Forum RUFOn
31 Iulie 2010, 23:21:14 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: 1 [2] 3 4   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: Energii libere , gratuite si simple.  (Citit de 5458 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
lylyt_ice
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #15 : 20 Septembrie 2009, 04:19:28 »

CE?... CUM?  Glumesti sau faci misto? Cine asteapta? Chiar sunteti orbi...nu a-ti simtit, sau ...! Va faceti ca nu a-ti vazut ca... deja sunt pe pozitie? DAR!!! cei care sunt pe faza, nu prea au timp sa dea mura-n gura celor care viseaza inca!!! Putin timp mai aveti         , dar, putin te tot.....
Memorat

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?
romulus
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

Adevarul este relativ...

Vezi Profilul
« Răspunde #16 : 20 Septembrie 2009, 09:32:30 »

Citat
Putin timp mai aveti         , dar, putin te tot.....
Ca EI lucreaza din plin intr-adevar, se vede cu ochiul liber !
Pentru ca au un plan si se tin de el , sunt in parametri ca sa zic asa ; au bani, putere, armate, servicii ...Dar ce te faci daca unii sunt legati ....la ochi !
Ceva esential nu au EI , totusi . Si cand ii va lovi, naiba ii va lua .
Explica te rog  ce-i cu ...timpul care a ramas putin ?! Ce informatii suplimentare ai ? De ce a ramas putin ? Ca vine 2012? Apocalipsa? Trezirea?
Am zis !
Memorat

\\\"Zisa cel nebun intru inima sa :<Nu este Dumnezeu>\\\"<br />Psalmul 52 al lui David
lylyt_ice
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #17 : 20 Septembrie 2009, 17:27:37 »

pai, daca apuca astia sa ne injecteze pe toti cu cine stie ce substante...oricum ne imbuiba cu floor si nu mai zic de hrana mutilata care suntem obligati sa o consumam, crezi ca mai suntem in stare sa luam vreo atitudine? Atunci chiar ca suntem cu totii o gloata manipulata spre dispatitie sau alienare mintala. Nu cred ca mai putem face cine stie ce, dar macar acum cat mai judecam cat de cat, sa incercam sa ne ferim. Energiile gratuite nu sunt pentru noi, ci pentru EI si ai lor. Prin manipularea energiei si a resurselor fosile au ajuns sa puna capastrul intregii lumi, cum sa fie ei acum cei care ar permite gloatei sa detina si sa foloseasca energii gratuite(?) atunci ce motive ar mai avea sa faca razboaie, sa vanda armament si sa conduca lumea?
Memorat

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?
Tayka
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #18 : 21 Septembrie 2009, 02:30:05 »

atunci ce motive ar mai avea sa faca razboaie, sa vanda armament si sa conduca lumea?
--Motive sar mai găsii,altceva insă sar pierde definitiv:controlul.asupra comportamentului oamenilor atunci când aceștia vor avea energie gratuită
iar ca să ne explicăm,va trebuii să mergem iarăși la geneză-EI(anannuki,îngeri,zei,
sau cum sor fi numind)ne-au creaat cu un scop f.bine determinat-să ne zbatem ,să ne chinuim,cât mai mult pentru a le furniza la sfârșitul vieții prin memoria acelui micro-cip cu care ne monitorizează mereu: un procent cât mai mare de ..EXPERIENȚĂ DE VIAȚĂ-aceasta este moneda lor de schimb -pentru aceasta au creat pământul și pe pământeni-De ce au nevoie EI de bruma noastră de experiență acumulată în câțiva zeci de ani?,păi acel microcip numit și ego-sau spirit,adună picătură cu picătură de pe la noi și de prin alte lumi experiența necesară la nașterea unui nou membru de-al LOR.Pentru-că dea lungul evoluției LOR milenare,au lăsat în urmă multe obiceiuri cum ar fii:nașterea fizică,copilăria,bisexualitatea,căsătoria,familie devenind întreaga societate.
Pentru noi este greu chiar imposibil să înțelegem sensul vieții lor,și de aceia vom încheia menționând doar că acel bagaj de experiență necesar unui nou adult,se va reduce drastic,dacă noi cei care va trebuii să îl livrăm,vom beneficia de o viață liniștită și fără griji ce near dao energiile gratuite-și nu mă refer aici la energiile eoliene,solare,etc.care sânt f. slabe ci descoperiri ținute la secret de generatori electronici,gen tiristori,care funcționează pe principiul reactoarelor nucleare dar care la dimensiunea de 1 cm.cub pot convertii direct energie electrică cu o putere de 1 kw.prin dezagregarea lentă(în zeci de ani)a două cristale presate pe o grilă semiconductoare.închipuiți-vă doar un automobil care funcționează cu un astfel de generator de curent electric de mărimea unui bax de țigarete,sau un teren cultivabil întins încălzit subteran electric care ar produce non stop și veți realiza ce viață de huzur am mai duce
fără să ne mai pese de nimic și fără să mai facem(producem)...experiență.
Memorat
@biss
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #19 : 21 Septembrie 2009, 02:46:12 »

când toți vom "dormi" ziua și ne vom odihni noaptea, când vom fi toți cu conștiința pervertită și sufletul otrăvit împotriva voinței noastre, atunci se va produce schimbarea. Cei care ne conduc ne deviază atenția de la faptul că schimbările ce încep să aibe loc pe toate nivelele și cărora ei nu le pot controla sau gestiona cauza sunt semnul că știința și tehnica nu le pot oferi controlul total asupra noastră. Oricum sunt convins că sursa acestui rău ce otrăvește omenirea de la începuturile ei va crăpa într-o zi !
Memorat

"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit" - Buddha
darksid3
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #20 : 21 Septembrie 2009, 08:22:53 »

....nimic nu dureaza la nesfarsit  wink
Memorat

Miturile in care credem au tendinta de a deveni realitate
zamotrak
Junior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #21 : 22 Septembrie 2009, 22:37:38 »

Oricum sunt convins că sursa acestui rău ce otrăvește omenirea de la începuturile ei va crăpa într-o zi !

Sper ca nu odata, cu noi toti!
Memorat
Apophis
Observator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #22 : 23 Septembrie 2009, 20:18:16 »

Nu am pretentia de a fi reusit sa realizez un sistem care sa functioneze chiar cu nimic, dar am reusit sa produc energie termica cu un consum de energie electrica de 2,5 ori mai mic decat in mod normal.

http://www.noulaeon.paganism.ro/incalzire.html

Voi ce parere aveti?
Memorat
liteady73
Senior

Deconectat Deconectat

To the last frontier ...

liteanu_adrian
« Răspunde #23 : 23 Septembrie 2009, 20:39:56 »

Salut Apophis !...

Ai reusit sa faci un simplu dipol. Care consuma 2,482Kwh.

Felicitari si succes in construirea unor noi circuite.

PS : Imi cer scuze daca sant prea ironic dar...  smiley
Memorat

...
Tayka
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #24 : 24 Septembrie 2009, 00:14:48 »

APOPHIS-Sigur că îți consumă mai puțin,(pentru că ai in schema ta electronică comanda unui thiristor) dar din păcate și rezistorul va radia energie termică mai mică.adică se va înroșii mai slăbuț.Iar ca să te lămurești pune voltmetru pe rezistor și vei observa diferența de U.
Asa că atenție la legea lui ohm I=U/R.dar și U=R.I asa că nu ai nici un câștig.-sory.
Există însă(puse bine la secret)thyristori cu 2 cristale care la un semnal în poartă intră într-o reacție nucleară specială producând diferență de potențial ani dea rândul,până se consumă acele cristale,cu asa un generator de mărimea unui bax de țigarete( plus sistemul de răcire) poate funcționa non stop un autoturism electric de 10 Kw.,mai mulți ani...
Memorat
Apophis
Observator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #25 : 24 Septembrie 2009, 05:55:03 »

Va salut, pe toti!

Schema electronica nu utilizeaza tiristori iar rezistorul disipa aceeasi energie termica, ca si atunci cand este alimentat direct la 220V.
Sistemul utilizeaza ceea ce numesc unii, in mod impropriu, energie libera. Eu as numi-o energie ce nu poate fi eliberata prin intermediul procedeelor clasice.
Memorat
StarDust
Moderator Global
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #26 : 24 Septembrie 2009, 10:10:11 »

Salut Apophis,

Banuiala mea e ca acel montaj electronic e de fapt o sursa in comutatie eficienta(nu cu tiristori ci cu tranzitori de comutatie de putere moderni). Tayca a anticipat corect presupunand ca energia termica nu e chiar cea degajata ca si la alimentarea rezistentei direct la 220V (asta e si parerea mea). Iarasi corecta e sugestia de a pune si un voltmetru chiar pe rezistenta, atunci chiar ca am putea discuta si mai concret. Daca ai realizat personal acest aparat banuiesc ca ne poti ajuta in acest sens. Eu sper sa avem discutii interesante referitor la subiectul energiilor gratuite si libere. E un subiect de care sunt personal interesat.
« Ultima modificare: 24 Septembrie 2009, 11:50:06 de către StarDust » Memorat

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16.
Apophis
Observator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #27 : 24 Septembrie 2009, 12:57:34 »

Buna,

Am pus nu numai voltmetrul ci si osciloscopul. Aparatul este proiectat, construit si testat de mine. Fenomenul care se produce l-am descoperit intamplator, lucrand la un sistem de topit metale prin inductie si se produce doar cand unii parametrii se incadreaza intre anumite valori. Nu este chiar o sursa in comutatie, dar lucreaza in comutatie. Am infiintat un ONG, sperand sa strang banii necesari continuarii cercetarii, dar se pare ca am fost poate prea optimist!
Memorat
StarDust
Moderator Global
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #28 : 24 Septembrie 2009, 13:07:26 »

Buna,
Fenomenul care se produce l-am descoperit intamplator, lucrand la un sistem de topit metale prin inductie si se produce doar cand unii parametrii se incadreaza intre anumite valori. Nu este chiar o sursa in comutatie, dar lucreaza in comutatie.

Am inteles, deci in principiu e vorba mai mult ca sigur de un circuit oscilant sau un oscilator(digital sau analogic), si probabil de un alt circuit acordat care rezoneaza pe o anumita frecventa. Un circuit rezonant LC, in inalta frecventa folosit in metalurgie, are acelasi efect transferand un maxim de energie intr-un inductor. Din cate imi dau seama folositi cu eficienta energia magnetica stocata si eliberata intr-un miez de ferita, folosit si ca transformator. Totusi, pe mine m-ar interesa parametrii U/I de pe iesirea, respectiv prin rezistorul de sarcina. Asa vom discuta la concret. Binenteles asta daca sunteti dispus a face asta...
Memorat

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16.
vetruvius
Junior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #29 : 24 Septembrie 2009, 14:12:45 »

[................................................]
CINE - si cand - VA SPARGE MONOPOLUL ASTA ?
Om trai s'om vedea ! Ori nu...
Am zis !

Ideea e ca deja se misca lucrurile. In SUA deja multa lume foloseste "clandestin" energii alternative, iar daca dai un google cu "HHO powerwd engine" vei avea o droaie de rezultate.
de vazut si asta:
http://www.youtube.com/watch?v=dfgY7C9fQ9k
...
Memorat
Pagini: 1 [2] 3 4   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
Originea Societatilor Secrete (OSS). « 1 2 » Ronin 17 4804 Ultimul mesaj 03 Iunie 2010, 11:40:05
de către @biss
“The Vatican – Is It a Topic that Should Be Discussed?” Ronin 2 627 Ultimul mesaj 10 Aprilie 2008, 22:05:48
de către Ronin
Procedeul de construire al farfuriilor zburatoare « 1 2 » Urban 25 5654 Ultimul mesaj 12 Iulie 2009, 16:01:10
de către Shadowman
Concerning the Jesuit Order Ronin 2 1056 Ultimul mesaj 31 Mai 2008, 19:09:52
de către Ronin
Programul Terra Urban 8 1532 Ultimul mesaj 13 Iulie 2010, 17:08:18
de către padme
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 0.93 secunde cu 25 cereri.

Google visited last this page 21 Iulie 2010, 03:23:42