Imi pare bine ca e activitate pe aici si sper sa o tineti asa si de acum in colo sa postati zilnic , sa nu faceti dezinformare si sa mentinem un dialog civilizat si competent pe aceste teme si sa nu divagam prea mult de la ele.M-am inscris si mai demult dar nu mi se parea prea activ site-ul atunci si mi-am zis sa ma mai bag o data

Cu astea fiind zise sa-i dam drumul!

---LATER EDIT---
Apropos de timpul alocat acestei pasiuni, eu zilnic am timp daca as avea zilnic ceva interesant de citit sau de vazut, oricum cand nu am , caut Cat despre treaba cu platitul , in Romania nu cred ca o sa se aloce deocamdata fonduri pt. asa ceva si daca ar fi , nu cred ca se stie de ele pt ca sunt burtile mari de la Parlament care inghit tot ce apuca.Asa ca singura posibilitate e "sa o dam noi mai departe" cel putin pe net unde nu e asa costisitor fata de intalniri prin tara sau alte chestii.In plus de asta cred ca s-ar produce o isterie nationala daca s-ar sti ca s-au alocat ceva fonduri pt. asa ceva despre care lumea nu stie mare lucru si chiar considera toata treaba fictiune si aiureala.Pacat , dar adevarat.