Forum RUFOn
31 Iulie 2010, 23:38:33 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: [1]   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: Inexplicabil??  (Citit de 933 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
pitik andreea
Observator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« : 10 Februarie 2010, 23:22:44 »

Buna seara va povestesc ceea ce simt si mi-se intampla cu ideea de a ma ajuta sa inteleg ce se petrece cu mine ce e cu aceste chesti ciudate....ca de exemplu cand ma duc intr-o casa simt in plame un aer rece sau cald in palme....asa si cnd se aproprie cineva de mine dar fara sa ma atinga....la fel se simte....cand imi pun palmele deasupra unei persoane eu simt cald si rece un curent asa si automat si persoana respectiva simte cald sau rece ..... knd pun mana deasupra unei poze la fel simt in palme curent cald sau rece si vad mici fragmente ca si cum as fi in locu respetiv din poza ma rog la faza cu poza si cu locu respectiv nu ma prea mai ating de poze... de teama...si la faza cu palmele cu aerul rece sau cald....e inevitabil sanu simt.. uneori imi pun intrebarea domne sunt nebuna ce se petrece nu stiu ce sa cred ce sa fac......insa de mica find am stiut sa citesc oameni sa ii descriu,,,,sai simt...cum sunt ei si de putine ori mam inselat nustiu tot mi-se pare o nebunie va rog frumos ajutatima sa inteleg sau macar sami explicati si mie
Memorat
Shadowman
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba."

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : 11 Februarie 2010, 22:56:51 »

knd pun mana deasupra unei poze la fel simt in palme curent cald sau rece si vad mici fragmente ca si cum as fi in locu respetiv din poza ma rog la faza cu poza si cu locu respectiv nu ma prea mai ating de poze... de teama...

Ce fel de poze ? Scoase pe hartia de la imprimanta ? Fotografii facute cu Polaroid ? Sau aparate foto analogice ?  rolleyes
    Ar fi senzational daca ai avea calitati "paranormale" ! Ai putea,daca ai dori, sa ne ajuti sa aflam ce se ascunde in spatele fotografiilor cu OZN-uri !  cheesy

Memorat

"NU ESTE RĂSPUNSUL CEL CARE LUMINEAZĂ,CI INTREBAREA."
                                                                                       EUGEN IONESCU
@biss
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : 12 Februarie 2010, 11:25:58 »

Nu esti nebuna. Altii platesc bani grei la scolile de yoga sa ajunga macar sa simta cele doua curente cald/rece. Dar ma intreb, daca te temi de aceste manifestari de ce nu le eviti? Sau si mai bine foloseste-le atunci cand ai nevoie. Vei stii tu cand, stai linistita... Aceste abilitati isi au rolul lor in viata fiecaruia si trebuiesc folosite la momentul oportun.
Memorat

"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit" - Buddha
Shadowman
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : 12 Februarie 2010, 12:53:27 »

Nu esti nebuna. Altii platesc bani grei la scolile de yoga sa ajunga macar sa simta cele doua curente cald/rece. Dar ma intreb, daca te temi de aceste manifestari de ce nu le eviti? Sau si mai bine foloseste-le atunci cand ai nevoie. Vei stii tu cand, stai linistita... Aceste abilitati isi au rolul lor in viata fiecaruia si trebuiesc folosite la momentul oportun.

Esti convins ca le are...?  smiley
Memorat

EUGEN IONESCU
@biss
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : 12 Februarie 2010, 14:10:55 »

Esti convins ca le are...?  smiley

Cand am raspuns mai sus nu m-am gandit neaparat la veridicitatea afirmatiilor facute de catre pitik a, ci mai mult la altii care vor citi acest topic manati de aceeasi problema. Aceasta daca exista e cu adevarat una reala si daca nu primesti cat de cat lamuriri exista posibilitatea sa poti face mai mult rau dacat bine, atat tie cat si celorlalti.  Mai bine sa previi decat sa tratezi smiley
Memorat

Shadowman
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : 12 Februarie 2010, 14:40:33 »

@ pitik andreea
Ai putea sa ne spui ce simti si ce vezi privind poza din link-ul de mai jos...?  rolleyes
Ma intereseaza,in mod deosebit,personajul incercuit !  cool
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/781/10376/5394116/1/basescu-tur-2-exit-poll-0103-og.jpg
Memorat

EUGEN IONESCU
@biss
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : 12 Februarie 2010, 15:48:11 »

luna plina    Esti mare figura Shadowman...
Memorat

X
Junior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : 12 Februarie 2010, 16:34:58 »

Shadowman, io cred ca ala esti tu! Ahahahaha grin sexy sexy...
Pitik Andreea, eu stiam ca asta era un "har", nu mai stiu cum ii zice, insa ar trebui sa inveti sa ti-l dezvolti, nu cred ca o sa gasesti pe cine sa te invete, o sa trebuiasca sa inveti singura. Oricum nu te lua dupa "sceptici" ca oameni care pun la pamant pe altii au existat dintotdeauna, din lipsa de ocupatie, binenteles rolleyes. Ai grija cu cine vorbesti si cu cine te sfatuiesti. Ocupa-te de asta ca si cum te-ai ocupa de mintea ta, de corpul tau...

Astept dovezi de dragoste
Memorat
Tayka
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : 13 Februarie 2010, 01:56:33 »

P.Andreea-Capacitățile pe care le posezi și pentru care ne ceri amănunte fac parte din PSIHOMETRIE și se numesc -percepție extrasensibilă -atunci când intrii în contact și primești informații vizuale dela obiectul sau persoana consiliată și- clarsenzitivitate atunci când poți căuta,găsii,și chiar dialoga cu entități și persoane situate în alte locații.O carte de specialitate în domeniu este:PSIHOMETRIA-CAPACITATE PARANORMALĂ,de Ted Andrews-editura Teora.Carte cu ajutorul căreia îți poți aprofunda aceste capacități,pe care de altfel fiecare om le posedă în subconștient într-un procent infim,ele pot fii dezvoltate în unele cazuri direct dela naștere,(moștenite)asa cum credem că este și cazul tău,sau pe parcursul vieții după o traumă puternică suferită ca:boală,accident de circulație,privare de libertate,atingerea fulgerului,salvare dela înec,etc.fie dezvoltate conștient prin cursuri de psihometrie.Capacitatea apare în semi-transă undeva în zona alfa profundă,când corpul astral poate deschide cu amprenta folosită ;ex.fotografie,o conexiune cu persoana căutată,printr-un fel de releu cosmic central(akassa).prin care poate primii informație vizuală sau auditivă despre sau dela persoana căutată.
De menționat e că Psihometria e o capacitate care se poate doar dezvolta,și nu învăța precum disciplina Yoga de exemplu.
Memorat
pitik andreea
Observator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #9 : 13 Februarie 2010, 23:48:37 »

va multumesc pt pareri nespus de mult......dar la faza cu imaginile simt o energie puternica in palme imi zvagnesc palmele una la mana doi la mana ma duc ka cnv akasa  pun plama adika mana simt rece /cald si ma gandesc.doamne ce am..ganditi-va eram in club cu prietenul meu iam zis frate pune mana pe langa piceorul meu numai nu ma atinge el a simtit rece ca mia zis dar insa nu ma atins iam zis pune mana nu atinge... la fel tot in club era un om curios domne ce faci tu acolo iam zis omule uite care e treaba ....da mana...am pus mana deasupra palmei lui  avea mana calda eu rece bogna si nu iesisem afara am stat numai in club era cald aqolo desi aveam mana rece el a simtit o caldura.....
Memorat
Pagini: [1]   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
Alt tip de extraterestrii « 1 2 3 4 5 » wlady 65 15175 Ultimul mesaj 27 August 2008, 10:49:16
de către Sirius13
GENIALII ARHITECTI Osho 1 716 Ultimul mesaj 04 Martie 2009, 22:52:21
de către Osho
Civilizatia din adancul pamantului « 1 2 ... 7 8 » baaron 118 26560 Ultimul mesaj 01 Iulie 2007, 20:43:42
de către lylyt_ice
Sunteti pregatiti? « 1 2 ... 9 10 » Arckadii 135 26260 Ultimul mesaj 11 Iunie 2010, 20:41:10
de către adrian75
OZN - Ipocrizia puterii maya 5 1202 Ultimul mesaj 08 Noiembrie 2006, 20:58:06
de către Dreamy
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 0.599 secunde cu 25 cereri.

Google visited last this page 20 Iulie 2010, 16:22:29