sa rectific, pentru a nu fi inteles gresit.
pe mine nu ma intereseaza dzeu! nu e fenomen zburator neidentificat si nici fenomen paranormal!
nu vreau sa citesc in acel topic toate posturile adventistilor,martorilor si a altor secte care vor sa transforme acel topic in Scoala de Duminica.nu am nimic cu aceste secte, sa-si faca reclama in alta parte,de preferat pe forumurile lor.sa-si etaleze adevarurile lor acolo,nu aici!
atata timp cat faceti legatura intre dzeu si alieni,nu am nimic impotriva.
Pai poate noi nu vedem lucrurile la fel ca tine. Simplu. Nu iti place nu citesti.
Salut
Ark
Nu vreau sa se supere nimeni pe mine,dar sunt inclinat sa-i dau dreptate lui Darkness,pana la urma forumul ar trebui sa trateze subiecte care au legatura cu titlul lui,lasand alte forumuri sa se ocupe de probleme religioase sau de alta natura,stiut fiind faptul ca Biserica nu se prea impaca cu ideea altor civilizatii....astfel ca aparitia a tot mai multe subiecte (pe forum) pe teme religioase ar putea fi interpretata ca o incercare de a ne face sa dam mai putina importanta adevaratelor motive pentru care ne-am inscris pe acest forum...
PS aceste afirmatii sunt facute in NUMELE MEU si nu au nici o legatura cu parerile celorlati membri,pe care NU ii reprezint!
PS2 in continuarea afirmatiei de mai sus,il rog pe Arkadii sa imi spuna(daca doreste) cum putem interpreta afirmatia lui,pe care am citat-o:este o opinie personala sau reprezinta parerea unui grup,cum lasa sa se inteleaga?