Intre citeva inghitituri,una de ciorbica,una de fripturica si alta de tuiculitza ,"asta la revista mesei",in acorduri de Zdob si Zdub (Tiganul si OZN-ul...) am fost intrebati,mai "nene" :"Credeti in OZN-uri ?"
In comentariile bascalioase ale lui Liviu Mihai ("Credeti ca extraterestrii astia sunt imperialisti ?", "Ce faceau ei la Cluj,de scanau ei o sosea,luau tehnologia asfaltului romanesc...? Sa vada de ce e atit de prost...?",''nunta de manelisti in OZN-uri "

)am ascultat si citeva pareri interesante...
Intre "oale suprapuse undeva in laborator" (Paul Dorneanu) si argumentele aduse de maestrul Ion Hobana (analize minutioase realizate in laboratoarele din tara si strainatate ),referitor la OZN-ul fotografiat de Emil Barnea in 1968 (padurea Baciu-Cluj ),eu ramin rezervat...La anul,in luna august,poate ne reunim, din nou, in padurea Baciu,unde vom incerca sa verificam teoria "diversiunii"...Cu farfurii de tabla emailata,cu proiectoare sau lanterne,cu oale sau ligheane,cu pelicula foto alb-negru si acelasi (incercam sa procuram...) aparat de fotografiat...Ramine de vazut...
PS : Foarte interesanta marturia coordonatorului de trafic,Puiu Imbre,"mai nene"...!