Forum RUFOn
31 Iulie 2010, 23:37:04 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: 1 [2]   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: Fenomen luminos in Galati, 20 august 2007  (Citit de 3297 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Kymosabe
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

Vezi Profilul
« Răspunde #15 : 24 August 2007, 16:53:31 »

1 - e corecta faza cu luna. A apus cand spuneti voi.

Bine ca ne-am inteles in ceea ce priveste rasaritul si apusul Lunii. cheesy
Nu de alta , insa am avut senzatia ca nu m-am exprimat corect , devreme ce Ciuciulete a repetat ceea ce am spus si eu .
Probabil aveai nevoie de o confirmare din partea a doua surse diferite . cheesy

3 - "smecheria" cu tinutul aparatului presat  pe cercevea a fost comunicata intr-adevar prin telefon in momentul respectiv (esti si ghicitor in stele??)

Corect , dar la fel de bun era si sfatul sa filmeze si  fara zoom (mai ales digital) sau sa prinda in cadru si un punct de reper , orice , nu sa filmeze doar respectivul  obiect .

Adika am aflat urmatoarele:  a tot incercat sa filmeze si sa fotografieze obiectul pana pe la 00:05 dupa care a plecat la somn. Deci obiectul nu a disparut asa cum am inteles io prima data. In jurul orei 1:47 cand s-a dus sa bea o cana cu apa a observat fenomenul exact in acelasi loc, luminand la fel.

Deci cad dintr-o lovitura doua teorii : nu putea fi nici stea , dar nici aparat de zbor conventional .
Nu ne mai raman prea multe optiuni..  huh

Memorat

Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)
maiami
despre existenta
Senior

Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

eu la serviciu

voicamarian30
Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #16 : 22 Ianuarie 2010, 11:36:29 »

unde e mai frate obiectul? ufo
Memorat

VOICA MARIAN tel. 0755183081
va invit la cunoasterea prin stiinta
Pagini: 1 [2]   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
ATLANTIDA si teritoriul actual al Romaniei calator astral 4 576 Ultimul mesaj 10 Iulie 2010, 11:52:26
de către Xanadron
universul si extraterestrii cassandra2008 6 2319 Ultimul mesaj 24 Aprilie 2008, 02:06:25
de către antoniu
Adevaratul Eminescu « 1 2 » baaron 24 3979 Ultimul mesaj 22 Ianuarie 2010, 10:33:20
de către Schneider
Agenda OZN a guvernului din umbra Urban 7 1287 Ultimul mesaj 17 Iunie 2010, 17:17:00
de către Xanadron
Ce ne asteapta oare? « 1 2 3 » sorinede 43 5299 Ultimul mesaj 26 Mai 2009, 21:50:23
de către Seraphim
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 0.666 secunde cu 25 cereri.

Google visited last this page 29 Iulie 2010, 19:18:22