Forum RUFOn
31 Iulie 2010, 23:23:00 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: 1 2 [3]   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: Pădurea Baciu : Între mit și realitate  (Citit de 4705 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
alx
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

Vezi Profilul
« Răspunde #30 : 18 Ianuarie 2010, 22:29:27 »

Ce rost au aceste comentarii,legate de Padurea Baciului,sau de dl.padurar.
Daca nu ai reusit sa intelegi INCA...
Mult mai simplu este sa mergem noi acolo.Eu sunt dispus,sa particip oricand la o expeditie si chiar sa o sponsorizez.Aceasta ar fi o tema serioasa,de discutat.
Si cum crezi ca s-au facut acele filmulete? Sau ai senzatia ca s-au facut stand in fotoliu si neintelegand rostul?Intrebarea care se impune este:Suntem noi,astia care am mai bantuit pe acolo,DISPUSI  sa te acceptam in expeditie? Ca eu unul nu te-as prea lua cu mine,mai ales datorita ”superioritatii” pe care o afisezi...sigur,esti liber sa te duci acolo cand VREI,cu cine VREI...dar dupa cate vad,exista posibilitatea sa te duci in slapi si sa te intorci pantofar...parerea mea!
Memorat

restul e tacere...
ryn
Moderator Global
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW Adresa de mail
« Răspunde #31 : 19 Ianuarie 2010, 03:38:56 »

Of, rea veste! Dumnezeu sa il odihneasca!
Cat despre expeditie la Hoia nu se supara nimeni daca se face organizat. Cum de altfel fiecare e liber sa faca orice ii dicteaza constiinta.
Nu vad nimic rau in a merge de buna voie Cheesy. Numai ca vorba lui alx cred ca ar trebui sa se stabileasca o relatie intre persoanele care merg. Nu ca la noi ar fi o problema sa mergem cu persoane abea cunoscute! Ci mai degraba, si spun asta pe baza unor experiente anterioare, ca nu cumva una dintre persoanele participante cunoscute sau nu, sa puna in pericol pe celelalte. Aici e baiu! Cheesy. Un bun prieten de al meu a dat fuga in padurea asta acum multi ani, cu mushchii umflati pe sub camasa de "panza topita", si a iesit de acolo dupa o noapte de groaza atat de sifonat ca nici acum, la 40 de ani, nici macar in gluma nu mai vrea sa aminteasca de povestea asta. Eu de crezut nu cred o iota din ce spunea! Dar daca patesc si eu la fel din cauza altora? Cheesy-glumesc desigur. As mai merge la Hoia si ... maine daca intelegeti ce spun si singur si noaptea si cu presedintele SUA aaa ba nu cu el ca m-as impiedica tot timpul... cu...oricine!
Memorat

criss
Junior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #32 : 03 Februarie 2010, 21:36:25 »

ALX,multumesc foarte mult.Ca masterand,daca faci asemenea afirmatii,ca nu ma acceptati........atunci,asta este.NU STIU CE MAI CAUT PE ACEST FORUM. va urez succes tuturor
Memorat
alx
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #33 : 03 Februarie 2010, 22:31:01 »

ALX,multumesc foarte mult.Ca masterand,daca faci asemenea afirmatii,ca nu ma acceptati........atunci,asta este.NU STIU CE MAI CAUT PE ACEST FORUM. va urez succes tuturor

2 lucruri de lamurit:
1) masterand este doar un RANG VIRTUAL  pe acest forum...nu ma face sa am 2 sau mai multe perechi de stii tu ce...e un ”grad” care se acorda functie de nr de posturi,si nu dupa calitatea lor... evil
2)
Ce rost au aceste comentarii,legate de Padurea Baciului,sau de dl.padurar.Mult mai simplu este sa mergem noi acolo.Eu sunt dispus,sa particip oricand la o expeditie si chiar sa o sponsorizez.Aceasta ar fi o tema serioasa,de discutat.
am spus-o si o repet,nu mi-a placut nici tonul si nici formularea din acest mesaj!
INSA,asa cum am incheiat mesajul precedent,ceea ce am scris era doar PAREREA MEA!

cam asta e...tu interpretezi cum vrei ceea ce am spus eu...dar iti recomand sa recitesti mesajele cu pricina,si poate imi vei d adreptate...macar putin evil

toate cele bune...alx
Memorat

restul e tacere...
mulder
Observator

Deconectat Deconectat

"I want to believe."

Vezi Profilul
« Răspunde #34 : 22 Martie 2010, 17:22:14 »

Referitor la misterioasa padure Baciu smiley, recomand cartea Fenomenele de la Padurea Hoia-Baciu a lui Adrian Patrut...este foarte atent scrisa si contine o multime de relatari si explicatii ale unora dintre fenomenele petrecute acolo...Foarte buna!
Memorat

Adevarul este dincolo de noi!
queequeg
Observator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #35 : 11 Aprilie 2010, 04:11:21 »

Incep prin a saluta pe toata lumea; e primul meu post! vreau sa raspund mai multor mesaje din acest topic: incep cu cel direct anterior, al lui mulder: cartea respectiva este scrisa dupa revolutie si publicata in 95; cred ca d-l Adrian Patrut ar putea reveni cu informatii mai clare si mai " la zi" ; am cartea respectiva (cu dedicatie de la domnia sa cool) , si totusi o consider destul de neclara, fara cap si coada.
Referitor la copacii strambi din Hoia... anexez pentru ne-clujeni o poza sa vedeti ce si cum (nu ca n-ar ajunge filmul lui alx) :

Poza e facuta mai sus de muzeul satului, pe drumul care urca; EXIF info-ul imaginii ar trebui sa va dea restul de informatii relevante. Daca intereseaza, pot posta si poze "mai ciudate" facute de mine acolo; unele chiar in ziua cu poza de mai sus.
Cred si eu ca padurea asta "stramba" te impresioneaza cumva, mai ales daca esti - in momentul plimbarii prin ea - intr-o stare psihica potrivita pentru asta.
Merg destul de des prin acea padure, iar pana in urma cu doi - trei ani faceam pe acolo si ture cu bicicleta... si nu am vazut niciodata ceva ciudat CU OCHIUL LIBER. Intr-adevar, am facut poze mai ciudate pe acolo, dar nu pot exclude eroarea umana si nici pe cea a  tehnicii foto.

queequeg
« Ultima modificare: 11 Aprilie 2010, 04:19:31 de către queequeg » Memorat
spooky
Administrator
Senior
*
Deconectat Deconectat

The mind has no firewall.

spooky@rufon.org spookypd
Vezi Profilul WWW Adresa de mail
« Răspunde #36 : 26 Iulie 2010, 23:27:10 »

Padurea Baciu revine...

http://www.antena3.ro/life-show/bizar/padurea-hoia-baciu-de-langa-cluj-centrul-fenomenelor-paranormale_104339.html

un interviu cu Florin Gheorghita...

[... no comment ...]
Memorat

Paul Dorneanu
Presedinte Romanian UFOnetwork
Tel: +40-722-643640
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

InfoCon.ro - Informatiile care Conteaza
Pagini: 1 2 [3]   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
OZN - Ipocrizia puterii maya 5 1202 Ultimul mesaj 08 Noiembrie 2006, 20:58:06
de către Dreamy
TOP 300 filme si documentare netraduse inca « 1 2 3 » FreeYourMind 36 20371 Ultimul mesaj 25 Iulie 2010, 20:08:19
de către OzN_HunteR
Departamentul zero « 1 2 ... 10 11 » Flight33 152 32024 Ultimul mesaj 11 Aprilie 2010, 15:09:02
de către Nox
Masoneria si satanismul « 1 2 3 4 » Max C. 52 6807 Ultimul mesaj 11 Iulie 2008, 12:27:13
de către Ronin
Violenta in desenele animate si efectele acesteia asupra copiilor « 1 2 » Alethia_Spitz 28 3619 Ultimul mesaj 13 Octombrie 2007, 02:41:40
de către dedeiu
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 1.213 secunde cu 25 cereri.

Google visited last this page 27 Iulie 2010, 18:35:51