pot amesteca din motive spirituale, unii sunt goliţi spiritual de divin şi umpluţi cu spiritul sodomel şi gomorei iar alţii , puţini cei drept şi disperaţi evadează în duh..
Marele Maestru a spus acum vreun cincinal pe aici pe forum că oricum în final până şi satana va fi mântuit, ..... să nu crezi asta...
Dumnezeu nu va mântui pe nimeni cu forţa!