Destul de neinspirata formularea anuntului.Nu de alta dar intelepciunea nu este masurbila pe o anumita scara,si nu este nici un soi de sport, in care primesti grade,pentru fiecare nivel de intelepciune pe care ti-l insusesti;ex:precum la karate,unde prostul prostilor ar avea centura alba iar Inteleptul Inteleptilor pe cea neagra( eventual si cativa dani).Parerea mea e ca un intelept este acela care te poate sfatuii ,sau iti poate arata cel mai bun drum ,dintr-o multitudine de posibile cai de urmat,alegand intotdeauna bine, indiferent de natura sfatului solicitat,sau domeniul in care este solicitat sa intervina.Asta inseamna ca individul cu pricina ar trebuii sa cunoasca totul despre orice si asa ceva nu cred ca exista,(nici macar unul)dar sa gasesti atatia cati sa poti forma un Sfat,adica o adunare de cel putin 3-4 asfel de insi.(Nu poti forma un sfat de unul singur si cred ca nici macar din doi indivizi),dat fiind ca s-ar putea ca la un moment dat sa nu se cada de acord intr-o anumita pricina si in lipsa inca unuia care sa incline balanta intr-o parte sau in cealalta,chestiunea cu pricina sa ramana in coada de peste.Ca urmare demersul dvs.mi se pare oarecum utopic,ceva de genul cautarii Sfantului Graal.Mult mai usor ar fi daca anuntul ar suna cam asa:,,Cautam valori ale neamului Romanesc...etc",dat fiind ca valorile sunt mai usor de gasit si de recunoscut.