Un scurt rezumat al intalnirii de sambata:
Dintre cei ce si-au confirmat participarea, nu au venit toti, dar pe total am fost aproximativ 24 de oameni.
Din pacate, dl. Rudan Vasile, care imi confirmase participarea, ma anuntase din timp asupra unui mic accident care il suferise, astfel ca m-a sunat inca de la ora 7:30 din dimineata cu pricina si mi-a transmis ca nu are cum sa participe la intalnire din cauza conditiei medicale care nu a evoluat pozitiv. Dl. Cristi Patrut, din partea revistei Nexus Magazine, nu a reusit nici dansul sa ajunga din cauza ca a avionul cu care trebuia sa ajunga in tara a avut o intarziere de aproximativ 6 ore.
Dintre ceilalti membri ce si-au anuntat participarea aici pe forum nu au participat: rayden, urban (care m-a anuntat cu o seara inainte ca nu are timp sa vina) si flight33.
Le multumesc celor din provincie care au facut efortul sa ajunga la aceasta intalnire, in special: romulus, nemox_mix si sinapx.
Pentru ca a fost o intalnire in care scopul principal a fost cel de a ne cunoaste mai bine si de a sparge bariera virtuala impusa de calculator/internet, subiectele discutate intre noi au fost multiple si variate. Singurul eveniment pe care l-am avut a fost cel de lansare a
www.OZN.ro, dupa cum bine ati mai citit. De asemenea, am discutat organizarea a altor astfel de intalniri, proiecte si expeditii pe care sa le realizam. O sa creez un nou topic unde sa adunam posibile locatii pentru intalniri sau investigatii viitoare.
Ma bucur ca si de aceasta data am reusit sa cunosc noi oameni si le multumesc tuturor pentru participarea lor, si sper ca de acum in colo sa reusim sa ne strangem din ce in ce mai multi oameni la astfel de intalniri.
Cu stima,
Paul Dorneanu