Continuare ... la Proiectul "Resboiu" ... astept si continuarea ...
Slabe speranţe (zic eu), colega
Arhanghel - deduc asta fiindcă SF-ul pare să fie doar un hobby pasager pentru efemerul nostru coforumist
Resboiu (4 postări în 8 luni?), care-i axat zdravăn (bravo lui) aproape exclusiv pe blogul, revista şi biznisu’ lui. Cum ar trebui să fiu poate şi eu - da’ nu pot fiindcă nici nu vreau.
Să revenim însă pe scurt la
Cinamarii nostri
Havahi (ca-s tot una, parol) - cine e şi ce vrea ei deci:
1. Să execute ordine precise ale… adevăratului Departament Zero al DSS/SRI (care-i ăla de virusare-dezinformare, inclusiv a căprăriei de Turmă ceva mai sceptică la aburelile TV-jurnalistice).
2. Să arunce o tentaculă-două şi peste Ocean, unde bizonii-s deja prostiţi/frăgeziţi suficient cu un tablou aberant al Transylvaniei vampirice.

Dacă
Mister Moon mai bagă deci şi-un tunel-două pe ţeavă, succesul buimăcirii totale-i asigurat - fiindcă văd cum până şi tanti
Kerry Cassidy (ex-Project Camelot, de la care aveam ceva pretenţii) a pus botu’ la carcaletele ăsta nebulos de doi cenţi.
3. Banii (de la cititori-plătitori) nu-i interesează ioc - nici pe Aryana Havah deci (tot “Cinamar-made” - trust me), ale cărei “opere” sînt la fel de uşor găsibile moca pe net. …Să mai revin asupra conexiunilor Editurii Daksha cu MISA? Şi-ale MISA cu… mulţi alţii?!

4. Nu cred că are rost să mai repet nici scopul deturnării Turmei - prin inducerea unei alte Iluzii gâdilătoare de orgolii naţionalist-onirice încastrate-n Marea Iluzie
(“Mmm, ce fericire orgasmică simt, Aryana Cinamarskaia taică… Zeii au săpat deci aici, chiar sub noi, tunelurile alea - clar că sîntem cel puţin supraoameni”) 
O deturnare prin
visare atent controlată... adica indusa de la problemele reale, presante ale omenirii, care trebuie să rămână veşnic… aşa cum am stabilit.
Adică nerezolvate-n veci. Şi cu noi, cinamarez-visătorii, călăriţi şi mai abitir de cine trebuie

sub anestezierea misană.
P.S. Evident că unele (f. puţine, mai precis) “questii” atinse-n “cinamarelile” care-s pe cale să devină Biblia unui
cult New-Age-mioritic au totuşi o oarecare corespondenţă cu unele realităţi ocultate - de către Sistemul omniprezent, nu doar de Iliescu ori Ixulescu.
Ăsta nu cred să fie însă un motiv serios pentru sfeterisirea unor ore sau zile preţioase din viaţa voastră întru ghicirea oricum nesigură a numitelor adevăruri - max. 5-6% din totalul balastului vehiculat cu lopata-n cărţuliile respective, zic eu. Şi care pot fi găsite mult mai lejer - şi exact - pe alte căi.
Disclaimer: e doar PAREREA MEA si asta, clar - pe care nu mi-a cerut-o nimeni, ce-i drept, darrrr, venind din partea unui ZEN-ZEU musai trebuie s-o ascultaţi, chiar dacă cu tifla o să-mi daţi.