Hai sa derapez si eu un pic pe aratura politicii cu orice risc de penalizare, chiar daca n-o sa fiu asa de evident axat pe
circul mioritic, ci mai mult pe "Diverse" cu tente NWO - parca-n sectiunea asta sintem, nu?
Deci: desi n-am votat... adica de fapt mi-am autoanulat ca de obicei optiunea - raminind la parerea naiv-idealista deocamdata ca o
boicotare globala PE FATZA a votului ar fi una din parghiile schimbarii Sistemului asa-zis democratic

in care-i ales doar "cine trebuie" - nu pot sa nu observ cita
patima paguboasa, fiindca partizana in favoarea unor
Iluzii in definitiv, transpare pina si din unele postari de pe un forum deloc "politizant" ca RUFOn.
Mai ales din penultima. 
Orice aberatie poate fi deci justificata cumva prin sucite sinusoide logice (cum ar fi eventuala iesire cu scandal a Romaniei din UE, care ar inghetza cica relatiile noastre cu Estul Asiatic,

avantajind
Imperiul Naval Britanic demult apus - si eu care credeam ca totul s-ar intimpla exact pe dos in varianta asta deloc probabila...) Plus alte enormitati (e doar parerea mea si asta, evident), conform carora un imaginar procent "antenizat" de 10% ar fi egal cu altul REAL, de vreo 60%!
OK, procent obtinut de nici nu mai conteaza care aliantza de
gasti manglitoare asa-zis partinice in urma unui vot eminamente negativ, de protest contra altei gasti... cel putin la fel de duplicitar-jefuitoare ca asta recent aleasa.

Nu doar
basismul patent, ci si nationalismul aparent pozitiv-patriotic al europarlamentarului britanic pot fi deci la fel de lejer justificate. Clar insa ca si vataful khazar cu toata trupa lui de borfasi agramati, si "plagiatorul V" cu alta trupa de penali ordinari, dar pina si "curajosul"
Nigel Farage sint doar niste
politicieni in definitiv.
Adica o tagma de oportunisti fara scrupule, perfect anti-selectati pentru misia lor de circari cinici.
Si fara vreun gind de schimbare benefica si mai ales reala a
Establishment-lui.
Sistem nefericit pentru multimi, dar nu si pentru ei plus tentaculele conexe, in care toti maimutoii astia doar se joaca de-a nuantzele "radicale" cica.
Iar noi punem botu' la circareala si cotcodacim analize sterile, in loc sa le dam la tzurloaie - intai cu votu', evident.