Mie mi-a dat o mare parte din manuscrise....Ele au fost studiate de cativa tineri care erau alaturi de mine, la Craiova. Ce era interesant, ca atunci cand incepeam un nou capitol de studiu, incepea si el acelasi studiu. Fara sa ne anuntam de acest fapt. Cand ne intalneam, fiecare dintre noi spunea cu ce ne mai ocupam. Era uimitor sa gasim aceleasi rezultate, pe cai total diferite.
Intre Timp, eu m-am retras o perioada lunga, de un an si ceva.
Acum l-am rugat sa studieze materiale cu : Energiile viitorului.
adi
Citat din mesajul lui: Anna din Ieri la 14:38:35
Adipop, daca tot abordezi teme interesante...de ce nu o faci cum trebuie? de ce vorbesti in dodii ca nimeni sa nu priceapa si topicul sa ajunga la cosul de gunoi?
Un lucru care nu trebuie omis e faptul ca unul dintre sustinatorii cei mai importanti ai teoriei lui Densusianu/Miulescu/Diaconu e cel mai bogat roman din toate timpurile- Iosif Constantin Dragan (fondatorul si actionarul majoritar de la Butan gas).
Cartea Daksa-tara zeilor de N.Miulescu a aparut (nu sunt 100% sigura, sa ma corecteze cineva daca gresesc) in engleza in 1976 din bunavointa lui I.C.Dragan stabilit deja la Milano si avand inca de pe atunci afaceri prospere. Cartea este inca disponibila pe amazon.
Acesta este punctul de plecare pentru Tudor Diaconu. Meritul sau deosebit e reprezentat de faptul ca a reusit sa "traduca", mai bine zis sa decodifice, o sumedenie de texte antice ale diferitor popoare care culmea...vorbesc despre daci, casta IO, Zamolxe etc.
=============================
Mosu a dat peste Miulescu, cu dorinta de-a arata acestuia cat este de nepregatit. Dupa o jumatate de ora de dicutii libere, in biblioteca din Pitesti, discutie inregistrata de Mosu pe banda de magnetofon, Miulescu il intraba direct pe Tudor Diaconu, daca intelege ca este prost. Trei zile a stat Mosu beat din acst motiv, dupa care a ascultat banda 24 de ore, continuu...A fost pentru prima data cand si-a dat seama ca este prost de baune. Asta l-a salvat. Avea 42 de ani. I-a telefonat si Miulescu s-a mutat la el la Pitesti. Noua ani l-a prins in Viata pe marele Miulescu. Pentru ca acesta lucra la alt nivel, a fost nevoit sa-si scoata somnul, pe motiv ca pierdea informatii de prima marime, in discutiile pe care le purtau.
Cand a murit Miulescu, Mosu n-a putut sa se duca la inmormantare, ca sa-i ramana alta imagine in creier, aceea a profesorului sau in timp ce-l invata. Meritul Mosului este ca a mers mi departe si-a descoperit acest COD. Este merit in exclusivitate.
Cu multi ani in urma, ma rugam lui DUMNEZEU , sa gasesc oamneni din epicentru ( cum ii numeam eu ), saturandu-ma de semi-pregatiti. Peste 2-3 zile, am plecat cu doi tineri de la firma, sa-l ajut pe Pavel Corut sa-si infiinteze urmatoarea filiala a partidului lui, la Pitesti. Pe durum le-am spus celor doi ca ne vom intalni cu un Om aparte. Nu stiam cu cine si ce face acesta. Simteam. Le-am spus de 3-4 ori acest lucru, fiind si eu surprins de acest fapt.
Dupa conferinta de presa tinuta de pavel, ne-am dus toti 4 la Casa de Cultura din Pitesti. Erau sute de persoane acolo. Unul dintre ei, Mosu, s-a legat de unul din tinerii care erau cu mine si cum era normal, i-am luat apararea. Mosu m-a intrebat cu ce ma ocup. Cu Regia de Reconstructie a tarii, i-am spus simplu si clar. Imediat a aparut in jurul nostru, echipa...M-a intrebat unul dintre ei, care-l seconda pe Mosu de 20 de ani, de cum mi-a venit aceasta idee cu Recontructia a Romaniei.
Era un singur raspuns : acela ca mi-am asumat responsabilitatea aceasta. Acest raspuns a facut ca Mosu, sa ramana nedespartit de mine toti acesti ani.
Cand a venit la Craiova la mine, m-a rugat sa am grija de nepoata lui, pe care o crescuse si care a facut sa se reintoarca la Viata, dupa doua infarcte. Mi-a spus ca s-a intors din morti, pentru acest copil.
Urmatorii ani, am studiat amandoi sistemul Zalmoxian si rolul Neamului nostru in Cultura Mondiala. Fiecare pe calea lui....Cel mai interesant este ca mi-a aratat manuscrise cu decriptari de-ale lui, scrise cu 20-25 de ani inainte, care ma descriau complet si pe mine si pe fiu-meu, Mihai. Mosu in prima clipa in care l-a vazut pe fiu-meu, i-a pus mana pe crestet ( avea 11 ani atunci ) si mi-a spus ca este mult deasupra noastra, ca intelect. N-am vazut o alta persoana in Romania care sa fi avut clarviziune mai mare decat mihai. Poate din acest motiv Dalai Lama l-a invitat in Tibet. Copilul a raspuns atunci ca nu au o filosofie suficient de serioasa, ca sa se duca la ei. Masonii Caldeici au incercat sa-l ia la ei, dorind sa faca parte din cele 300 de persoane care, asa cum zic ei, conduc lumea. Avea 14 ani atunci. El l-a salvat pe Pavel....cand a fost lovit la Targu Mures, cu un aparat psihotronic. Cei de la armata l-au dorit sa lucreze cu ei in domeniul PSI.
Cand discut cu Mosu, prima data ma intreaba de Mihai si mai ales de realizarile lui.
Cand el se va maturiza, vreau sa facem filme soft, avand la baza filosofia Neamului Romanesc. Filosofia bunului simt.... Romanesc, cum m-a corectat copilul cu multi ani in urma. El are propria lui firma de soft si este bunisor.
Am scris cate ceva, adunate de prin gunoaie...
adi