Forum RUFOn
31 Iulie 2010, 23:42:32 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: 1 2 3 [4]   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: Documentar: Deceptia Obama, de Alex Jones  (Citit de 6198 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Tileanu
Junior

Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

Vezi Profilul
« Răspunde #45 : 01 Septembrie 2009, 00:35:16 »

stefy, dar ideea in sine de ufologie si ce se mai discuta pe aici intra in antiteza cu dogma religioasa (ortodoxa). Cum se impac astea doua in capul tau? teoretic ar trebui sa se excluda.
Cat despre Obama, nu e vorba de rasism. E vorba de o stare de fapt, usor perceptibila atunci cand faci unele asocieri la nivel business-politic. De la JFK incoa', america nu a mai avut un presedinte "nesupus" pt. ca asasinatul public a avut un efect de luare aminte pentru urmatorii candidati care ar fi incercat sa nu asculte directivele "baietilor veseli" Cheesy
Memorat

2 + 2 = 5
Sirius13
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #46 : 01 Septembrie 2009, 00:40:06 »

una pentru crestini :

http://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs

asta ii intereseaza mai mult.
« Ultima modificare: 01 Septembrie 2009, 00:45:56 de către Sirius13 » Memorat

Most people think great God will come from the skies,take away everything and make everybody feel high.But if you know what life is worth,you will look for yours on earth. Bob Marley
http://video.google.com/videoplay?docid=6898983724739063805
Stefy1994
Junior

Deconectat Deconectat

Sexul: Femeie

Nothing happens without a reason.

stefy_stefy_1994
Vezi Profilul
« Răspunde #47 : 01 Septembrie 2009, 12:39:24 »

Stii ceva,Sirius???Sper din tot sufletul sa cada o bomba atomica deasupra orasului tau!!!Cica daca n-am vazut documentarul n-am ce posta pe forum...MACAR AM AVUT ''BUNUL SIMT''SA CITESC INFORMATIILE DESPRE DOCUMENTAR!Dumnezeu fie cu voi toti.

p.s.:Draga Sirius,obeyama are un nume,da?HuhHuh?Barack Obama este numele lui.
Memorat

Friendship is the greatest treasure
Stefy1994
Junior

Deconectat Deconectat

stefy_stefy_1994
Vezi Profilul
« Răspunde #48 : 01 Septembrie 2009, 12:44:38 »

Tileanu,intr-un fel ai dreptate.Dar totusi,ce presedinte-i ala care e ''supus''?Ala nu-i presedinte.Eu daca as fi presedinte,as pune poporul pe primul loc,si as ignora total directivele ''baietilor veseli''.Cu riscul de a fi ucisa Wink Dar din pacate nu toti gandesc asa.Dumnezeu fie cu voi toti.
Memorat

Fr0styan
ǝʇɐʇıuɹǝʇǝ uı ɐʇɐ1ıxǝ ǝɹɐoɹǝ o ǝʇsǝ 1nɹɐʌǝpɐ
Senior

Deconectat Deconectat

Can I axe you a question?

pgl_frosty
Vezi Profilul
« Răspunde #49 : 01 Septembrie 2009, 13:36:29 »

Stii ceva,Sirius???Sper din tot sufletul sa cada o bomba atomica deasupra orasului tau!!!Cica daca n-am vazut documentarul n-am ce posta pe forum...MACAR AM AVUT ''BUNUL SIMT''SA CITESC INFORMATIILE DESPRE DOCUMENTAR!Dumnezeu fie cu voi toti.

Barack Hussein Obama II
Memorat

The bizarre myths of modern academic physics are pretended knowledge.
Sirius13
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #50 : 01 Septembrie 2009, 21:22:08 »

Am ingrosat cu rosu efectele crestinismului acut asupra unei minti tinere.

Draga mea, daca esti incapabila sa postezi decent pe un forum ar trebui sa te rezumi la MIrc.

Cat despre reactia ta de crestin transpirat, ti`as aminti ca te asteapta cineva acolo jos sa te arda in tuci pentru eternitate.  

cheesy cheesy cheesy multa pace si iubire ! desi iti plac bombele.
« Ultima modificare: 01 Septembrie 2009, 21:32:33 de către Sirius13 » Memorat

Most people think great God will come from the skies,take away everything and make everybody feel high.But if you know what life is worth,you will look for yours on earth. Bob Marley
http://video.google.com/videoplay?docid=6898983724739063805
Stefy1994
Junior

Deconectat Deconectat

stefy_stefy_1994
Vezi Profilul
« Răspunde #51 : 01 Septembrie 2009, 23:00:00 »

La inceput,am postat decent,dar e imposibil sa-si pastreze cineva calmul cand vede atata rasism-si la adresa cui.A,si sa stii ca nu pe mine ma asteapta ''cineva acolo jos sa ma arda in tuci pentru eternitate'',ci pe cei rasisti si care cauta nod in papura tuturor oamenilor...Asa ca...ciocu'mic,Sirius.
Memorat

dacian
Junior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #52 : 01 Septembrie 2009, 23:21:06 »

Ce de discutii crestinesti pe acest topic 
Memorat
Stefy1994
Junior

Deconectat Deconectat

stefy_stefy_1994
Vezi Profilul
« Răspunde #53 : 01 Septembrie 2009, 23:27:15 »

Daca Sirius il ironizeaza in continuare pe Obama...si ma ironizeaza si pe mine...problema lui.Eu mi-am sustinut punctul de vedere asa cum am stiut.Asa ca...Sorry daca am suparat pe cineva cu discutiile crestinesti si ''indecente'',cum probabil ar zice Sirius.Wink
Memorat

StarDust
Moderator Global
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #54 : 02 Septembrie 2009, 00:02:15 »

Reveniti va rog la subiect! (in special Stefy1994) Multumesc!
« Ultima modificare: 02 Septembrie 2009, 00:17:03 de către StarDust » Memorat

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16.
padme
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #55 : 02 Septembrie 2009, 10:18:30 »

stefy, dar ideea in sine de ufologie si ce se mai discuta pe aici intra in antiteza cu dogma religioasa (ortodoxa).

antiteza ca antiteza, da' anatema ne omoara! Smiley)))))))
Memorat
padme
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #56 : 02 Septembrie 2009, 10:36:15 »

stefy, eu vad ca tu de fapt nu prea ai argumente pt aceasta discutie, care nu este despre culoarea pielii, in schimb te legi de acest aspect ca ultima... resursa in apararea lui obama. tu ai citit, dar cu atentie, ce a scris tileanu? ce e aia "intr-un fel ai dreptate"? in afara de jfk, lincoln, tot asa a crezut ca detine puterea absoluta si stim cu totii ce s-a intamplat. chestia aia ca "ai ignora total directivele baietilor veseli" nu prea tine sti stii de ce? pt ca acolo, ajungi datorita lor, asta e ca si cum ti-ai vinde sufletul diavolului-aceasta sintagma banuiesc ca ti-e cunoscuta Smiley)))- deci, stii dinainte ce ai de facut!

« Ultima modificare: 02 Septembrie 2009, 10:38:32 de către padme » Memorat
darksid3
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #57 : 02 Septembrie 2009, 10:41:25 »

Foarte rar se intampla sa ajunga cineva intr-o pozitie cheie si care sa nu faca parte din "sistem". La presedintii americani nu stiu daca s-a intamplat asta pana acum. Mi-e greu sa cred....oricum nu-s decat niste marionete si politica e un teatru in spatele caruia se trag adevaratele "sfori".
Memorat

Miturile in care credem au tendinta de a deveni realitate
Florin Croitoru
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW Adresa de mail
« Răspunde #58 : 03 Februarie 2010, 20:53:17 »

Obama a promis multe,dar nu s-a ținut de promisiuni. Are cum s-ar zice papagal, adică știe să vorbească frumos ,sigur pe el. E un om fără caracter mai bine zis cu unul duplicitar.A promis pacea dar a continuat războiul chiar suplimentînd numărul de militari.A promis că închide lagărul de la Guantanamo și că arestații de acolo vor fi judecați.Nu s-a întîmplat așa ceva. Despre torturile de acolo nu se mai vorbește prin presă. Subiectul a devenit parcă tabu. Pe scurt e un tip care nu mai prezintă încredere. Culmea ironiei este că acest personaj a primit premiul Nobel pentru pace în timp ce el escalada războiul.
Memorat

Florin Croitoru
Pagini: 1 2 3 [4]   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
Originea Societatilor Secrete (OSS). « 1 2 » Ronin 17 4804 Ultimul mesaj 03 Iunie 2010, 11:40:05
de către @biss
“The Vatican – Is It a Topic that Should Be Discussed?” Ronin 2 627 Ultimul mesaj 10 Aprilie 2008, 22:05:48
de către Ronin
Sunteti pregatiti? « 1 2 ... 9 10 » Arckadii 135 26261 Ultimul mesaj 11 Iunie 2010, 20:41:10
de către adrian75
Templierii si Iezuitii in politica bancara mondiala !!! Ronin 0 676 Ultimul mesaj 04 Mai 2008, 00:16:05
de către Ronin
Agenda OZN a guvernului din umbra Urban 7 1287 Ultimul mesaj 17 Iunie 2010, 17:17:00
de către Xanadron
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 0.656 secunde cu 24 cereri.

Google visited last this page 19 Iulie 2010, 22:12:15