Forum RUFOn
31 Iulie 2010, 23:27:22 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: [1]   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: piramida in Romania  (Citit de 1247 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Flight33
Junior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« : 10 Martie 2010, 13:42:50 »

ii rog pe cei care pot da mai multe informatii despre aceasta piramida, care nu are importanta unde se afla sa o faca aici . Ma refer la informatii care nu se pot vedea in plan fizic.

Memorat
LP
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : 10 Martie 2010, 14:31:49 »

unde e? alte poze?
Memorat
prodcomb
Junior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #2 : 10 Martie 2010, 16:07:42 »

Eu nu cred că are formă de piramidă. Din unghiul din care a fost făcută fotografia se pot vedea doar două fețe relativ plane; restul poate avea orice formă.
Memorat
Flight33
Junior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #3 : 10 Martie 2010, 17:48:17 »

nu ma intereseaza ce crezi tu. Celor care vor da amanunte despre rolul acestei piramide in "alt plan decat cel obisnuit" le voi da mai multe detalii.
Memorat
Quicksilver
Question everything
Senior

Deconectat Deconectat

Ignoranta doare ...

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : 10 Martie 2010, 18:25:11 »

Din cate se pare, aceasta este o roca naturala. Nu pare sculptata, nici nu prezinta urme de tesere (ca a caramizilor, de ex.). Apoi, comparand cu plante din acea fotografie, nu pare sa fie prea mare. As tinde sa cred ca e o roca obisnuita, dar se pare ca Fighter33 stie ceva ce noi nu stim. De ce nu ne spui si noua? huh
Memorat

"Beware of the bearers of
FALSE gifts and their
BROKEN PROMISES.
Much PAIN but still Time.
There is GOOD out there.
We OPpose DECEPTION
conduit CLOSING
(BELL SOUND)"
@biss
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : 10 Martie 2010, 18:31:32 »

Pe mine acel copac mă bagă-n sperieti...
Memorat

"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit" - Buddha
Flight33
Junior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #6 : 10 Martie 2010, 19:01:15 »

de aceasta poza nu stiu ce sa zic........dar de prima, am nevoie de cineva care sa cunoasca "subiectul"
Memorat
Quicksilver
Question everything
Senior

Deconectat Deconectat

Ignoranta doare ...

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : 10 Martie 2010, 19:14:41 »

La o prima analiza (asa ... din avion) pare o formatiune interesanta ... Nu stiu ce sa zic ... Nu ne spui unde au fost facute aceste poze, ca sa stim de unde incepem cautarea?
Memorat

"Beware of the bearers of
FALSE gifts and their
BROKEN PROMISES.
Much PAIN but still Time.
There is GOOD out there.
We OPpose DECEPTION
conduit CLOSING
(BELL SOUND)"
jean
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : 10 Martie 2010, 20:25:54 »

Celor care vor da amanunte despre rolul acestei piramide in "alt plan decat cel obisnuit" le voi da mai multe detalii.
Crezi ca este o asemenea persoana pa'ci pe forum? Eu nu cred. Cat despre poza a doua, o structura putin mai interesanta, atata tot. Sau poate un urias transformat in stana de piatra. Tineti minte povestile mai vechi cu uriasi transformati in stana de piatra? Sigur, am glumit. Nu se poate face o analiza, lipsesc toate informatiile, inclusiv cele paranormale daca ne referim la alt plan.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
Programul Terra Urban 8 1532 Ultimul mesaj 13 Iulie 2010, 17:08:18
de către padme
TOP 300 filme si documentare netraduse inca « 1 2 3 » FreeYourMind 36 20371 Ultimul mesaj 25 Iulie 2010, 20:08:19
de către OzN_HunteR
Nașii - Perdele Ronin 5 927 Ultimul mesaj 26 Iulie 2010, 14:21:21
de către Ronin
Masoni celebri Kymosabe 11 1653 Ultimul mesaj 05 Noiembrie 2007, 18:20:05
de către romulus
universul si extraterestrii cassandra2008 6 2319 Ultimul mesaj 24 Aprilie 2008, 02:06:25
de către antoniu
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 0.55 secunde cu 25 cereri.

Google visited last this page 19 Iulie 2010, 22:57:15