Banuiesc ca ai aceeasi parere si despre ipoteza clonării umane. Adevarul e ca in afara de speculatii bazate pe bunul simț comun nu avem altceva la indemână dar sa nu uitam ca acest bun simț comun nu face față la provocari venite din afara sistemului lui de referință terestru.
Într-adevār, cam așa cred cā ar fi și în cazul clonārii.
De fapt, pânā la clonare, am parcurs niște studii privitoare la copiii nāscuți în eprubetā. Deși procesul e
parțial natural, cei ce ies din asemenea embrioni nu sunt, 100%, asemeni celor nāscuți ...in dulcele stil clasic...hahah.
Experții în infoenergeticā afirmā cā în embrionii plasați în eprubetā se încarneazā entitāți inferioare. Ipoteza lor e argumentatā cu o cazuisticā restrânsā, totuși - așadar le iau argumentul cu rezerve.
Faptul totuși rāmâne. La nivel mondial, din toate astfel de concepții au ieșit personalitāți submediocre, sau inclinate spre aspecte negative ale vieții.
Daca ai vrea sa expui cum vezi problema in cazul ipotetic al unor civilizatii non terestre, de forma umanoida si nonumanoida. Umanoida fiindca suntem facuti dupa chipul si asemanarea ( umanoida ) a altora si non-umanoida fiindca si-au mai bagat coada
si altii prin zona .
Multumesc inca o data pt lamuriri.
Hm...depinde, mai intâi, ce-ar fi asemenea civilizații umanoide / nonumanoide.
In ipotezele paleoastronautice nu cred - sunt emanații imaginative ale unei gândiri materialiste (marxism clasic sau neomarxism). Deci, "annunaki" sau alte asemenea reșapāri ale unor mitologii nu inseamnā pentru mine decât inversarea cauzelor cu efectul (efectul prejudecāților contemporane).
Dar, strict abstract vorbind, nu exclud posibilitatea ca, in colțuri depārtate ale galaxiei (ori in alte galaxii) sā existe civilizații cu alte forme / insușiri decât ale noastre. Planetele / stelele / orice alte realitāți cosmice.sunt (in concepțiile esoterice la care mā raliez)
ființe vii (ființe abstracte, entitāți, forme de conștiențā, sau..emanații divine). Deci și in alte galaxii, sub razele altor astre / planete, se pot naște indivizi care vor fi amprentați cu
specificul acelor planete - diferite de ale noastre.
Interesante sunt, in acest sens, constatārile fācute de ocultism asupra "noillor planete" din sistemul nostru - Pluton / Neptun / Uranus. Aceste corpuri cerești (necunoscute anticilor) se manifestā totuși diferit fațā de cele din "releul lunaro-saturnian" (vorba lui Xanadron). Orbitele lor sunt excentrice, iar efectele care le imprimā asupra terranlor sunt la fel de...eratice.
Un curent modern in astrologie (ce a proliferat in SUA) se axeazā pe aceste particularitāți, definind așa - numitele
alien-models .
http://www.energyenhancement.org/ALIEN-ASTROLOGICAL-CONSTRUCTS-SATURNIAN-URANIAN-NEPTUNIAN-PLUTONIAN-ALIEN-POWERS-VESSELS-INSTRUMENTS-Cardinal-Adepts-Fixed-Adepts-Mutable-Adepts=Earth-Adepts-Air-Adepts-Water-Adepts-Fire-Adepts.htmNu-i cel mai bun link, dar e primul ce mi-a venit la îndemânā. Autorul include și pe Saturn in sfera "alien", dar aici e vorba de un entuziasm pripit - Saturn e doar limita normalului.
In rest teoria - deși incompletā și cam prea speculativā - are totuși fundament.
Știu asta pentru cā și eu...hahah...sunt un asemenea "alien - construct" (in sens metaforic, firește).
Și bānuiesc cā unii dintre colegii de forum au tot astfel de particularitāți.