Am ramas inpresionat de declaratia pilotului de la Buzau care a spus urmatoarele: obiectul a aparut instantaneu langa elicoptere si la fel a disparut. Din punctul meu de vedere, aceasta este o confirmare ca obiectele respective in starea lor de baza nu sunt materiale dar se pot materializa la nevoie. Sunt multe cazuri asemanatoare si din aceasta cauza nu cred ca OZN-urile nu sunt nave materiale.
@
jean , Eu sunt un pic mai reticent in privinta celor subliniate - pe buna dreptate - de tine din declaratia pilotului. Si uite din ce cauza. Am carnet de conducere de multi ani si datorita activitatilor mele trecute si prezente conduc mult - si in Romania si pe afara . Simturile umane nu sunt perfecte .
Sunt convins ca declaratia pilotului este sincera si adevarata 100% pentru ca asta este realitatea lui data de simturile lui si ale colegilor lui de atunci.
De multe ori mi s-a intamplat si mie care conduc doar o masina mica sa ma uit in oglinzi si sa vad soseaua libera atat in spate cat si pe lateral iar in fatza sa nu am nimic pana la limita vizibilitatii. Apoi in secunda a doua sa tresar uimit ca am fost depasit de un motociclist . Ratiunea si simturile imi spun ca practic nu avea timpul necesar sa apara asa de brusc. Pana sa ma dumiresc ala a si disparut undeva in fatza.
Pot spune ca nu are o aparenta materiala? E cam mult totusi

Singurul lucru pe care il pot spune cu siguranta e ca simturile mele nu sunt perfecte. Nu ma pricep la elicoptere si aici poate ne ajuta colegii insa sunt sigur ca elicopterele alea aveau un radar de bord. Sunt convins ca radarele nu bat departe.
Apoi nu ma pot abtine sa nu intreb pentru care motiv obiectul respectiv s-ar fi materializat langa pilotii nostri pt ca apoi sa se dematerializeze

Ar fi un consum de energie si o micsorare a vitezei inutila insa deh, poate ca aia din nestiut - vb cuiva - au vrut sa ia o mostra de aer chiar atunci.
Ar mai exista o explicatie
ezoterica : deplasarea unora sa se faca pulsatoriu

Asta este insa alt subiect si cam are anumite legaturi cu structura granulara a spatiu-timpului .
Parerea mea total nestiintifica dupa canoanele obisnuite