O pacaleala cu P mare.Oare cand o sa dezbatem discutii serioase.A ajuns forumul asta un circ uneori.Nu acuz pe nimeni si nu judec dar prea multa dezimformare apare in fiecare zi pe acest forum.Desi incercam toti sa cautam raspunsuri la cate ceva,ar trebui oameni buni sa vedem si alte aspecte ale realitatii,si sa nu ne luam dupa tot ce se propaga pe youtube Si eu sunt ca si voi pasionat si dornic de a afla si a discuta multe lucruri ce au tematica pe acest forum,dar sa imi fie cu iertare deja e prea de tot unori si prea se exagereaza.Imi cer scuze de offtopic intr-un fel,dar desi intru foarte rar pe forum efectiv asist la discutii prea aiurea .Nu mi-o luati in nume de rau ,ca voi toti doresc ca acest forum sa fie mai constructiv,cu subiecte mai reale si nu gen teleportarea lu peste.Oare chiar credeti fiecare magarie ce e pusa pe youtube,99% din inf de pe youtube sunt chestii personale +dezimformare+alte aiureli.iar 1% prezinta chestii reale.Nu sunt Toma necredinciosul si la fel ca voi procesez informatile care apar sau care au parut cu referire la aliens,tehnologii ,ozn-uri.,istorie ,etc.,dar oameni buni suntem dotati cu creier si suntem oameni cu un coeficient destul de mare de inteligenta ,oameni educati si avem o logica ,dar serios nu ne puneti sa inghitim sau sa ne prefacem ca vrem sa aducem acest tip de discutii gen teleportare in direct la tv ,ca sincer nu are rost.Pacat de timpul irosit sa procesam astfel de informatii inutile.Repet nu am nimic cu nimeni ,si va rog nu mi-o luati in nume de rau cand zic asta,dar putem fi mai obiectivi si sa cautam sa aducem pe acest forum informatii reale,fara sa denaturam si fara sa sfidam logica si nivelul intelectual al celorlati forumisti.Urban stiu ca esti un forumist vechi dar oare chiar crezi ca eu cel putin nu pot sa cred aiureala asta cu teleportarea.Sau nu crezi ca deja nenea ala era de mult luat pe sus de catre NSA sau armata avand o astfel de tehnologie asupra lui?Hai sa fim seriosi ,si sa nu ne furam singuri caciula .Sunt inca subiecte vechi pe forum care inca nu sunt discutate pe deplin si nu sunt desvoltate la modul obiectiv,de ce nu incercam sa facem chestii constructive,si sa lasam astfel de subiecte cu vraji si indivizi scapati din epoca de piatra.
Tintin sincer nu am nimic cu tine dar oare de ce am impresia ca ai mai fost pe acest forum si inainte si acuma ai revenit cu alt nick?Sincer da-mi voie sa iti spun direct si nu doresc sa ma injuri dar ce ne prezinti tu e abureala la scara mica.Nu mi-o lua in nume de rau avem toti dreptul la opinii,si afirmand cele de mai sus nu fac atac la persoana.Sincer as vrea sa te cred ce ne -ai expus tu in unele posturi de ale tale ,dar sincer privesc lucrurile din mai multe unghiuri si cand sunt sigur ca acel lucru are un suport si niste argumente reale tiind sau dau crezare.La tine nu e cazul.Ma rog.De jean imi place ca are o logica intriseca si stie sa discearna adevarul de abureala,acest fapt e determinat de o gandire foarte tehnica si avand suport informatii ce parvin din carti sau lucrari de specialitate sau partial de specialitate.Imi cer scuze daca prin acest post am adus prejudicii morale celor implicati in aceste discutii,dar haideti oameni buni sa fim putin mai aproape de realitate ,stiu sunt multe lucruri pe care am dori sa le credem ,sau ne imaginam ca sunt reale ,dar oare nu uitam de noi ,de esenta noastra ca oameni ,ca specie .Suntem foarte usori supusi influentelor de tot genul,dar trebuie sa cautam in noi prin logica ,prin nivelul de educatie si sa cautam sa discernem realul de ireal.Cu toti cautam ceva in viata noastra ,putini reusesc sa gaseasca acel adevar.Eu sper la fel ca voi sa reusim sa gasim ceea ce cautam.Oare chiar stim ce cautam?Pana una alta e tarziu si am scris cat pentru un an,nu prea am timp sa intru sa discut cu voi unele subiecte. Imi cer scuze daca prin cele postate de mine cineva se simte ofensat,poate am gresit.
Cu mult respect Renovatio(Paul).