Departe de mine gandul de a intina memoria camaradului nostru insa ca o completare la mesajul lui Alx referitor la trecerea in nefiinta a colegului si prietenului nostru as vrea sa subliniez ca rezultatul autopsiei a fost unul total in contradictie cu ceea ce au afirmat medicii astfel daca personalul medical al ambulantei a declarat ca motiv al decesului "stop cardio-respirator", autopsia certifica decesul "din cauze necunoscute".Stiu ca acest mesaj ar putea pare nealocul lui aici insa cu siguranta Tiberiu ar vrea sa stiti lucrurile acestea, asta in primul rand.
In al doilea rand, discutia pe care am purtat-o acum ceva timp cu Tiberiu fata in fata si numai noi doi, imi confirma cauzele care au dus la acest deces, mai mult, observ la fel de bine ca si el cum acest topic a fost vizualizat de extrem de multa lume (unii care au aparut prima oara iar altii care in viata lor nu au postat un mesaj pe Rufon) si adauga si mai multa credibilitate cazului pe care mi l-a destainuit Tiberiu.
Cu ocazia asta, ii transmit dnei(?) psiholog ca Tiberiu exista in fiecare dintre noi si ca niciodata nu ne vom opri din drumul pe care l-am ales, iar daca la un moment dat Tiberiu parea a fi singurul detinator al uimitorului caz, astazi suntem mai multi si vom fi din ce in ce mai multi.
Respect si omagiu camaradului nostru!