Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Autor Subiect: Avatar  (Citit de 6733 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

 • Vizitator
Avatar
« : 22 Martie 2010, 23:35:39 »
Filmul Avatar e o cheie pentru întelegerea acestor Realitati decriptate de Stiintele de Frontiera,de la A la Z, sigur si foarte subtil arata o mie si unu de amanunte greu de crezut pentru un simplu muritor...Nu ma voi opri aici asupra coincidentelor tulburatoare care m-au convins definitiv ca James Cameron a fost "acolo" si este uninitiat,numai am nici un dubiu, se poate polemica pe marginea staturii entitatilor din film, eu o vad identica realitatii,sau a nazuintelor si crezului colectiv al acestor fiinte,sau chiar comportamentul lor social si reproductiv...prefer sa extrapolez si sa va dezvalui un adevarat, un Real AVATAR...
Cînd cineva se deschide si constientizeaza, iar nivelul sau de constiinta creste foarte mult, el devine un... avatar. Cînd aceasta constiinta-avatar este perceputa si de ceilalti, ei vor face instinctiv o grupare in jurul acestei constiinte. Dar acest avatar, aceasta constiinta, va dori ca si ceilalti sa constientizeze la fel ca el si-i va ajuta in acest fel. Fiecare poate imprumuta acest termen care il va ajuta sa se deschida(si este bine sa-l foloseasca!)el are rolul de cod, pîna va trece la nivelul mai inalt. Va preda atunci acest termen celorlalti, caci in momentul in care cresti in constiinta, mergi catre infinit si nu mai ai nevoie de nici un titlu, cod, caci esti unit cu Surse,înseamna ca puterea de constientizare se aprofundeaza, ca voi atingeti prin constiinta voastra, alte margini. E deasemeni, o expandare. Voi intelegeti tot mai bine procesul Unimii, procesul creatiei. Va desprindeti tot mai mult de constiinta de masa, de constiinta de a fi numai om. Deveniti om-zeu, om-inger-uman, arhanghel sau om divin, omniprezent, omnipotent. Catre aceasta se indreapta constiinta voastra. Este o aprofundare pe care o simtiti la nivel de spirit, la nivel de celula, prin ADN-ul vostru. De acolo porneste aceasta deschidere a constiintei si voi de la moment la moment, intrati in aceasta constientizare a spiritului.Prin voi, prin aceasta constientizare si prin aceasta aducere a Spiritului, a energiei in planul uman,rolul vostru se extinde tot mai mult. Si deja stiti/simtiti la nivel de suflet. Rolul este de Creator, de creatie, de aductie a creatiei pe Pamant, inclusiv prin acest portal numit Romania. Este imens. Cu cat voi il constientizati si transformati planeta. Eu nu zic ca numai voi il veti face. Mai sunt si altii. Vor fi si alte locuri. Dar aici este germenele, aici este grauntele. Aici sunt venite forte. Si se vor incarna forte, pt ca tot ceea ce este aici, este propice acum, acestui moment. Prin tot ceea ce se genereaza din inima Pamantului si din inima voastra si de asemenea din tezaurele energetice care se afla aici. Nu subminam locul nici unui popor, nici unui loc de pe planeta, caci toate vor forma intregul. Toate au rolul lor. Dar aici este o lumina care urmeaza sa o vedeti, sa o simtiti. De aici pleaca.
elena78

 • Vizitator
Re: Avatar
« Răspuns #1 : 04 Iunie 2012, 20:50:10 »
am vazut si eu filmul este foarte interesant  din cate am aflat James Cameron  face partedin societati secrete.... deci el stie ca filmul  va deveni realitate in viitorul nu chiar foarte indepartat !se pare ca Pentagonul  va trece la actiune   el ,,studiaza,, acum  androizi de lupta ,soldatii ai viitorului vor fi androizii care vor lua locul  umanilor pe campul de batalie care vor avea instrumente superavansate.Agentia DARPA incepand din 2013 are la dispozitie 7 milioane de dollari pentru un proiect numit ,,Avatar,,... ,,Avatar,, va deveni realitate??? eu cred ca ,sunt prea multe mesaje subtile  in acel film!!pentru mai multe informatii  cititi linkul de mai jos..

http://www.wired.com/dangerroom/2012/02/darpa-sci-fi/

elena78

 • Vizitator
Re: Avatar
« Răspuns #2 : 31 Octombrie 2012, 20:35:44 »
 dupa cum spuneam in un mesaj precedent cel care a dirijat filmul ,,Avatar ,,  James Cameron  face parte din societati secrete . Ne spune  adevarata istorie a ceea ce se intampla acum pe Pamant  dar invers...Protagonistii-actorii principali sunt membrii unui popor cu pielea blu- albastra  ,nativii din Pandora!Acest popor traieste  in perfecta armonie cu natura  Pe Pandora  copacii si plantele formeaza o conexiune electrochimica  prin radacini  care actioneaza ca neuronii si formeaza  o constiinta larga  in intreaga planeta .Desi sunt descrisi ca  ,,alienii ,,   acest popor de culoare blu-albastra   simbolizeaza de fapt  umanii  cu emisferul drept al creierului  complet activ   asta se intampla  inainte de a ajunge reptilienii  la bordul  unor nave spatiale .In filmul ,,Avatar  reptilienii sunt de fapt  umanii  care ajung pe planeta Terra pe Pandora  la bordul unor vehiculi spatiali  ca sa instaleze o baza  si sa i-a controlul   si sa jefuiasca   de resurse   planeta  Pandora .Acesti ,,umani,, din film  sunt dominati de emisferul stang al creierului ,sunt obtuzi  si nu-i inteleg pe cei  cu pielea albastra cand ei vorbesc despre conexiunea vietii . ,,Umanii ,, din Avatar  (care simbolizeaza reptilienii)
utilizeaza arme de inalta tehnologie  ca sa distruga modul de viata a oamenilor  cu pielea albastra   infiltrandu-se in societatea lor .Filmul Avatar  se incheie  cu   unul dintre ,,umani ,, care  s-a schimbat total ...  si a inceput sa ajute poporul  cu pielea albastra ... Asa ceva se va  intampla  pe Terra  oameni buni  suntem foarte aproape  poate ca deja am si ajuns............

Avatar Trailer The Movie (New Extended HD Trailer)

elena78

 • Vizitator
Re: Avatar
« Răspuns #3 : 31 Octombrie 2012, 20:37:34 »

este unul din filme  care va poate  arata in mod  subtil adevarata realitate a planetei Terra.....bravo Cameron ai facut o optima  observatie  cu privire la noi umanii!!

Avatar Trailer Italiano Ufficiale HD
« Ultima Modificare: 31 Octombrie 2012, 20:42:34 de elena78 »

Offline terraflorin

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 390
  • blog
 • Liked: 211
 • Likes Given: 404
Re: Avatar
« Răspuns #4 : 01 Iunie 2013, 15:11:11 »
A fost Cameron acolo... acolo în sala de tribunal pentru mai multe acuzaţii de plagiat...

Citat
Există unele asemănări izbitoare între filmul lui James Cameron Avatar (2009) și "Pădure", prima parte a romanului Melcul pe povârniș (Улитка на склоне), așa cum este confirmat și de către Boris Strugatski însuși. În film însă conflictul are loc între oamenii invadatori și băștinașii Pandorei, în timp ce în roman are loc un conflict intern al societății native, în timp ce oamenii rămân total străini și neimplicați. De asemenea James Cameron neagă orice inspirație pe baza romanului fraților Strugațki. Mai mult, numele Pandora care apare în film pare a fi inspirat din numele romanului ''Pandora. Incidentul Iisus''. Decorul din Avatar are asemănări mari cu Pandora. Incidentul Iisus. Planeta are un nivel de interconectare global, plante conștiente de care toate formele de viață de pe planetă sunt dependente. Planetele poartă chiar același nume, Pandora, iar pe fiecare dintre acestea apare un conflict între oameni cu tehnologie (în carte oamenii de pe nava spațială, în Avatar Compania/pușcașii marini) și oamenii subjugați de această tehnologie (clonele din carte, băștinașii din Avatar).  http://ro.wikipedia.org/wiki/Melcul_pe_pov%C3%A2rni%C8%99

La urma urmei nu a plagiat (nici Ponta) doar s-a inspirat un pic cam mult din mai multe surse.

Alte link-uri:
http://james-camerons-avatar.wikia.com/wiki/User_blog:Skxwang/Avatar_Plagiarism_Case_Going_to_Court
http://screenrant.com/avatar-plot-james-cameron-plagiarized-poul-anderson-call-me-joe-ross-32369/
http://www.guardian.co.uk/film/2010/jan/13/james-cameron-avatar-plagarism-claim

Şi mai este o animaţie mai veche în care dacă schimbi extratereştrii cu amerindienii şi oamenii cu exploratorii europeni povestea e aceeaşi...
« Ultima Modificare: 01 Iunie 2013, 15:12:51 de terraflorin »

Forum RUFOn

Re: Avatar
« Răspuns #4 : 01 Iunie 2013, 15:11:11 »

 

Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...