Forum RUFOn
08 Septembrie 2010, 12:15:38 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: 1 [2] 3 4   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: Vaticanul (JJJ) si fenomenul OZN !!!  (Citit de 7770 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Ronin
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #15 : 15 Martie 2009, 15:24:20 »

Eu incercam sa sugerez o analiza a recunoasterii vietii extraterestre de catre Vatican prin faptul ca Observatorul Astronomic al Vaticanului este deservit de ... membrii ai Ordinului Iezuit !

Vezi aceste materiale:

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-siozn-urile.html

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-si-astronomia.html

Redau doar putin:

"Intr-unul dintre aceste articole, Barbato vorbeste despre informatiile pe care le-ar fi primit de la un membru al enigmaticului Serviciu Informativ al Vaticanului, din cadrul Ordinului Iezuit, referitoare la niste observatii legate de o a zecea planeta, care s-ar apropia de sistemul nostru solar, fapt ce ar determina schimbarile de clima la care suntem martori, reactivarea vulcanilor, intensificarea activitatii seismice etc..."

"El spune ca sursa sa, misteriosul personaj de la Vatican, ar lucra in serviciul informativ amintit, in structura  Holy See , si i-ar fi dat nu numai informatii ci si un filmulet cu aceasta planeta, realizat in 1995 de o sonda spatiala numita Siloe, ale carei imagini fusesera transmise unui radio-telescop secret, ascuns intr-o rafinarie din Alaska, administrata de iezuiti.

Ca in filmele SF, sursa i-ar fi vorbit gazetarului italian chiar despre o intalnire de gradul III cu o delegatie extraterestra, petrecuta la Baza Aeriana Muroc, in februarie 1954, la care ar fi participat presedintele american Eisenhower si James Francisc Mc Intyre, episcopul de Los Angeles. Ulterior, Mc Intyre s-ar fi intalnit cu Papa Pius al XII-lea, caruia i-ar fi raportat situatia.

Asa se face ca, in perioada respectiva, acest episcop impreuna cu episcopul de Detroit, Edward Mooney, ar fi devenit principalii coordonatori ai informatiilor dintre SUA si Vatican! Mai mult, intalniri de gradul III ar fi avut loc, de doua ori, chiar la Vatican, mai precis, in gradinile de langa Academia Papala de Stiinte, in prezenta Papei Pius al XII-lea, iar toata operatiunea, numita Secretum Omega, ar fi avut cel mai inalt grad de confidentialitate, comparabil cu secretul Cosmic al NATO ! "
Memorat

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.
emilly
Observator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #16 : 28 Septembrie 2009, 08:42:30 »

daca exista sau nu pentru extraterestrii notiunea de dumnezeu;ar putea fi posibil  in fond pe acest lucru se bazeaza si cartea generaluiui emil strainu razboiul ingerilor pentru care vo recomand
Memorat
padme
Senior

Deconectat Deconectat

Sexul: Femeie

Vezi Profilul
« Răspunde #17 : 28 Septembrie 2009, 20:49:16 »

poate o ai/are careva din intamplare in format pdf??!! grin
Memorat
Ronin
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #18 : 01 Octombrie 2009, 13:00:11 »

Exista si cenzura dar mai ales manipulare !
In cazul de fata s-ar putea sa avem de a face cu o informare cu finalizare reala dar falsa prin continut.
Adica informatia este reala, exista ET, ii vom intalni (poate) curand, un rol semnificativ il va juca institutia catolica (stat-biserica) + SUA, dar identitatea reala a extraterestrilor va fi ascunsa...
Acesta-i motivul pentru care va invit sa analizati originea Vaticanului, spiritul si spionajul sau iezuit in special in SUA...
Exista acolo "cooperari" metafizice care au rolul de a manipula intreaga planeta.
Suntem un conflict in miniatura a "ceva" cu mult mai grav.
Memorat

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.
Tayka
Senior

Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

Vezi Profilul
« Răspunde #19 : 02 Octombrie 2009, 00:05:40 »

padme-cartea pe care o soliciți-Războiul Îngerilor-nu poate fi găsită in pdf -dar se vinde prin poștă -uite aici și costă 23lei-:
http://www.buybooks.ro/razboiulingerilor-teoriisicercet.html
Memorat
padme
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #20 : 02 Octombrie 2009, 16:00:07 »

esti foarte dragut! asa.... puteam sa ma deplasez pana la librarie! Smiley)))))))))))))))) numai ca in cazul meu distanta e cam mare! chiar si pt comanda prin posta!
Memorat
Cautatorul
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #21 : 11 Noiembrie 2009, 19:11:12 »

"Vatican Pontifical Academy of Sciences va ține prima conferință cu privire la viața extraterestră, a cărei descoperire ar putea avea implicații profunde pentru Biserica Catolică. "

"Academia va organiza o conferință de astrobiologie, al studiului vieții dincolo de Pământ, la care vor participa oameni de știință și lideri religioși.

...

"La fel cum există o mulțime de creaturi diferite pe Pământ, la fel ar putea fi și alte ființe, la fel de inteligente, create de Dumnezeu", a declarat părintele Jose Funes, astronom iezuit de la Observatorul Vaticanului și unul dintre organizatorii conferinței. "Nu intră în conflict cu credința noastră pentru că nu putem pune limite pe libertatea creativă a lui Dumnezeu".

...

Conferința Academiei va include mai multe prezentări a oamenilor de știință - nu toți fiind creștini - cu privire la descoperirea de planete înafara sistemului soalar, cu privire la dovezile geologice ale Pământului primar și ale evoluției vieții. Cea mai interesantă ipoteză dezbătută va fi însă existența vieții extraterestre pe Pământ, desfășurate fără știința noastră. "

http://www.realitatea.net/vaticanul-incorporeaza-extraterestrii-in-planul-divin_661957.html
Memorat
darksid3
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #22 : 11 Noiembrie 2009, 19:24:11 »

Am impresia ca astia vor sa ne pregateasca pentru ceva.... grin
Memorat

Miturile in care credem au tendinta de a deveni realitate
Cautatorul
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #23 : 11 Noiembrie 2009, 19:42:53 »

Extratestru Sfant atasat ca imagine:

grin shocked huh cheesy cry Alien dance

Software Used:Picasa 3.0  

* sfant_extraterestru.jpg (13.77 KB, 190x190 - văzut 55 ori.)
Software Used:Picasa 3.0  

Memorat
padme
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #24 : 11 Noiembrie 2009, 20:12:08 »

Am impresia ca astia vor sa ne pregateasca pentru ceva.... grin

mda, cam de vreo 100 de ani! Smiley)))))))))))
Memorat
jean
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #25 : 11 Noiembrie 2009, 20:45:23 »

Vaticanul a tinut recent o “saptamana de studiu” cu peste 30 de astronomi, biologi, geologi si conducatori religiosi pentru a discuta problema existentei extraterestrilor.
http://www.universetoday.com/2009/11/10/vatican-holds-conference-on-extraterrestrial-life/
Memorat
i1414xy
Junior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #26 : 15 Noiembrie 2009, 22:34:47 »

Vaticanul a tinut recent o “saptamana de studiu” cu peste 30 de astronomi, biologi, geologi si conducatori religiosi pentru a discuta problema existentei extraterestrilor.

Eu cred ca asta cu "a discuta problema existentei extraterestrilor" au spus-o asa doar de fatada, pt a ascunde de ochiul public unele lucruri secrete de-ale lor. Ei stiu sigur ca nu exista extraterestrii, dar spun contrariul ca sa zapaceasca mintile oamenilor si dup-aia le vor pun pe tava ideile lor masonice , poate se vor folosi si de ozn-urile pe care le au , ca sa sperie lumea si aceasta sa alerge la masoni care le promit pace si protectie, daca vor accepta conditiile lor.
Memorat
jean
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #27 : 16 Noiembrie 2009, 00:14:22 »

Citat
Ei stiu sigur ca nu exista extraterestrii
De unde stii tu, ca cei de la Vatican stiu ca nu exista extraterestrii?
Citat
poate se vor folosi si de ozn-urile pe care le au , ca sa sperie lumea si aceasta sa alerge la masoni
Ozn-urile care le au?....Sa inteleg, tu crezi ca toate OZN-urile sunt o creatie umana? Pai daca asa crezi atunci se explica pentru ce nu crezi in existenta extrateresrilor. Ce legatura este intre ozn-uri si masoni? Eu vad ca nu este nici o legatura.
Nu stiu ce surse de informare ai avut, dar cred ca ai acumulat multe informatii false. Si mai ai o mare frica de masoni.
Dupa parerea mea, frica tot nefondata.
Fenomenul OZN exista si nu pote fi negat. Sunt o multime de persoane care au avut contact cu el. Sunt tone de informatii si relatari. Daca numai 10% sau 5% sunt adevarate, atunci el exista. Si sigur exista.
« Ultima modificare: 16 Noiembrie 2009, 00:16:05 de către jean » Memorat
i1414xy
Junior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #28 : 16 Noiembrie 2009, 18:19:42 »

De unde stii tu, ca cei de la Vatican stiu ca nu exista extraterestrii?Ozn-urile care le au?....Sa inteleg, tu crezi ca toate OZN-urile sunt o creatie umana? Pai daca asa crezi atunci se explica pentru ce nu crezi in existenta extrateresrilor. Ce legatura este intre ozn-uri si masoni? Eu vad ca nu este nici o legatura.
Nu stiu ce surse de informare ai avut, dar cred ca ai acumulat multe informatii false. Si mai ai o mare frica de masoni.
Dupa parerea mea, frica tot nefondata.
Fenomenul OZN exista si nu pote fi negat. Sunt o multime de persoane care au avut contact cu el. Sunt tone de informatii si relatari. Daca numai 10% sau 5% sunt adevarate, atunci el exista. Si sigur exista.
Pai papa, presedintele americii si alti mari oameni care fac parte din masonerie, care vor sa conduca lumea , ce crezi ca discuta in intrunirile lor la nivel inalt , secrete? Cum sa-i zapacesca pe oameni. Apoi  pun pe net  filme cu "aliens" cu tot felul de mesaje pt. Pamant.
      Da toate OZN-urile sunt o creatie umana.
   Bine daca tu  crezi in existenta extrateresrilor, atunci spune si mie i-ai vazut, i-ai auzit , i-ai simtit, ti-au spus vreodata ceva, ti-au dat vreo indrumare, si-au aratat intr-un fel cat de mic existentsa?
   Despre legatura dintre ozn-uri si masoni este aceea ca toti cei care au ozn-uri sunt masoni: cei de la Nasa, cei de la Area 51, pres. americii, frantiei , germaniei,angliei si ai altor state sunt toti masoni, care lucreaza in secret si musamalizeaza tot.
   Nu cred ca aminformatii false , ca multe au legatura cu Apocalipsa.
    Desigur ca fenomenul OZN exista
Memorat
jean
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #29 : 16 Noiembrie 2009, 21:18:29 »

Citat
Pai papa, presedintele americii si alti mari oameni care fac parte din masonerie, care vor sa conduca lumea
Pai tocmai ei conduc lumea. Nu trebuie sa mai faca ceva in acest sens.
Citat
Da toate OZN-urile sunt o creatie umana.
Te-ai gandit vreo data ca in acest spatiu din jurul pamantului si pe Pamant se pot manifesta si alt fel de entitati in afara omului? Acestea existand in mod normal tot in acest univers dar in alte planuri (dimensiuni)? Vezi aparitii si disparitii subite in diverse cazuri. Este posibil ca entitatile respective sa treaca in mod aproape instantaneu in afara simturilor noastre fizice. Din aceasta cauza anumite persoane au sentimentul ca sunt urmarite de cineva dar nu vad pe nimeni. Ei primesc totusi anumite semnale de la acea entitate care in mod normal nu stim sa le decodam. Asta provoaca starea de panica, stii ca este cineva si tu nu poti sa-l vezi.
Citat
spune si mie i-ai vazut, i-ai auzit , i-ai simtit, ti-au spus vreodata ceva, ti-au dat vreo indrumare, si-au aratat intr-un fel cat de mic existentsa?
Da, tocmai acesta este motivul pentru care cred ca exista si alte entitati aici. Nu neaaparat extraterestre, dar ar putea fi si extraterestre.
Citat
Nu cred ca aminformatii false , ca multe au legatura cu Apocalipsa
Ai foarte multe informatii false, Iar legat de apocalipsa, sa stii ca in 2012 nu va fi nici un sfarsit al lumii.

Memorat
Pagini: 1 [2] 3 4   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
Tobias si saltul cuantic din 18 septembrie 2007 « 1 2 » loreley 15 2279 Ultimul mesaj 15 Noiembrie 2007, 19:48:48
de către romergan
Procedeul de construire al farfuriilor zburatoare « 1 2 » Urban 25 6039 Ultimul mesaj 12 Iulie 2009, 16:01:10
de către Shadowman
Tablitele de plumb de la Sinaia « 1 2 ... 20 21 » adipop 307 48222 Ultimul mesaj 21 August 2010, 20:24:13
de către Florin Croitoru
TOP 300 filme si documentare netraduse inca « 1 2 3 » FreeYourMind 36 21150 Ultimul mesaj 25 Iulie 2010, 20:08:19
de către OzN_HunteR
Ce ne asteapta oare? « 1 2 3 » sorinede 43 5678 Ultimul mesaj 26 Mai 2009, 21:50:23
de către Seraphim
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 1.206 secunde cu 31 cereri.

Google visited last this page 03 Septembrie 2010, 10:15:37
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot