Omenirea nu este inca pregatita sa accepte ca,,in imparatia lui Dumnezeu se mai afla si alte specimene destepte''...
Oare asa sa fie?... Perceptia mea este putin diferita. Pentru marea majoritate care traiesc simplu, care au un grad de cultura mai scazut acest lucru nu va conta prea mult. La fel si pentru cei care au alte credinte, faptul ca se va descoperi si alte entitati inteligente nu le va schimba modul de perceptie si viata prea mult. Cei care cred in aceasta posibilitate? Ei deja cred, gandesc in acest fel, deja acepta aceasta posibilitate. Cei putini ramasi vor face ceva valuri si in final se vor obisnui. Daca aceste entitati vor fi de natura fizica si vin in contact cu noi poate fi o problema, daca ele sunt de alta natura vor trece ne observate de marea masa a populatiei. Cum va reactiona fiecre individ? Nu cred ca este important individul in acest plan, conteaza numai suma inteligentei indivizilor.
Concluzia? nu se va schimba mare lucru. Entitatile respective sunt deja aici, dau semnale, dar pe multi nu-i intereseaza. Am ce manca, ce bea, ma distrez, traiesc normal si rad de ,,nebunii" ce cred in OZN-uri si extraterestri, de cei care au avut contacte cu astfel de entitati. Chiar ce interesaza pe un om de la tara, pe un sarac din nu stiu ce zona sau trib ca noi am descoperit viata in afara pamantului. Nu va intelege semnificatia evenimentului. Cum spune si criss:
Peste 99% din lume inca cred ca Dumnezeu da ploaia,salariul,lumina,painea,copii etc.
Daca Dumnezeu are in grija cateva miliarde,de planete este nasol,ca va venii si la noi,poate ca in anul 50000 urmatoarea vizita va fi in 75000...
Nu cred ca va fi nasol, Pamantul ca si alte corpuri ceresti poate fi lasat in grija altor entitati, acestea supraveghind si intervenind in momente cheie pentru buna desfasurare a evenimentelor conform planului urmarit. cum ai spus si tu:
in imparatia lui Dumnezeu se mai afla si alte specimene destepte
Si eu cred ca pe Luna ca si pe alte corpuri din sistemul solar mai exista entitati inteligente. Nu suntem singura inteligenta de pa'ci. Chiar...Suntem inteligenti? Vorbesc din punctul lor de vedere binenteles, ca al nostru se cunoaste.