Forum RUFOn
31 Iulie 2010, 23:48:55 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: 1 [2]   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: DACIA-TRACIA si 666-VIATA  (Citit de 5163 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Zammolxe
Ra
Junior

Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

Sunt mandru sa fiu OM !

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #15 : 11 Martie 2009, 15:04:27 »

Iată ce simboliza numărul 666 la daci, potrivit unui articol din numărul 4/2003 al revistei Dacia Magazin.

,,Sfătuitorul lui Burebista, Marele Preot Deceneu, i-a instruit pe traci să trăiască în conformitate cu
legile naturii cunoscute ca „Legile Belagine”. Se pare că în timpul lui Burebista s-a decis ca anul I să fie anul când s-au născut cei doi Zamolxis, 713 î.d. Hr..
Trebuie notat că anul reformelor politico-religioase 666 apare pe tot felul de inscripții de pe tot teritoriul pelasgic, ca SSS (6,6,6) sau CCC (C-grecesc) ori VIVIVI (6-latin).
Este interesant de observat cum această cifră apare în rugăciunea unei femei gete, Zamolxiene, găsită pe o placă de marmoră la Tomis, conținând și un acrostih dovedind încă o dată marele rafinament atins de geto-daci.

AYRELIA BENERIA SYM FORO SYN DIO SYN ZE SASE TRI KAI TETHI GATRI AYRIS NONAM NIASCHARIAN

STRĂLUCITOARE CURATĂ MĂREAȚA DOAMNĂ SUNT CREDINCIOASĂ SUNT CU TREI DE ȘASE DAR ATÂT TE ROG CÂNDVA SĂ MĂ AJUȚI SĂ RENASC

Citind doar primele litere în acrostih avem formația ABT SSS KAN: „Cu 666, de ani” acesta fiind semnul la care se închinau cei întorși la adevărata religie, semn ce se purta pe mâna dreaptă sau pe frunte.''

Da intradevar , asta e una din rugaciunile femeii dace.
Orcum chiar si asa , asta nu explica de unde stiau dacii ca 666 reprezinta viata/carbonul, la vremea respectiva nimeni nu stia de carbon si din ce e compus el(asta facand referire la 6 protoni, 6 neutroni si 6 electroni)
Memorat

O minte deschisa si fara secrete e asemenea unui castel cu portile larg deschise si santinelele adormite !

NOI NU MOSTENIM PAMANTUL DE LA STRABUNI , IL IMPRUMUTAM DE LA COPII !
Nox
Moderator Global
Senior
*
Conectat Conectat

Explore. Observe. Be here now.

bluemoon852004
Vezi Profilul
« Răspunde #16 : 12 Martie 2009, 01:06:26 »

Osho, esti un/o adevarat(a) spammer. Ma intreb oare, daca tu si ceilalti, care postati (copy-paste) mesaje kilometrice, intelegeti ce este un forum, si mai ales ACEST FORUM, prin natura si destinatia acestuia.
Memorat

Nu tot ce zboară și este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

Romanian UFOpedia: prima enciclopedie OZN din România - un proiect al RUFOn
Osho
Junior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #17 : 12 Martie 2009, 12:12:24 »

Osho, esti un/o adevarat(a) spammer. Ma intreb oare, daca tu si ceilalti, care postati (copy-paste) mesaje kilometrice, intelegeti ce este un forum, si mai ales ACEST FORUM, prin natura si destinatia acestuia.

Aveti  perfecta dreptate, am fost off-topic cand am raspuns la intrebarea cuiva-apa sau carbuni-, referindu-se, desigur la legaturile C-C din mediul si alcatuirea noastra;am considerat ca e mai corect ca raspunsul sa fie dintr-o sursa stiintifica, corecta si avizata,daca omul a intrebat stiu ca are dreptul la un raspuns...
Acum vreau si eu sa va adresez o intrebare care are evident o legatura cu subiectul, legatura ce va rezulta din raspunsul dvs.(raspuns pe care stramosii il stiau, si ni l-au transmis si noua...Cind Schliemann, sapind in ruinile vechii troia, a scos la lumina obiecte cu ornamente ciudate si "fara sens", el de fapt scotea la lumina, reinviind traditia pelasgica carpato-dunareana  a celor mai vechi arieni, simboluri vechi de peste 50 de secole, despre care si N. Densusianu aminteste in 1884 in a sa "Dacia Preistorica"...)
Asadar intrebarea:Ce se intampla cu aceste legaturi C-C in interiorul omului (care sunt circumstantele ? )  si prin care  simboluri ne-au fost transmise aceste informatii? Cine a interpretat simbolul respectiv ca ilustrand evolutia in acest mod?
Chiar daca dati copy-paste, raspunsul merita !!
Memorat
Zammolxe
Ra
Junior

Deconectat Deconectat

Sunt mandru sa fiu OM !

« Răspunde #18 : 12 Martie 2009, 18:58:17 »

Aveti  perfecta dreptate, am fost off-topic cand am raspuns la intrebarea cuiva-apa sau carbuni-, referindu-se, desigur la legaturile C-C din mediul si alcatuirea noastra;am considerat ca e mai corect ca raspunsul sa fie dintr-o sursa stiintifica, corecta si avizata,daca omul a intrebat stiu ca are dreptul la un raspuns...
Acum vreau si eu sa va adresez o intrebare care are evident o legatura cu subiectul, legatura ce va rezulta din raspunsul dvs.(raspuns pe care stramosii il stiau, si ni l-au transmis si noua...Cind Schliemann, sapind in ruinile vechii troia, a scos la lumina obiecte cu ornamente ciudate si "fara sens", el de fapt scotea la lumina, reinviind traditia pelasgica carpato-dunareana  a celor mai vechi arieni, simboluri vechi de peste 50 de secole, despre care si N. Densusianu aminteste in 1884 in a sa "Dacia Preistorica"...)
Asadar intrebarea:Ce se intampla cu aceste legaturi C-C in interiorul omului (care sunt circumstantele ? )  si prin care  simboluri ne-au fost transmise aceste informatii? Cine a interpretat simbolul respectiv ca ilustrand evolutia in acest mod?
Chiar daca dati copy-paste, raspunsul merita !!

Ai din intamplare un link cu imagini de la acele sapaturi arheologice?
Memorat

O minte deschisa si fara secrete e asemenea unui castel cu portile larg deschise si santinelele adormite !

NOI NU MOSTENIM PAMANTUL DE LA STRABUNI , IL IMPRUMUTAM DE LA COPII !
9abriel
Observator

Deconectat Deconectat

« Răspunde #19 : 10 Iulie 2009, 13:54:48 »

inseamna ca Piturca (fostul antrenor al nationalei de fotbal care are numarul 666 la masina) este un sfant.
Memorat
Quicksilver
Question everything
Senior

Deconectat Deconectat

Ignoranta doare ...

Vezi Profilul
« Răspunde #20 : 07 Februarie 2010, 17:09:40 »

de ce oare s-a atribuit numarul 666 bestiei?

Din acelasi motiv pentru care s-au ars pe rug oamenii de stiinta din evul mediu ... Cica ii aruncau in lac cu un bolovan de gat; daca erau vrajitori sau demoni, pluteau. Daca erau curati se duceau la fund .... Morala? You decide ... Dar cred ca stiati deja povestea ... 
Memorat

"Beware of the bearers of
FALSE gifts and their
BROKEN PROMISES.
Much PAIN but still Time.
There is GOOD out there.
We OPpose DECEPTION
conduit CLOSING
(BELL SOUND)"
Cautatorul
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #21 : 07 Februarie 2010, 18:02:13 »

Cica ii aruncau in lac cu un bolovan de gat; daca erau vrajitori sau demoni, pluteau. Daca erau curati se duceau la fund ....

Pe principiul reclamei cu "Batman-Batman":

<a href="http://www.youtube.com/v/hYpK8y0l1ho" target="_blank">http://www.youtube.com/v/hYpK8y0l1ho</a>

grin
« Ultima modificare: 07 Februarie 2010, 18:05:39 de către Cautatorul » Memorat
Florin Croitoru
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW Adresa de mail
« Răspunde #22 : 08 Februarie 2010, 11:08:02 »

Adelin, crucea este un simbol creștin după cîte știu eu. Cruci au fost și înainte de creștinism, dar nu ca simbol. Dacă e făcută o cruce undeva ca însemn nu înseamnă că e simbol. Crucea frîntă, svastica, poate să fi fost și simbol cu mult înainte de creștinism.
Eu nu știu unde se vede că a fost crucea simbol la daci înainte de creștinism.Pietre de mormînt cu cruci s-au găsit în Dobrogea, datate  sec 3, sec 4, și un inel(vezi poza) cu cruce și text scurt la Apahida lîngă Cluj. E datat sec 4 e n.
D-le Zammolxe, mi se pare caraghios să afirme cineva că 666 la daci era în legătură cu protonii și neutronii carbonului. În primul rînd nu puteți dovedi că dacii aveau numărul 666 ca pe ceva sfînt, special. Că aveau ceva cu 6 pot dovedi eu. Cred că nu aveau săptămînă ci șesămînă, adică un ciclu de 6 zile.Un ciclu mai mare era de 36 de zile iar unul și mai mare de 360 de zile, exact cît avea și anul din Orient ; 360 plus 5. De aceea cercul are și acum 360 de grade. Mi-am dat seama de asta dintr-o placă de plumb dacică, al cărui text nu îl pricep , dar placa are pe margine 36 de buline.Plăcile erau date cu car.Cînd se dă cu o cîrpă pe deasupra varul se ia de pe litere și acestea se văd foarte bine pe fond alb. În fiecare zi se înnegrea cîte o bulină cu funingine de pe ceaun sau de pe pirostrie. După 36 de zile fie se spăla placa fie bulinele erau albite, cîte una pe zi,  cu var.
Aurelia Beneria etc.(textul de la Tomis) nu știm ce este. Textul despărțit așa nu este în vreo limbă, așa că nu se poate afirma că este o rugăciune.
Nu răspund celor care la acest subiect bat cîmpii despre carbon, protoni, omuleți pe bază de silicu.

* R039_jpg.jpg (25.23 KB, 600x574 - văzut 51 ori.)

* apahida.jpg (4.76 KB, 256x199 - văzut 40 ori.)

Memorat

Florin Croitoru
padme
Senior

Deconectat Deconectat

Sexul: Femeie

Vezi Profilul
« Răspunde #23 : 08 Februarie 2010, 12:41:09 »

Aurelia Beneria etc.(textul de la Tomis) nu știm ce este. Textul despărțit așa nu este în vreo limbă, așa că nu se poate afirma că este o rugăciune.

Care text? Cel denumit "rugaciunea femeii dace" cumva? Pt ca eu l-am gasit pe un site de dacologie?!
Si am gasit un articol despre lucrarea lui Densusianu referitor la simbolistica pelsagilor unde apar toate simbolurile, crucea, tau, spirala, svastica, etc. cu explicatiile aferente, din pacate nu-l pot posta pt ca nu-mi copiaza si imaginile. Deci, exista sau nu simbolistica daca? pt ca nu mai inteleg nimic!

« Ultima modificare: 08 Februarie 2010, 12:49:46 de către padme » Memorat
Nox
Moderator Global
Senior
*
Conectat Conectat

Explore. Observe. Be here now.

bluemoon852004
Vezi Profilul
« Răspunde #24 : 08 Februarie 2010, 17:44:13 »

Ankh-ul (egipt) precede crucea creștină (unii zic că simbolul creștinismului sunt cei doi pești și nu crucea) și în funcție de surse se crede că simboliza reproducerea sau viața veșnică fiind cunoscut ca și cheia vieții. Simbolul a fost adoptat de creștinism și este cunoscut ca crux ansata (crucea cu mâner).

* ankh1.jpg (1.14 KB, 83x132 - văzut 211 ori.)

* crux-ansata.jpg (1.06 KB, 102x114 - văzut 209 ori.)

Software Used:ACD Systems Digital Imaging  

* Ankh.jpg (5.3 KB, 80x146 - văzut 206 ori.)
Software Used:ACD Systems Digital Imaging  

« Ultima modificare: 08 Februarie 2010, 17:45:22 de către Nox » Memorat

Nu tot ce zboară și este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

Romanian UFOpedia: prima enciclopedie OZN din România - un proiect al RUFOn
Florin Croitoru
Senior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #25 : 29 Aprilie 2010, 20:14:26 »

Văd că bateți cîmpii eficient.Osho, tu mai știi care e subiectul?
Moderatori nu sînt pe aici să șteargă tot ce este pe lîngă subiect?
Subiectul este simbolul 666.
Afirm că asta este o prostie și că poate simboliza orice îți trece prin cap. Nu e nici o dovadă că a existat așa ceva la daci. De unde scoateți asemenea gărgăuni? Placa de marmură de la Tomis aceea cu text nu spune nimic în acest sens. A fost și asta transcrisă aiurea de Adrian Bucurescu și cohorte de zăbăugi ca și el îl citează fără să fi văzut acea placă.

Unde o fi văzut Bucurescu AURELIA BENERIA.....etc?

* placa marmura.jpg (50.92 KB, 512x354 - văzut 34 ori.)

Memorat

Florin Croitoru
Florin Croitoru
Senior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #26 : 29 Aprilie 2010, 20:31:08 »

așa este,Nox.Cruci au fost și înainte de creștinism, nu peste tot, e adevărat, dar au fost.
Am pus poza plăcii de marmură de la Tomis despre care mulți scriu pe net fără să o fi văzut. Eu am privit-o aproape o jumătate de ceas dar nu am văzut nici AURELIA BENERIA  etc și nici 666.
Dacă cineva vede așa ceva pe placă rog să mă corecteze.
Memorat

Florin Croitoru
calator astral
Moderated
Senior

Deconectat Deconectat

www.youtube.com/octogonarul

« Răspunde #27 : 29 Aprilie 2010, 22:04:09 »

acum descopar acest topic, cunosc bine subiectul.
Îmi permit deci sa va raspund si sa aveti un raspuns la aceste întrebari justificate.
Este vorba de celebrul ACROSTIH 666, un vechi text grec care atribuie Dacilor paternitatea Rugaciunii 666, o descriu ca fiind Baza sistemului de ascensiune Spirituala a Initierii dacilor, textul respectiv dovedeste inca o data marele rafinament spiritual si ezoteric atins de geto-daci. Se pare ca "formula magica " era un mesaj direct adresat Creatorului.
Putem deslusi caracterele urmatoare (aveti semnificatia ezoterica) :
A*YRELIA- STRALUCITOARE
B*ENERIA -CURATA
S*YM FORO -MAREATA DOAMNA
S*YN DIO -SUNT CREDINCIOASA
S*YN ZE SASE- TRI SUNT CU TREI DE SASE
K*AI TETHI GATRI -DAR ATAT TE ROG
A*YRIS NONAM -CANDVA SA MA AJUTI
N*IASCHARIAN -SA RENASC

Dar citind pe vertical, primele litere apare ,,AB SSS K-AN" : ,,Cu 666, de ani" aceste fiind semnul la care se inchinau "cei intorsi la adevarata religie", semn ce se purta pe mana dreapta sau pe frunte.
Uitati o explicatie data de Mitologia Dacilor:Numarul - 666- pe pamant este inversul (in oglinda) al numarului -999- in Cer, (al 9-lea Cer) , un simbol al LUMINII. Numarul 9 este simbolul (Tatalui din Cer), iar 6, al Fiului (de pe Pamant)!sau al sufletului care prin iluminare se releaga de Tatal Ceresc!(SPIRITUL CREATOR INFINIT IN MANIFESTARE)
Adevarul e ca 666 e considerat un Numar Magic In Antichitate.
In ezoterism, numerele ce simbolizeaza "LUMINI CE ARD CONTINUU" sunt 6, 9, 6, 3, 6. Aceste numere reprezinta INCEPUTUL, SFARSITUL si ESENTA TIMPULUI.

In Astrologia Esoterica, numarul 6, este simbolul spatiului.
*6 -este numarul FORMEI si MANIFESTARII.
-este numarul celei de-a 6-a RAZE, reprezentand DEVOTAMENTUL, IDEALISMUL, CULOAREA INDIGO, ARHANGHELUL URIEL.

666- mai reprezinta si PROVOCAREA SCHIMBARII/REVOLUTIA SPIRITUALA

*69 reprezinta ECHILIBRUL SPIRIT -9-, MATERIE -6-
*9 este numarul simbolic al INITIERII.
666- <este fara indoiala un NUMAR MAGIC IN ANTICHITATE:
PENTRU DECODAREA SEMNIFICATIEI NUMARULUI 666 SUNT NECESARE CUNOSTIINTE VASTE.
Mai adaug unele informatii pentru celor ce le plac matematicile :
numar baza 10 : 666
baza 2 : 1010011010
baza 3 : 220200
baza 4 : 22122
baza 6 : 3030
baza 13 : 3c3

3 cifre, 12 divizori
1 2 3 6 9 18
333 222 111 74 37
666

De aici se poate observa simetria conica din punctul extingibil al asezarii numerelor pe spirala diandra.
Se poate presupune ca numarul 666 verifica ecuatiile Onicescu, astfel ca poate fi definit la punct de sprijin pentru vectorii spatiului tridimensional si punct de intoarcere pentru cel in 4 dimensiuni.
Sau, altfel spus, acest numar are legatura directa cu spatiul-timp-energie-om si Creatie!

(rezumat din lucrarea de doctorat a matematicianului Octav Onicescu, sustinuta in Italia, privind geometria diferentiala legata de teoria relativitatii)
Memorat

filme foarte interesante aici :
http://www.youtube.com/user/octogonarul#g/f
"Oricine se proclamă pe sine însuși judecător în Câmpul Adevărului și al Cunoașterii este un naufragiat de care râd Zeii."
Albert Einstein
Pagini: 1 [2]   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
Procedeul de construire al farfuriilor zburatoare « 1 2 » Urban 25 5655 Ultimul mesaj 12 Iulie 2009, 16:01:10
de către Shadowman
Templierii si Iezuitii in politica bancara mondiala !!! Ronin 0 676 Ultimul mesaj 04 Mai 2008, 00:16:05
de către Ronin
Superclasa Urban 0 661 Ultimul mesaj 20 Mai 2008, 03:50:34
de către Urban
Ce ne asteapta oare? « 1 2 3 » sorinede 43 5299 Ultimul mesaj 26 Mai 2009, 21:50:23
de către Seraphim
Disparitii/aparitii misterioase... « 1 2 3 » romulus 44 8872 Ultimul mesaj 08 Decembrie 2008, 21:43:18
de către romulus
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 1.299 secunde cu 43 cereri.

Google visited last this page 21 Iulie 2010, 16:39:12