Chiar nu cert pe nimeni. Observ doar. 
Lași totuși impresia că încerci să ne tragi de urechi, @Tamerlan
Apelez la îngăduința si înțelegerea ta când citești joaca noastră imatura si imaginara rugându-te să contribui si tu cu explicații mai ample , cu păreri personale si ipoteze terestre pentru a ne arăta calea unei investigații detectivistice clasice neapelând la argumentul Autorității intenției Xanadronice.
Personal sunt interesat de opiniile tale pe acest subiect si nu de statutul de observator care arunca atenționări in privința neurmării anumitor căi fiindcă acest comportament mă indrituiește să concluzionez ca Sistemul nu doarme

ceea ce este chiar interesant .
Mai mult ca sigur e doar o coincidență nefericită.
In alta ordine de idei, dupa părerea mea subiectul nu a luat/o deloc la vale

dar deh, totul depinde de poziția Observatorului .
Atâta timp cât investigația de tip clasic a eșuat cel putin oficial cred ca e timpul de luat in considerare si alte aspecte mai nepalpabile la prima vedere , in primul rând opera victimei, căutările si experiențele încercate - cele de care se știe.
Abia apoi cred ca putem vedea aspectul practic, fizic al soluției . In postările anterioare consider ca au inceput sa se lege niste idei si sa se explice existența unor lipsuri de probe fizice dar nu e obligatoriu ca impresia asta sa fie adevarata . Jocul rămâne deschis aproape tuturor opțiunilor .
IPC este un caz extrem datorită preocupărilor extreme ale victimei si de aceea susțin ca si soluția trebuie sa se încadreze in acelasi tipar. Victima era fascinată de matricea matematica sau computațională a Sistemului - vezi materialele anexate la postarea Precedenta - si practic se mula pe conceptul sf al " psihoistoriei lui Harry Sheldon
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hari_Seldon fiind de fapt mult mai generală si mai generatoare de "linii temporale adiacente" sau mai precis de schimbarea liniei temporale actuale - părerea mea si cred ca pe undeva si a lui @Xanadron
Scuze colega @Xanadron că mă folosesc si eu de tine ca de o proptea in sprijinul "observațiilor " mele dar văd că ăsta e "trendul" .
P.S. Din ce s-a discutat terestru până acum , am impresia că se ia in calcul doar poziția șezând a victimei in cabina de wc deși eu as opta pt poziția in picioare iar atunci executantul nu e obligatoriu sa fie stângaci - parca asta e varianta oficială, nu?
Ne lipsesc o grămada de informatii: desenul la scara cu încăperile in discuție , cu traseul parcurs si cu durata , desenul glontului, traiectoria lui in corpul victimei, poziția in care a fost găsită victima, daca a mișcat-o vreun martor, cat de îmbrăcată era victima si cum erau poziționate diversele piese de îmbrăcăminte , expresia feței, pozele criminalistice, descrierea amănunțită a locului in care a fost găsită victima, cum era tavanul, Gurile de aerisire, daca existau ce mărime aveau si daca erau fixe , daca celelalte cabine erau blocate sau nu, ce conțineau buzunarele , alte semne sau amănunte. Etc.
Și atunci trebuie suplinită cumva lipsa aceasta iar asta se poate realiza lecturând operele si înțelegând omul care a fost încercând sa te substitui cât mai complet minții lui.
Iar aici ne întoarcem la începuturi: mintea lui A se substituie minții lui B si astfel înțelege traiectoria lui B in matrice.
Părerea mea...de doi trei bani rotunzi fiecare având o gaură pătrată in mijloc