Forum RUFOn
04 Septembrie 2010, 01:09:12 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: 1 ... 3 4 5 6 [7] 8 9   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: Munții Bucegi și ciudățeniile semnalate în zonă...  (Citit de 22616 ori)
0 Utilizatori și 2 Vizitatori pe acest subiect.
calator astral
Moderated
Senior

Conectat Conectat

Sexul: Bărbat

www.youtube.com/octogonarul

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #90 : 30 Iulie 2010, 20:56:02 »

buna spooky:)) nu, bineînteles ar fi util si instructiv de adaugat pe marginea acestei liste exhaustive : piticii si uriasii, pleiadieni si reptilieni, cenusii si gri, hibrizi, fantome si spectre, zmei si cosînzene diabolice, orburi si droane extra/intra-terestre, nave spatiale si alte obiecte zburatoare semi-organice de înalta tehnologie, intrari spre Lumea Subterana sau Tuneluri spre alte continente, statii de emisie-receptie extraterestre si militare...plus Baze secrete de antrenament si actiune pt paranormali (inclusiv copii,de la crese pîn' la scoli)
Ar trebui popularizate aceste ciudatenii din Bucegi, inclusiv unele notiuni de paleoastronomie si arheologie ante-diluviene, cum ar fi Atlantii, de exemplu.
mersi spook.
Memorat

StarDust
Moderator Global
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #91 : 30 Iulie 2010, 23:57:18 »

buna spooky:)) nu, bineînteles ar fi util si instructiv de adaugat pe marginea acestei liste exhaustive : piticii si uriasii, pleiadieni si reptilieni, cenusii si gri, hibrizi, fantome si spectre, zmei si cosînzene diabolice, orburi si droane extra/intra-terestre, nave spatiale si alte obiecte zburatoare semi-organice de înalta tehnologie, intrari spre Lumea Subterana sau Tuneluri spre alte continente, statii de emisie-receptie extraterestre si militare...plus Baze secrete de antrenament si actiune pt paranormali (inclusiv copii,de la crese pîn' la scoli)
Ar trebui popularizate aceste ciudatenii din Bucegi, inclusiv unele notiuni de paleoastronomie si arheologie ante-diluviene, cum ar fi Atlantii, de exemplu.
mersi spook.

Ai ceva argumente cat de cat concrete legate de subiect? Daca nu... propun BAN! Eu unul m-am saturat de circul care-l faci pe forum.

elicopterul israelian a fost doborît de entitati extraterestre în zona Tarîmul Craiului - Gura de Rai, aici s-au observat anomalii geo-magnetice si vortexuri electromagnetice, inclusiv porti spatio-temporale (sau intrari spre alte Universuri paralele).

P.S. Tipul asta de postare e exact genul la care multa lume "pune botu"? Chiar tu imi spuneai asta pe chat-ul RUFOn... Ce ar fi sa iti expui aici adevaratele pareri si sa nu ne mai tinem de postari puse in anumite scopuri? Asta ca sa nu spun mai multe...
Sau, ai vre-o dovada cat de cat care sa iti justifice spusele(sau ceea ce ai scris)?
« Ultima modificare: 31 Iulie 2010, 00:35:18 de către StarDust » Memorat

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16.
Rayden
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #92 : 01 August 2010, 11:41:46 »

Prima imagine provine de pe website-ul indicat de Cautatorul iar a doua este un zoom facut de mine...la o privire mai atenta se observa in zona incercuita cu rosu o formatiune regulata care ma indoiesc ca ar fi chiar atat de naturala. Imaginea de pe Google e realizata la data de 20 Iulie 2010, adica relativ recent...sa fie acea formatiune cauza "antrenamentelor" ...?

am putea sa punem la cale o mica expeditie sa vedem ..ce e cu formatiunea aia..daca e adevarata sau...nu..
presupun ca nu a fost nimeni prin zona respectiva, sau cel putin nu inca..
voi, cei care mergeti mai des prin bucegi, alte ciudatenii ati mai vazut?  afro

cheers,
rayden
Memorat

If I'm older than time and I'm everlasting, who am I ?
bechamro1
Observator

Deconectat Deconectat

« Răspunde #93 : 01 August 2010, 11:56:37 »

Eu sunt pentru expeditie. Ma bag
Memorat
john
Junior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #94 : 02 August 2010, 18:12:23 »

mai oameni buni, sunt din zona, cunosc locurile, cunosc oamenii, imi dau seama ca sunteti cam cu vaca....fara sa va jignesc.....ce prostii ati aflat pe la bran si eu nu stiu? sau prin bucegi....normal ca oamenii nu stau de vorba cu voi....ce om normal din zona si-ar pierde vremea vorbind despre ceva ce nu exista......prin muntii aia umbla multa multa lume, montaniarzi, alpinisti, parapantisti, pescari, vanatori, braconieri, taietori de lemne....sa nu mai vorbim de tiganii care fura lemne....astia umbla pe unde nu te astepti.....nu e loc sa nu fie macar o data vazut de oameni, nici macar zonele cu obiective militare....nu uitati ca in zona se afla mari depozite de tehnica militata, e normal sa nu aibe acces publicul, cei care lucreaza acolo sunt in mare parte locuitori din imprejurimi, un astfel de secret nu poate fi tinut intr-o zona rurala......autorul cartii cu pricina s-a folosit in mod evident de tehnici de manipulare, tehnici invechite care sunt folosite si acum de unele firme de publicitate......daca printre voi se afla unul cu o minima pregatire in jurnalism macar poate observa asta cu usurinta....ce cautau militarii israelieni in zona?....e simplu, aici se fac mereu exercitii militare, la care participa efective din multe tari, e normal ca un loc cu asa relief si salbaticie sa fie folosit de fortele armate pentru antrenament (exemplu Cheile Rsnoavei)......asa ca ....desteptarea......ori sunteti dusi ori visati sf uri....
Memorat
john
Junior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #95 : 02 August 2010, 18:44:51 »

am uitat....zicea careva din voi ca a fost amendat pentru o fotografie facuta nustiu pe unde.....in baza carei legi.....pune te rog o copie a procesului verbal pe forum sa vedem si noi.......poate asa e mai credibil......e valabil si pentru cei care povestesc ce au visat peste noapte sau pentru paranoicii care se simt urmariti de masoni sau extraterestrii.....spuneti chestii fara acoperire.....o poza macar un martor, un nume, e usor sa spui "am auzit de la cineva care a auzit ca bunica lui a auzit......" o asemenea problema nu poate fi tinuta in secret in Romania, vreti tunele....sub brasov sunt o gramada, poate fi dovedit.....sunt folosite de apararea civila unele.....sub codlea una din intrari se afla in subsolul fostului orfelinat.......vreau ceva concret nu baliverne.....hai ca nu e greu, daca e adevarat exista si probe......
Memorat
darksid3
Senior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #96 : 02 August 2010, 18:54:31 »

Niciodata n-a iesit fum fara foc, asta e clar...asta nu inseamna sa luam de bun tot ce se spune.
Acum ca sa fiu in trend, dumneata cum dovedesti ca esti din zona si ca toti alpinistii, braconierii, vanatorii, etc n-au vazut nimic??? Cum dovedesti ca fix din cauza reliefului se fac exercitii militare sau ca sunt depozite de munitie si nu pretexte? Intreb, no offense.
« Ultima modificare: 02 August 2010, 19:02:29 de către darksid3 » Memorat

Miturile in care credem au tendinta de a deveni realitate
Urban
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #97 : 02 August 2010, 20:47:29 »

...mai oameni buni, sunt din zona, cunosc locurile, cunosc oamenii...

In primul rand, bun venit pe Rufon.
In al doilea rand, imi dau seama ca esti relativ tanar...pentru ca daca ai fi citit presa din zona din ultimii 40 de ani ai fi inteles probabil mai multe, oricum, nu tot ce zboara se mananca.
Iti recomand sa iei legatura cu dl. Dumitru Stanica, de profesie geofizician (adica nu mancator de sarmale si emanator de SFuri) si poate te lamureste domnia sa cum sta treaba in zona Brasovului...o a doua persoana ar fi Vasile Rudan, dar momentan are probleme de sanatate, si mai sunt si altii...Evident ca nu suntem buricul Universului noi romanii si nici Romania, dar sunt anumite chestii care depasesc nivelul de intelegere al unui om relativ "normal".
In rest, iti doresc toate cele bune si o seara extraordinara din toate punctele de vedere.
Memorat
bechamro1
Observator

Deconectat Deconectat

« Răspunde #98 : 03 August 2010, 05:59:59 »

John din comentariile tale te cam deranjeaza discutiile astea sau doar mi se pare mie?
Memorat
Luda
Junior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #99 : 03 August 2010, 08:49:50 »

Mie mi se pare ca ion e cel mai realist de pe aici.
Si normal ca il deranjeaza cand sunt unele persoane pe acest forum care...
Citat din mesajul lui: StarDust
P.S. Tipul asta de postare e exact genul la care multa lume "pune botu"? Chiar tu imi spuneai asta pe chat-ul RUFOn... Ce ar fi sa iti expui aici adevaratele pareri si sa nu ne mai tinem de postari puse in anumite scopuri? Asta ca sa nu spun mai multe...
Sau, ai vre-o dovada cat de cat care sa iti justifice spusele(sau ceea ce ai scris)?
Memorat
darksid3
Senior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #100 : 03 August 2010, 09:20:06 »

"Realismul" e relativ....realisti erau si aia care considerau pamantul plat acum cateva sute de ani.
Memorat

john
Junior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #101 : 03 August 2010, 10:23:52 »

dragii mei, nu sunt impotriva discutiilor si nu ma deranjaza tema, ma deranjaza vorbele aruncate de dragul senzationalului, sa facem din orice o conspiratie, un mason, un ozn sau extraterestru. sunt pasionat de fenomene de genul asta altfel nu cautam sa citesc ce e aici si nu intram pe forum. nu sunt chiar asa de tanar dar nici batran, va zic ca doar ca am 2 copii iar cel mare este si el pasionat de oznuri si nfenomene ciudate.
stiu ca exista fenomene interesante in zona brasovului dar in discutiile astea nu sunteti in zona care trebuie. vreti dovezi referitoare la obiectivele militare.....in zona tohan-zarnesti exista o fabrica de armament, in brasov-itreprinderea metrom, uzina 2, celebra uzina R, Nitramonia,I.A R. Ghimbav,etc etc. toate produsele acestor fabrici trebuiesc depozitate undeva, e nevoie de paza, e nevoie de poligoane de incercare, asigurare informativa, unitati de aparare atiaeriana, de interventie antitero (SRI,Jandarmi,vanatori de munte,etc).
nu vi se pare normal ca un depozit de tehnica de lupta sa fie plasat in interiorul unui munte, ce poate fi mai sigur. datorita faptului ca publicul nu are acces liber, s-au creeat o gramada de legende pe seama acestor locuri, fiti siguri ca nu vorbesc sa ma aflu in treaba, cunosc din interior tot ce va zic. cred ca e suficient. oricum ce am spus acum nu e secret. ca sa va dovedesc nu trebuie sa pun poze sau filme, e suficient sa treceti prin zona si se vede cu ochiul liber. nu vreau sa va suparati, departe de mine gandul de a va jigni, dar ati deviat rau de la adevar, probabil unul dintre noi isi testeaza abilitatile de manipulator....
Memorat
john
Junior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #102 : 03 August 2010, 10:37:03 »

am uitat.....vreti sa va dovedesc ca sunt din zona......poate sa va arat buletinul sau certificatul de nastere, sau o sa ziceti ca sunt falsificate special pentru a creea o noua conspiratie sau o sa cautati prin arhive sau ma veti urmari, supraveghea poate ma veti rapi......stati linistiti, sunt obijnuit, am mai spus ca privesc din interiorul problemei nu din afara ca voi, fara suparare... rolleyes
Memorat
Luda
Junior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #103 : 03 August 2010, 10:51:04 »

Ai grija unii sunt SRI pe aici ( JOKE )
Daca esti din zona am inteles ca prin '95-96 se auzeau bubuituri prin munti pe acolo.Stii ceva concret in acest sens?

PS: abtinete in a mai  posta un post dupa altul (double-post) foloseste butonul edit / modifica thx Smiley
« Ultima modificare: 03 August 2010, 10:52:45 de către Luda » Memorat
darksid3
Senior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #104 : 03 August 2010, 10:59:31 »

Senzationalul se face pe poseta Lui Columbeanca sau a lui Pistol. Aici vorbim de altceva. Sunt destui oameni prin Busteni care discuta daca are incredere ca persoana de langa nu-i considera nebuni. Repet: Nu are cum sa iasa fum fara foc. O documentare mai atenta fara filtrul "ridicolului" ar fi indicata.
Sa lasam totusi "alienii" si "ozeneurile" de-o parte. E vorba de cu totul alta sfera de manifestari.

..Cat despre dovezi, oricine ar aduce o poza sau film, ipotetic real, i s-ar spune ca e fals. Deci diferenta intre "real/fals" tot aia e cand ne raportam la barierele mentale.
« Ultima modificare: 03 August 2010, 11:02:27 de către darksid3 » Memorat

Pagini: 1 ... 3 4 5 6 [7] 8 9   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
Tobias si saltul cuantic din 18 septembrie 2007 « 1 2 » loreley 15 2262 Ultimul mesaj 15 Noiembrie 2007, 19:48:48
de către romergan
Tavistock Institute – un secret intunecat. Renovatio 1 945 Ultimul mesaj 16 Noiembrie 2009, 14:11:17
de către @biss
GENIALII ARHITECTI Osho 2 930 Ultimul mesaj 19 August 2010, 23:37:13
de către OzN_HunteR
Procedeul de construire al farfuriilor zburatoare « 1 2 » Urban 25 6002 Ultimul mesaj 12 Iulie 2009, 16:01:10
de către Shadowman
Sunteti pregatiti? « 1 2 ... 9 10 » Arckadii 135 27184 Ultimul mesaj 11 Iunie 2010, 20:41:10
de către adrian75
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 1.137 secunde cu 25 cereri.

Google visited last this page 01 Septembrie 2010, 02:17:49
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot
anything