Forum RUFOn: Deschide ochii! OZN, Paranormal, 2012, Paleoastronautica, Extraterestrii, Conspiratii si Cafenea
09 Mai 2008, 22:18:51 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit mailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: INFOCON.RO si Asociatia Altermedia lanseaza documentarul ENDGAME în România, 9 mai 2008, la Cinemateca Union.

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1855.0.html

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont  
InfoCon.ro
Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 15   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: Sfera luminoasa (ORB / OZN), Bucuresti, 21/22 Septembrie 2007  (Citit de 15659 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
spooky
Administrator
Masterand
Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

The mind has no firewall.

spooky@rufon.org spookypd
Vezi Profilul WWW Adresa de mail
« : 27 Septembrie 2007, 22:18:39 »

Va salut.

Va prezint in continuare un material (ce o sa apara in aceasta noaptea si pe site-ul rufon.org).

Pe scurt, despre ce e vorba:

O camera de supraveghere, cu capabilitate de filmare in IR si cu LEDuri IR, montata in incinta unei spalatorii auto din Bucuresti, a filmat, in noaptea dinspre 21/22 septembrie 2007, incepand cu ora 20:34... aproximativ 6 ore cu imaginile pe care le vedeti acolo.

De atunci m-am ocupat de investigarea acestui caz. Am petrecut multe ore timp de mai multe zile la locatia respectiva, am facut masuratori, am incercat sa reproduc fenomenul, am trecut peste intreaga inregistrare, am formulat si eliminat ipoteze.

Pana la ora aceata, nu avem inca o explicatie oficiala a ceea ce poate fi. Investigatia va continua pe parcursul urmatoarelor saptamani si vom incerca sa gasim o explicatie "pamanteana".

Intre timp va prezint in premiera 2 minute din aceste inregistrari.

Mentionez ca acea sfera nu a fost observata de lucratorii la spalatorie (care e deschisa non-stop)... asadar banuiesc ca aceasta sfera a fost vizibila doar in spectrul infra-rosu.

<a href="http://www.youtube.com/v/Q5QRonim-Ew&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Q5QRonim-Ew&amp;rel=1</a>

Editare ulterioara: Maine, 28 septembrie 2007, materialul o sa fie difuzat de Antena 1.
« Ultima modificare: 27 Septembrie 2007, 22:21:10 de către spooky » Memorat

Paul Dorneanu
Presedinte Romanian UFOnetwork
Tel: +40-722-643640
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

InfoCon.ro - Informatiile care Conteaza
StarDust
Pasionat
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : 27 Septembrie 2007, 22:35:29 »

Intrebare: ati incercat si cu un laser indreptat spre camera? Eventual un laser in IR? Cred ca s-ar putea obtine un efect asemanator... Nu contest existenta ORB-urilor, dar trebuie verificate toate pistele posibile... Va salut!
« Ultima modificare: 27 Septembrie 2007, 22:43:46 de către StarDust » Memorat

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt...  Evrei 11:13-16.
jackie28t
Guru
Deconectat Deconectat

« Răspunde #2 : 27 Septembrie 2007, 22:38:47 »

Interesant filmul Spooky.Ceva asemanator intr-un scurt video parca mai vazusem.Am sa caut prin arhiva de filme sa vad daca dau de el.Poate fi luat ca comparare.Oricum secventza ramane de elaborat.Ce mi se pare ciudat este ca distantza dintre acea lumina si camera nu pare ca este prea mare deci si dimensiunea acelui ''ORB'' pot spune ca e una chiar foarte mica.
Ar putea fi ''Earth lights'' sau ceva similar provenit din atmosfera,doar ca o idee.......

* Earth Lights.jpg (219.56 KB, 1046x260 - văzut 242 ori.)
Info EXIF:

« Ultima modificare: 27 Septembrie 2007, 22:41:44 de către jackie28t » Memorat

bk
Ucenic
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : 27 Septembrie 2007, 22:50:04 »

Laser albastru de bricheta indreptat catre acea camera.
Memorat
alx
Masterand
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #4 : 27 Septembrie 2007, 22:52:57 »

6 ore de indreptat bricheta/laserul spre camera?
cand cei care lucreaza acolo nu par a vedea nimic?
  fiti seriosi!
Memorat
spooky
Administrator
Masterand
Deconectat Deconectat

« Răspunde #5 : 27 Septembrie 2007, 22:58:13 »

Intrebare: ati incercat si cu un laser indreptat spre camera? Eventual un laser in IR? Cred ca s-ar putea obtine un efect asemanator... Nu contest existenta ORB-urilor, dar trebuie verificate toate pistele posibile... Va salut!

da, am incercat
Memorat

Paul Dorneanu
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

lylyt_ice
Masterand
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : 27 Septembrie 2007, 22:59:34 »

Exclus...! Cine statea 6 ore sa se Joace cu bricheta,sau cu orice alfel de emitator luminiscent, intr-o spalatorie auto...si care ar fii fost scopul(?) Daca avea de gind sa produca o farsa cu anumite scopuri ii erau deajuns !0-20 de min, ci nu 6 ore...!
Memorat
jackie28t
Guru
Deconectat Deconectat

« Răspunde #7 : 27 Septembrie 2007, 23:00:08 »

O camera de supraveghere, cu capabilitate de filmare in IR si cu LEDuri IR, montata in incinta unei spalatorii auto din Bucuresti, a filmat, in noaptea dinspre 21/22 septembrie 2007, incepand cu ora 20:34... aproximativ 6 ore cu imaginile pe care le vedeti acolo.

hmmmm....cand citesc acolo deja a-mi da suspiciuni.Filmare aprox.6 ore cu acel ORB?
Sa nu fie vorba cumva de un mic accident de unghiuri de lumina.Asta tot doar ca o idee  tongue
Memorat

spooky
Administrator
Masterand
Deconectat Deconectat

« Răspunde #8 : 27 Septembrie 2007, 23:01:11 »

Laser albastru de bricheta indreptat catre acea camera.

am incercat si eu cu un astfel de led... si crede-ma am obosit dupa 2 minute stand cocotat acolo... si in cealalta camera video care bate catre camera (cam3) in cauza, nu se vede nici o activitate de om... ce-i drept nu vede cam3, dar vede cu f. putin in stanga ei...
Memorat

Paul Dorneanu

spooky
Administrator
Masterand
Deconectat Deconectat

« Răspunde #9 : 27 Septembrie 2007, 23:03:43 »

hmmmm....cand citesc acolo deja a-mi da suspiciuni.Filmare aprox.6 ore cu acel ORB?
Sa nu fie vorba cumva de un mic accident de unghiuri de lumina.Asta tot doar ca o idee  tongue

camera se afla la aproximativ 3 metri inaltime...

nu prea are de unde sa vina luminile... nu sunt cladiri mai inalte in jur. iar daca era asa, fenomenul s-ar fi repetat

subliniez, am revazut foarte multe inregistrari de atunci si din alte zile si nopti!... cam asta am facut saptamana aceasta. am stat si cu camera mea ce are IR sa incerc sa filmez daca reapare... foarte multe incercari, fara rezultate nici macar asemanatoare.

camera NU e de tip dom... si obiectivul e destul de mic... cam 1/2cm.
Memorat

Paul Dorneanu

jackie28t
Guru
Deconectat Deconectat

« Răspunde #10 : 27 Septembrie 2007, 23:09:37 »

Ei,atunci inseamna ca avem un caz foarte bun de elaborat.
A-l vedem maine atunci cum se va prezenta la postulTV Antena1 si la fel vom vedea si reactiile care vor veni.  wink
Memorat

ariel
Simpatizant
**
Deconectat Deconectat

Sexul: Femeie

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : 27 Septembrie 2007, 23:12:24 »

cele doua minute pe care le-am vazut cu totii sunt cele mai concludente?
toate cele 6 ore filmate sunt identice?
Memorat

"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)
spooky
Administrator
Masterand
Deconectat Deconectat

« Răspunde #12 : 27 Septembrie 2007, 23:13:08 »

corect... e un caz foarte bun de elaborat si mai ramane de investigat.

maine nu o sa vedeti alte imagini... am dat cele 2 minute si celor de la Antena 1... asa ca ei nu au mai mult decat atat. (ei)...
Memorat

Paul Dorneanu

spooky
Administrator
Masterand
Deconectat Deconectat

« Răspunde #13 : 27 Septembrie 2007, 23:14:24 »

cele doua minute pe care le-am vazut cu totii sunt cele mai concludente?
toate cele 6 ore filmate sunt identice?

am incercat sa extrag niste imagini concludente din totalul celor 6 ore.. cam restul sunt identice cu se vede in primul minut si jumtate.

Memorat

Paul Dorneanu

stargate
Ucenic
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #14 : 28 Septembrie 2007, 03:44:38 »

Fulger globular in infrarosu ?  grin Ne poti spune in ce cartier e spalatoria ?
Memorat

Smoke on the water, fire in the sky.
Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 15   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 0.501 secunde cu 34 cereri.

Google visited last this page Ieri la 20:52:39