Sondaj

Ce părere aveți despre fenomenul de channeling ?

Mistificare
0 (0%)
Iluzie generată de propriul creier
1 (7.1%)
Realitate ce nu poate fi dovedita științific
9 (64.3%)
Alta opțiune . Care anume?
4 (28.6%)

Numărul total de membrii care au votat: 14


Autor Subiect: Channeling  (Citit de 11997 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline fiulploii

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 3,627
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 2533
 • Likes Given: 5328
Re: Channeling
« Răspuns #15 : 19 Octombrie 2015, 16:43:37 »
 :-) Fain raspuns, colega SLEAH19 . Poate 'om reusi vreodata sa stam la taclale pe malul Begai sporovaind vrute si nevrute fiindca m-ai ajuta sa-mi deschid noi orizonturi . Pana atunci incerc sa schimb impresii virtuale cu toti colegii deoarece fiecare merge pe calea lui si vede lucrurile intr-un fel nou pentru ceilalti.

  Zice-se deci ca Adam - unic sau serie genetica - nu avea corp material opac ci era intermediar intre spiritual - fara constiinta si mental - si material-fizic sau nah, organic. Caderea nu reprezinta altceva decat invelirea completa si profunda in materia opaca cu atasarea constientei si mentalului. Zice-se ca misiunea Omului este afundarea in materie pana dincolo de ultima chackra si initierea Transfigurarii adica spiritualizarea materiei.
  Zice-se ca pe masura opacizarii corpului material legatura cu divinul s-a estompat iar zeii ( Dumnezeu dupa credinta crestina ) nu mai puteau sa comunice direct cu oamenii . Asa au aparut stiintele exacte tocmai pt a se putea cerceta materia pana dincolo de ultima caramida . Moise , se vrea a se uita , era scolit si initiat in misterele egiptene iar toiagul, indiferent cine il poarta si ce credinta are este un simbol falic ce reprezinta viata si initierea ei. Evident ca pentru mentinerea puterii Moise a trebui sa para ca este pedepsit pentru neascultare si arogantza insa asta nu face decat sa demonstreze dupa mine o operatiune de tip steag-fals necesara a acoperi realitatea ca minunile merg si fara invocarea zeului - in anumite cazuri de dotari ''preinstalate'' genetic.

  Exemplul cu Eugen Ionescu este un caz tipic de manipulare analog pedepsirii lui Moise fiindca se bazeaza pe argumentul autoritatii pt a nu mai pune la indoiala anumite lucruri. Cineva zicea cu umor ca ''unde-i minte multa si prostia-i pe masura''  :lol: si cred ca nu fac exceptii nici marile personalitati darmite noi muritorii de rand.

  Exemplul cu atomica ma tem ca nu m-am facut inteles datorita exprimarii mele mai greoaie , probabil ; voiam sa spun ca si declansarea uneia poate fi un exemplu pozitiv, o necesitate pozitiva fiindca noi nu vedem mai departe decat lungul nasului si comoditatea personala. In aceeasi ordine de idei , zice-se ca Isus s-a supus matrixului, sistemului si judecatii vremelnicilor vremii suportand consecintele deoarece nu avea de ales, nu avea-nu era dotat- cu mijloacele necesare opunerii . Misiunea era una de tip kamikaze pt un scop mai general, dintr-un plan mai amplu.

  Chestia cu nedepasirea limitelor planetei o consider analoaga pesterii lui Platon si sa-ti spun de ce: Nu a zis Isus ceva de genul '' toate cate le fac eu si voi le puteti face, inca mai bine decat mine'' ? Ai posibilitatea - la modul general vorbind- sa iesi afara din pestera insa optezi pentru confortul si blandetea protectoare a pesterii incalzite si luminate de un foc complacandu-ne cu situatia ca altcineva are grija sa puna lemne pe foc, si altii lasa umbrele pe pereti .
  Sa nu ramanem la stadiul de contemplatori de umbre - zic eu - si sa ne indeplinim misiunea de a cerceta stiintific Materia  :wink:

  Divinul , unii privesc cu evlavie tematoare semnificatia neclara a acestui concept iar aaltii il numesc altfel si il cerceteaza stiintific . O sa continui pe subiectul cu eterul despre structura materiei fiindca nu putem cerceta altfel mai in amanunt. Ca fapt divers, de exemplu , 99,9% din corpul nostru este alcatuit din quarcuri Up si Down care se aranjeaza in atomii ce fac parte din celule iar restul de 0,1% reprezinta masa electronilor din aceeasi atomi . Faptul ca fermionii pot avea doar doua pozitii ale spinului ii face atractivi pt a-i folosi in sistem binar , 0 si 1 ca valori conceptuale.

  Parerile mele...

@Tyanu ,

  Eu nu consider ca noi umanii suntem nectarul dorit de toti , nici sexual, nici ca hrana - fizica sau energetica , ci suntem doar un experiment printre altele . Religiile nu fac decat sa teasa continuu panza de paianjen ca sa nu existe pierderi  :lol: si asta face parte tot din zona de comfort sau de obisnuinta asa cum bine ai spus.

@Xanadron,

   ca sa mananci un ou trebuie sa-l spargi - truism clar si ma mir ca _____  nu l-a pus inca pe fb  :lol: :lol: Uite , de mult ma bate gandul sa aduc in discutie forta sexuala si folosirea ei in diverse scopuri fiindca unii nu au experimentat numai cu energiile muribunzilor - asa cum ai amintit de cateva ori - ci si cu astfel de energii. Este ca e un subiect tabu ? Si care evident ca poate fi dus in derizoriu si juridic foarte usor - cu ocazia asta oare se vor introduce ore suplimentare la monitorizare?  :lol:

  Sper ca nu te dezamagesc insa nu prea e clar ca acolo e vorba de vreo sfera Dyson sau o structura orbitala artificiala - la fel de bine poate fi ceva natural - vezi de exemplu descoperirea planetelor ratacitoare prin univers, ca un fel de electroni liberi. Reducerea aia de 80% a luminozitatii este haotica - cel putin pana acum si apoi sa fim seriosi, adeca avem pixeli albastri la o aruncatura de batz pe Marte iar cand aruncam o geana intergalactica avem o rezolutie de 8k ?

  Einstein a zis: ''Dumnezeu nu joaca zaruri'' dar nu stim cu ce ocazie  :roll:

 

Offline xperyens

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,026
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 724
 • Likes Given: 1740
Re: Channeling
« Răspuns #16 : 19 Octombrie 2015, 22:42:00 »
Parerea mea este ca Dumnezeu nu ne-a creat cu energie sexuala, ci din dragoste. Si da, poate nu constientizam asta atat de usor in viata de pe Terra, oricum, priviti in jur, unii se cred in rai iar altii in iad, deja exista cele doua realitati create acum aici. Toiagul cred ca are o semnificatie mai apropiata de coloana infinitului, comuniunea dintre cele 2 planuri, aparent accesibile simultan.
Eu unul cand ma rog la Dumnezeu ma adresez celui de deasupra timpului, spatiului si Universului.
Sfintii sunt oameni care chiar daca au gresit, au facut si multe fapte bune, chiar si cu vorba si probabil ca si le-au platit in timpul vietii, doar Dumnezeu va gandi asta, nu noi, dupa ce acestia nu mai pot raspunde. Poate la Judecata tu te vei intreba singur ce ai facut, trimitandu-te singur unde ai rezonat in timpul vietii. Cu alte cuvinte purtam in noi scanteia Divna si cu aceasta si Judecata.
Nu am citit Biblia asadar acestea sunt pareri de necunoscator.
Cand admir cerul caut sa aflu adevarul despre orice va trece in planul apropiat mie, indiferent de ce a scris cineva orice despre aceasta.  :star:

In legatura cu inimioara alba, nu era situata la nivel intergalactic ci la o distanta apropiata de mine, prin binoclu cu 6.5 grade orizontala ocupa cam 5 grade obiectul, deci nu este nici RV, nici descoperirea materiei ci pur si simplu un obiect de aceasta forma care se deplasa plutind prin apropiere. O aparitie foarte frumosa si intriganta. Vreau sa va confirm ca atunci cand am avut si prieteni in jur in timpul observatiilor au observat si acestia, deci posibil ca defapt totul sa se reduca la lipsa observarii cerului de oameni in general.