Bun venit in clubul ufologilor 
Multumesc de urare, si bine v-am gasit.
Sper sa gasesc aici o atitudine cit mai normala fata de fenomenul UFO, adica una de cercetare obiectiva si echilibrata a fenomenului, fara devieri catre lucruri care nu au nici o legatura cu fenomenul, decit in mintea unora. De aceea, as fi curios sa aflu care e pozitia oficiala a RUFON (ca girant al forumului, prin numele de domeniu) fata de problemele discutate, macar ca topici principale. Spun asta fiindca am constatat ca unii membri afirma opinii personale care nu par si opinii RUFON, si prin asta pot apare confuzii cu privire la scopurile RUFON.
In general, prefer sa imi fie foarte clar in ce comunitati virtuale intru, si daca vad ca ele sunt cumva in cea(r)ta, mai bine ma retrag.
Daca RUFON tolereaza ce(r)turile in forumul propriu, ezitind sa isi lamureasca pozitia oficiala, asta mi se pare o atitudine care nu merita acceptata.
Ar fi mai eficient ca lucrurile sa fie foarte clare si pentru organizatorii acestui forum, si pentru cei care il folosesc, ca sa nu se ajunga le ce(r)turi inutile.
Mi-ar place ca RUFON sa lucreze in lumina clara si adevar.