Daca nu vor sa dea nas in nas cu prostia oamenilor,cu atit mai bine,sa nu mai rapeasca oameni.
Si daca nu le place de noi,ca sintem prea prosti (desi am un dubiu,din fraza ta reiese ca noi le-am doborit ozeneurile,deci stii bine ca nu sint absolut deloc "invincibili"!) atunci sa se intoarca pe la casele lor,poate ii asteapta si pe ei rudele de sute de ani.
Ma simt si bine, si.... prost

simultan cind vad ca niciunul din argumentele logice nu-s comentate si doar se bat cimpii fara gratie p-aici (strict parerea mea, evident).
...Pai cum sa le sugerezi tu sa nu-si mai viziteze EI

"gradina" si "recoltele" de pe Terra (CS-uri, "loosh" si alte produse subtile, dar si resurse concrete), moncher
calator astral"?! 
Normal ca-s "pe shestache" vizitele astea, fiindca "plantele" care sintem noi pentru EI am fost dotate totusi c-un grad suficient de inteligentza ca sa intelegem una-alta.
Si dac-am fi siguri de realitatea cinica a conceptului
"Prison Planet Earth", am face orice-ar fi posibil sa incercam macar o evadare - spre deosebire de rosiile si castravetii din solarii, care nu pot saracele s-o ia la goana cind le recoltam.

Sau de oitzele

de pe cimpii - care ar putea sa fuga, dar n-au motivatia/impulsul s-o faca (logica, deductii, predictii, constiintza de sine etc).