Forum RUFOn
31 Iulie 2010, 23:29:58 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: [1]   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: Dezvaluiri din Rusia  (Citit de 385 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
jean
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

Vezi Profilul
« : 04 Martie 2010, 21:36:41 »

Autoritatile din fosta Uniune Sovietica au acordat, mai ales de la sfarsitul anilor saptezeci incoace, o atentie speciala fenomenului OZN. Iurii Andropov, mult timp sef al KGB, apoi conducator al Uniunii Sovietice in perioada 1982-1984, a fost personal interesat de fenomenul OZN si de extraterestri. El a ordonat in 1978 demararea unui program – desfasurat apoi timp de 13 ani.
  Articolul a aparut in revista Magazin si este scris de Dan Farcas. Citat din articol:
Citat
Colonelul in retragere Boris Sokolov, care a fost implicat din 1980 in acest proces, a declarat nu demult ca „timp de zece ani Uniunea Sovietica a devenit un gigantic post de urmarire a OZN-urilor”. El a precizat ca au fost patruzeci de cazuri in care pilotii au intalnit OZN-uri. Initial li s-a ordonat sa le vaneze si sa le doboare; dar ori de cate ori pilotii se indreptau catre ele, OZN-urile accelerau si dispareau. In doua randuri pilotii angajati in urmarire au pierdut controlul si s-au prabusit, iar echipajul a pierit la impact. Dupa aceste incidente nefericite pilotii au primit un alt ordin: ori de cate ori vor vedea un OZN sa incerce sa-l evite.
  Sa le vaneze si sa le doboare?... Gandire tipic omeneasca, doar se cunostea avansul tehnologic intre ei si noi. Nu avem nici o sansa cu gandirea si tehnologia actuala. Ca drept dovada pilotii care au pierdut controlul si au murit, pana la urma trebuiau sa le evite.  grin
Articolul este interesant si poate fi citit aici:  http://www.revistamagazin.ro/content/view/7658/4/
Memorat
Tayka
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : 05 Martie 2010, 00:22:32 »

..GÂNDIRE TIPIC OMENEASCĂ..
Păi cum altfel ar putea fi?-Noi oamenii ne considerăm stăpânii Terrei și ori cine vine va trebuii să bată la ușă,altfel e intrus.Sânt convins că nu sa deschis focul înainte de a se încerca o atenționare ,un dialog,iar faptul că au doborât avioanele,nu le face cinste deloc acelor entități.
Personal am convingerea tot mai fermă că am fost creați și sântem folosiți ca cobai furnizori de ceva necesar lor.Altfel nu se explică comportamentul total incompatibil unor ființe aparținătoare  unei super-civilizații.Pentru ei cred că sântem doar produsul unei ferme prevăzută cu ..abator.
Memorat
jean
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : 08 Martie 2010, 22:17:24 »

Citat
Noi oamenii ne considerăm stăpânii Terrei și ori cine vine va trebuii să bată la ușă
Corect, marea majoritete asa ne consideram, dar ma indoiesc ca noi suntem stapanii acestui corp ceresc numit Pamant.
Citat
Sânt convins că nu sa deschis focul înainte de a se încerca o atenționare ,un dialog
Dialog...Cu cine?, daca nu stim cine sunt ei, nu stim cum gandesc. Cat de diferiti pot fi fata de noi?
Citat
Personal am convingerea tot mai fermă că am fost creați și sântem folosiți ca cobai furnizori de ceva necesar lor
Este posibil sa ai dreptate...Cine poate stii. Eu cred ca existenta noastra aici sigur are un scop, nu este rodul hazardului, chiar daca momentan nu cunoastem acest scop. Cum am putea cunoaste acest scop cand nu stim cine sunt creatorii.
Memorat
zamotrak
Junior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #3 : 10 Martie 2010, 15:23:49 »

Eu cred ca existenta noastra aici sigur are un scop, nu este rodul hazardului, chiar daca momentan nu cunoastem acest scop. Cum am putea cunoaste acest scop cand nu stim cine sunt creatorii.

Un posibil/probabil raspuns il da  autorul ,Toni Victor Moldovan in "PROGRAMUL TERRA: Un atentat extraterestru asupra omenirii".
Memorat
Pagini: [1]   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
Criza financiara globala « 1 2 3 » Urban 42 6989 Ultimul mesaj 13 Iunie 2009, 21:17:34
de către lylyt_ice
Noam Chomsky DamChrist169 11 1957 Ultimul mesaj 03 Martie 2008, 09:04:37
de către DamChrist169
Agenda OZN a guvernului din umbra Urban 7 1287 Ultimul mesaj 17 Iunie 2010, 17:17:00
de către Xanadron
Misterele cercurilor din lanul de grau! « 1 2 ... 24 25 » jackie28t 374 48797 Ultimul mesaj 03 Iulie 2010, 00:03:13
de către lylyt_ice
Documentare UFO=amestec de adevar,imaginatie,interpretari eronate (in)voluntare? « 1 2 3 4 » DepthOfField 58 9856 Ultimul mesaj 18 Februarie 2010, 15:18:55
de către maiami
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 0.471 secunde cu 25 cereri.

Google visited last this page 25 Iunie 2010, 03:10:51