Forum RUFOn
31 Iulie 2010, 23:21:37 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: [1] 2 3 4 5 6   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: Cartile lui Radu Cinamar - descoperirea din Bucegi  (Citit de 7359 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
apofishorus
Junior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« : 28 Noiembrie 2009, 21:01:19 »

Cine a citit cartile lui Radu Cinamar, despre tunelurile si tehnologia extraterestra descoperita in Bucegi, ce parere aveti?
Memorat
X
Junior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : 28 Noiembrie 2009, 21:39:28 »

Eu le-am citit pe toate si de vreo 4 ori.Ce pot sa zic, sper sa fie adevarat si daca e,sper sa meritam sa stim ce e acolo.Si mai sper sa le pazeasca bine!!!
Memorat
Tayka
Senior

Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : 28 Noiembrie 2009, 22:03:49 »

Eu nu am avut ocazia să le citesc dar sânt f.f. interesat și aș ruga pe cine poate să mă îndrume la vreo adresă -cu mulțumiri anticipate.
Memorat
Urban
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : 28 Noiembrie 2009, 22:23:09 »

1.  Viitor cu cap de mort
2.  12 zile o initiere secreta

* RC Viitor cu cap de mort.pdf (1396.93 KB - descărcat 350 ori.)

* RC 12 zile o initiere secreta.pdf (809.5 KB - descărcat 375 ori.)

« Ultima modificare: 28 Noiembrie 2009, 22:25:27 de către Urban » Memorat
Urban
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : 28 Noiembrie 2009, 22:25:11 »

3. Misterul din Egipt primul tunel
4. Pergamentul secret

* RC Misterul din Egipt primul tunel.pdf (1240.32 KB - descărcat 350 ori.)

* RC Pergamentul secret.pdf (1298.28 KB - descărcat 404 ori.)

Memorat
Tayka
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : 28 Noiembrie 2009, 22:30:51 »

URBAN-Mulțumesc mult ptr.ajutorul acordat.
Memorat
@biss
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : 29 Noiembrie 2009, 02:03:38 »

tayka, după ce vei citi cărțile dă un search aici pe forum și caută "departamentul zero".
Memorat

"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit" - Buddha
extrateresru_ro
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : 29 Noiembrie 2009, 10:19:25 »

Eu le-am citit pe toate si de vreo 4 ori.Ce pot sa zic, sper sa fie adevarat si daca e,sper sa meritam sa stim ce e acolo.Si mai sper sa le pazeasca bine!!!

ar fi mai bine sa fii atent la informatiile pe care le da Radu in carti sale,parerea mea,tunelul mai poate sa astepte,sunt informatii ezoterice si nu numai, ar trebui luate in seama si intelese.
Memorat

am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.
darksid3
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #8 : 29 Noiembrie 2009, 10:36:27 »

...si cel mai important e sa citesti printre randuri  wink
Memorat

Miturile in care credem au tendinta de a deveni realitate
X
Junior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : 29 Noiembrie 2009, 12:52:35 »

Mda, e de inteles ca sunt informatii ezoterice, de aia am si citit fiecare carte de vreo 4-5 ori,intr-un interval de un an,ca sa se sedimenteze,doar ca nu mi se par asa de grele, eu le-am citit de mai multe ori ca sa vad ce spune Cezar! Curcubeu zambitor
Memorat
Rayden
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : 29 Noiembrie 2009, 17:32:49 »

am gasit unele referiri prin cartile astea in alte carti scrise de clarvazatori - Melfior Ra de ex..
o chestie ciudata..in ultima carte a lui RC - pergamentul secret - spre sfarsit este descrisa o camera din aur..cu o masa, scaune si pe pereti diverse desene.. cu un soare..camera aia asa cum e descrisa seamana cu o camera pe care o tot visam.. ciudat..am avut un sentiment super ciudat cand citeam..eram deja cu un pas inainte la descriere..
Memorat

If I'm older than time and I'm everlasting, who am I ?
Tayka
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : 29 Noiembrie 2009, 20:11:07 »

Rayden-nu este ciudat faptul că recunoști anumite pasaje ca fiindu-ți familiare,pentru-că întradevăr le recunoști pentru că le trăiești cu siguranță cândva,și aceasta pentru că reușești să-ți activezi o capacitate specială care te transcede într-o lume fără timp..Mai mulți de pe aici avem astfel de viziuni dar nu prea discutăm despre ele..
Memorat
alx
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : 14 Februarie 2010, 21:26:14 »

Se pare ca Emil Streinu,generalul,STIE CINE E RADU CINAMAR!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=1U4wqLd5HHc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=1U4wqLd5HHc</a>
Memorat

restul e tacere...
Ronin
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #13 : 16 Februarie 2010, 14:56:01 »

Din partea cui credeti ca vine amenintarea asta:

"Va transmitem un mesaj. Fiti foarte atenti. NU MAI VORBITI DESPRE BUCEGI. Sunt informatii care trebuie sa ramana la nivelul unor structuri si nu trebuie facute publice. ATI INTRAT INTR-UN JOC PERICULOS !!! Sunteti tineri, aveti familii..., sunt suficiente subiecte in tara asta pe care sa le dezbateti... SA NU VA DORITI SA NE CUNOASTETI !!! Sa dati interviuri la noi. Atat am avut de spus..."

Si de ce zice "la noi". Adica nu stie bine sa "vorbeste"...?!

http://www.youtube.com/watch?v=VNAXqZhnNq0&feature=player_embedded
« Ultima modificare: 16 Februarie 2010, 15:02:20 de către Ronin » Memorat

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.
horia2008
Vizitator
« Răspunde #14 : 16 Februarie 2010, 15:25:48 »

Dupa cum inteleg eu, s-a exprimat bine "sa dati 'interviuri' la noi", adica sa fiti luati la intrebari la noi, sa va luam noi la interbari adica
Acum si cine-or fi....?
Memorat
Pagini: [1] 2 3 4 5 6   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
Tobias si saltul cuantic din 18 septembrie 2007 « 1 2 » loreley 15 2033 Ultimul mesaj 15 Noiembrie 2007, 19:48:48
de către romergan
GENIALII ARHITECTI Osho 1 716 Ultimul mesaj 04 Martie 2009, 22:52:21
de către Osho
Agenda OZN a guvernului din umbra Urban 7 1286 Ultimul mesaj 17 Iunie 2010, 17:17:00
de către Xanadron
Legaturi catre stiri interesante! « 1 2 ... 63 64 » jackie28t 956 132644 Ultimul mesaj Ieri la 01:13:32
de către @biss
Templierii si Iezuitii in politica bancara mondiala !!! Ronin 0 676 Ultimul mesaj 04 Mai 2008, 00:16:05
de către Ronin
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 0.638 secunde cu 27 cereri.

Google visited last this page Astăzi la 20:33:42