Forum RUFOn
31 Iulie 2010, 23:42:21 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: 1 2 3 [4]   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: Premiera documentarului ENDGAME in Romania  (Citit de 14936 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Sirius13
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #45 : 13 August 2008, 15:22:00 »

Ronin,fara suparare insa asta e paranoia pura.Alex Jones nu ne'a dus cu nimic din lac in putz,nu a zis nimic de reptilieni(inventie masonica) etc.

tot ceea ce a facut a fost sa fie impotriva NWO,unde vezi tu dezinformare?lasand la o parte CIA si de unde se inspira
Memorat

Most people think great God will come from the skies,take away everything and make everybody feel high.But if you know what life is worth,you will look for yours on earth. Bob Marley
http://video.google.com/videoplay?docid=6898983724739063805
Sirius13
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #46 : 14 Noiembrie 2008, 23:31:00 »

Am revazut documentarul in seara aceasta in totalitate

tot ce vreau sa zic este...

Felicitari Paul Dorneanu !  Stea! adevaratii luptatori pentru dreptate vor ramane in istorie
« Ultima modificare: 14 Noiembrie 2008, 23:32:43 de către Sirius13 » Memorat

Most people think great God will come from the skies,take away everything and make everybody feel high.But if you know what life is worth,you will look for yours on earth. Bob Marley
http://video.google.com/videoplay?docid=6898983724739063805
theGodfather
Observator

Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #47 : 16 Noiembrie 2008, 23:38:13 »

Tocmai am vazut documentarul ,,Endgame - Blueprint for global enslavement''. Inca sunt marcat si nu stiu ce cred. Documentarul e foarte bine facut cu foarte multe dovezi scrise. Deasemenea am vazut si cele 2 Zeitgeist. Ce parere aveti, mai poate fi oprit acest plan diabolic? huh
Memorat

Daca vrei odihna, crede. Daca vrei adevarul, cauta si sufera. (Frederich Nietzsche)
romulus
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Adevarul este relativ...

Vezi Profilul
« Răspunde #48 : 17 Noiembrie 2008, 09:48:06 »

Citat
Ce parere aveti, mai poate fi oprit acest plan diabolic?
Scenarii s-au facut si se fac in continuare pe aceasta tema . Despre intentia de a domina lumea a unui grup sau altul, a luat cunostinta mai toata planeta - intr-un fel sau altul .
Cu siguranta ca aceia care planuiesc sa fie stapanii lumii cunosc destule aspecte , hai sa le spunem secrete (la care au acces doar putini, initiatii) iar acest fapt le da - probabil - increderea ca vor avea succes.
Nu trebuie sa uitam insa un lucru monser, ca deasupra tuturor(sclavi ori stapani -  exista un " conspirator" sef, iar acesta nu se stie daca le va aproba actiunile !! Eu unul, ma indoiesc de acest fapt.
Vom trai si vom vedea ! Daca as avea certitudinea ca voi trai cat Matusalem , as avea chiar curaj sa pun un pariu strasnic pe tema asta ......dar cum suntem destul de repede trecatori pe carapacea asta de testoasa, ma abtin .
Am zis !
Memorat

\\\"Zisa cel nebun intru inima sa :<Nu este Dumnezeu>\\\"<br />Psalmul 52 al lui David
mirela
Junior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #49 : 17 Martie 2009, 23:23:53 »

Inteleg dilema doctorului Raed Arafat, fac parte dintr-o organizatie de voluntari "ambulace corp" si stiu ce inseamna triajul, credeti-ma ca am fost pusa in situatia cind am stiut ca desi merge si vorbeste aceea victima este o bomba cu ceas si tot ce am putut face a fost sa pun verde: adica posibila urgenta.Este situatia de asa natura si nu ai ce face.Avem protocoale ce trebuiesc respectate.Nu exista destul personal medical calificat, iar majoritatea celor care urmeaza un curs de prim ajutor nu sint de gasit in momentele cheie sau nu se implica pentru ca le este teama.
Memorat
spooky
Administrator
Senior
*
Deconectat Deconectat

The mind has no firewall.

spooky@rufon.org spookypd
Vezi Profilul WWW Adresa de mail
« Răspunde #50 : 20 Martie 2009, 15:23:16 »

Discutiile despre Legea Duminicala si celelalte lucruri IN AFARA SUBIECTULUI au fost separate.
Discutiile pe tema aceasta se pot discuta aici:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2381.0.html
Memorat

Paul Dorneanu
Presedinte Romanian UFOnetwork
Tel: +40-722-643640
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

InfoCon.ro - Informatiile care Conteaza
Ronin
Senior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #51 : 30 Martie 2009, 09:23:35 »

Poate binevoiesti, Spooki, sa activezi iarasi topicul cu "Legea Duminicala"..., a trecut de miezul noptii...
Memorat

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.
Pagini: 1 2 3 [4]   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
Programul Terra Urban 8 1532 Ultimul mesaj 13 Iulie 2010, 17:08:18
de către padme
Nașii - Perdele Ronin 5 927 Ultimul mesaj 26 Iulie 2010, 14:21:21
de către Ronin
Masoni celebri Kymosabe 11 1653 Ultimul mesaj 05 Noiembrie 2007, 18:20:05
de către romulus
universul si extraterestrii cassandra2008 6 2319 Ultimul mesaj 24 Aprilie 2008, 02:06:25
de către antoniu
Spirale luminoase pe cer observate ieri in Norvegia « 1 2 3 4 5 » bk 72 6761 Ultimul mesaj 18 Iulie 2010, 15:01:33
de către melanogaster36
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 0.564 secunde cu 24 cereri.

Google visited last this page 20 Iulie 2010, 21:24:05