Desi n-aveam de gind sa mai aiurez prea des prin zona, colegul
mm merita oricind un raspuns.
Repet deci convingerea mea, ca si in cazul fiss-ului "Elenin" - ca doar din Soare

ne pot paste oarece surprize (cel putin in perioada urmatorilor ani, fiindca mai incolo orice-i posibil, inclusiv o
Nibiriada "pe bune".)
Nu-mi mai consum deci energia batrinetilor dind linkuri cu diversi "alarmisti" (primul pe lista ar fi
John Moore, dar si coana
Kerry Cassidy de la Project Camelot baga frica-n ozenisti de ani buni cu "apropierea unui obiect cosmic de dimensiuni lunare" ). Niste dimensiuni… saptaminale mi-ar suna mai bine.

(Completare - mai nou, niste ET botezati
The Blue Avians zboara in sfere la fel de jupiteriene... dar invizibile prin tartacutzele altor
new-ageri alarmisti ca David Wilcock - v.
http://www.rufon.org/forum/diverse/pagina-comica/msg93173/#msg93173 )
Serios acum, dupa mine doar OZN-urile de dimensiuni planetare

roind in jurul lu' taica Sol

ramin deocamdata cele mai stranii fenomene - si singurele cit de cit evidente, spre deosebire de totalmente invizibila (fie si din emisfera sudica) "Planeta X-Nibiru-Marduk-Hercolubus etc".
Care doar dac-ar fi amendata pentru depasirea vitezei luminii

ne-ar putea gasi cu nadragii jos dupa asa-zisele vizualizari apropiate. Ramin asadar la parerea ca NIBIRU ala "sifonat" de
Luca Scantamburlo prin
Luciano Barbato de-acu' vreo 14 anisori… vine, vine, calca totu-n picioare - dar "azi il vedem si nu e".
Desi vaticanezii au un observator astronomic ultraperformant nu doar prin deserul Arizona (ala botezat
Lucifer) ci si in Chile.
Concluzie (strict personala): nu exista - din fericire zic - nici macar dovezi indirecte in favoarea existentzei lui Nibiru / Planet-X / Amar / Wormwood, daramite una directa, cum ar fi trebuit sa fie si faptul ca un asemenea corp ceresc de dimensiuni "jupiteriene" ar fi modificat demult mecanica orbitala a intregului Sistem Solar.
P.S. Si cu
The Disclosure aia
made in KIWI anuntzata de 5 ani s-a vazut ce-a iesit - nothing, nichts, niente, nada, rien, nimic.