O emisiune reusita, Oreste vorbeste ce-i drept cam mult si nu prea lasa invitatii, iar Paul s-a prezentat foarte bine, a venit cu multe informatii deosebite care nu le gasesti in orice buletin de stiri si mai ales nota 10 de la mine pentru ca a amintit de cartea lui Zbigniew Brezezinski (fost consilier de securitate al lui Jimmy Carter).
Ar fi bine sa va documentati asupra ei pentru ca are foarte multe informatii, si fara sa vrei cand o citesti nu prea ai cum sa fii in postura de avocat al diavolului (in emisiune dl Cohal mi s-a parut ca a incercat sa mai spele oleaca fata Americii in cazul 9/11 dar nu prea mult pentru ca argumentele in favoarea SUA sunt tare putine).
Paul nu a insistat prea mult pe tema Brezezinski...nu de alta dar nu facea subiectul emisiunii iar Oreste debita intr-una sa ne arata ce el stie (apropo chiar e documentat omu')...tipul era de origine evreu polonez , apropiat al familiei Rockefeller (si deci al familiei Rotschild), membru Bilderberg si a scris o carte prin 88 care se numea "Marele esec-nasterea si moartea comunismului in secolul 20". Anticiparea cu lux de amanunte a prabusirii blocului comunist si a extinderii UE in Europa de est e de-a dreptul uimitoare...incat existenta "Marelui Plan" nu mai pare asa de utopica.
Stiu ca Spooky avea mult mai multe de zis, pe unele a trebuit sa le condenseze si sa le zica in viteza, nu stiu ce au inteles telespectatorii care nu erau in tema cu teoria conspiratiei...dar per ansamblu a fost o emisiune interesanta.
Un minus se da lui Oreste ca vorbeste mult prea mult....gata ne-a demonstrat ca e baiat cult, sa mai lase si invitatii, tot un minus ii dau si lui Paul la capitolul dictie ("s" si "tz" tot nu vor sa iasa cum trebuie

) ceilalti invitati au abordat bine problema numai ca informatiile asa mai deosebite le cam lipseau din aresenal, dar nu conteaza ca abia s-a remarcat Spooky mai bine

Si tot un plus pentru Paul ca s-a imbracat frumos, mai bine decat la celelalte emisiuni.
Si cine are inregistrarile de la cele 3 emisiuni Codul lui Oreste sa le puna pe forum mai repede