apofishorus
Junior
Deconectat
|
 |
« : 28 Noiembrie 2009, 21:01:19 » |
|
Cine a citit cartile lui Radu Cinamar, despre tunelurile si tehnologia extraterestra descoperita in Bucegi, ce parere aveti?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
X
Junior
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : 28 Noiembrie 2009, 21:39:28 » |
|
Eu le-am citit pe toate si de vreo 4 ori.Ce pot sa zic, sper sa fie adevarat si daca e,sper sa meritam sa stim ce e acolo.Si mai sper sa le pazeasca bine!!!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Tayka
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #2 : 28 Noiembrie 2009, 22:03:49 » |
|
Eu nu am avut ocazia să le citesc dar sânt f.f. interesat și aș ruga pe cine poate să mă îndrume la vreo adresă -cu mulțumiri anticipate.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Urban
Echipa Zero
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #3 : 28 Noiembrie 2009, 22:23:09 » |
|
1. Viitor cu cap de mort 2. 12 zile o initiere secreta
|
|
|
« Ultima modificare: 28 Noiembrie 2009, 22:25:27 de către Urban »
|
Memorat
|
|
|
|
Urban
Echipa Zero
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #4 : 28 Noiembrie 2009, 22:25:11 » |
|
3. Misterul din Egipt primul tunel 4. Pergamentul secret
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Tayka
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #5 : 28 Noiembrie 2009, 22:30:51 » |
|
URBAN-Mulțumesc mult ptr.ajutorul acordat.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
@biss
Echipa Zero
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #6 : 29 Noiembrie 2009, 02:03:38 » |
|
tayka, după ce vei citi cărțile dă un search aici pe forum și caută "departamentul zero".
|
|
|
|
|
Memorat
|
"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit" - Buddha
|
|
|
extrateresru_ro
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #7 : 29 Noiembrie 2009, 10:19:25 » |
|
Eu le-am citit pe toate si de vreo 4 ori.Ce pot sa zic, sper sa fie adevarat si daca e,sper sa meritam sa stim ce e acolo.Si mai sper sa le pazeasca bine!!!
ar fi mai bine sa fii atent la informatiile pe care le da Radu in carti sale,parerea mea,tunelul mai poate sa astepte,sunt informatii ezoterice si nu numai, ar trebui luate in seama si intelese.
|
|
|
|
|
Memorat
|
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.
|
|
|
darksid3
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #8 : 29 Noiembrie 2009, 10:36:27 » |
|
...si cel mai important e sa citesti printre randuri 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Miturile in care credem au tendinta de a deveni realitate
|
|
|
X
Junior
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : 29 Noiembrie 2009, 12:52:35 » |
|
Mda, e de inteles ca sunt informatii ezoterice, de aia am si citit fiecare carte de vreo 4-5 ori,intr-un interval de un an,ca sa se sedimenteze,doar ca nu mi se par asa de grele, eu le-am citit de mai multe ori ca sa vad ce spune Cezar! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Rayden
Echipa Zero
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #10 : 29 Noiembrie 2009, 17:32:49 » |
|
am gasit unele referiri prin cartile astea in alte carti scrise de clarvazatori - Melfior Ra de ex.. o chestie ciudata..in ultima carte a lui RC - pergamentul secret - spre sfarsit este descrisa o camera din aur..cu o masa, scaune si pe pereti diverse desene.. cu un soare..camera aia asa cum e descrisa seamana cu o camera pe care o tot visam.. ciudat..am avut un sentiment super ciudat cand citeam..eram deja cu un pas inainte la descriere..
|
|
|
|
|
Memorat
|
If I'm older than time and I'm everlasting, who am I ?
|
|
|
Tayka
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #11 : 29 Noiembrie 2009, 20:11:07 » |
|
Rayden-nu este ciudat faptul că recunoști anumite pasaje ca fiindu-ți familiare,pentru-că întradevăr le recunoști pentru că le trăiești cu siguranță cândva,și aceasta pentru că reușești să-ți activezi o capacitate specială care te transcede într-o lume fără timp..Mai mulți de pe aici avem astfel de viziuni dar nu prea discutăm despre ele..
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
alx
Echipa Zero
Senior
Deconectat
Sexul: 
|
 |
« Răspunde #12 : 14 Februarie 2010, 21:26:14 » |
|
Se pare ca Emil Streinu,generalul,STIE CINE E RADU CINAMAR!
|
|
|
|
|
Memorat
|
restul e tacere...
|
|
|
Ronin
Senior
Deconectat
|
 |
« Răspunde #13 : 16 Februarie 2010, 14:56:01 » |
|
Din partea cui credeti ca vine amenintarea asta: "Va transmitem un mesaj. Fiti foarte atenti. NU MAI VORBITI DESPRE BUCEGI. Sunt informatii care trebuie sa ramana la nivelul unor structuri si nu trebuie facute publice. ATI INTRAT INTR-UN JOC PERICULOS !!! Sunteti tineri, aveti familii..., sunt suficiente subiecte in tara asta pe care sa le dezbateti... SA NU VA DORITI SA NE CUNOASTETI !!! Sa dati interviuri la noi. Atat am avut de spus..." Si de ce zice "la noi". Adica nu stie bine sa "vorbeste"...?! http://www.youtube.com/watch?v=VNAXqZhnNq0&feature=player_embedded
|
|
|
|
« Ultima modificare: 16 Februarie 2010, 15:02:20 de către Ronin »
|
Memorat
|
http://ordinulnegru.blogspot.com/În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.
|
|
|
|
horia2008
Vizitator
|
 |
« Răspunde #14 : 16 Februarie 2010, 15:25:48 » |
|
Dupa cum inteleg eu, s-a exprimat bine "sa dati 'interviuri' la noi", adica sa fiti luati la intrebari la noi, sa va luam noi la interbari adica Acum si cine-or fi....?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|